- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A kazna je premala.
dobro će doći ova lovica talijanima u ovoj kriznoj situaciji
Buahahaha, ova lovica nije ama baš nikakva utjeha za krizu u kojoj se Italija nalazi. Ni za crno ispod nokta očistit.
Pazi to je sad 900 tisuća drugi put bi moglo bit 90 milijunčeka pa da vidim onda dal će im bit sve jedno
Nije bitna visina kazne, nego je bitno da se da primjer.
A ne ko kod nas kupiš novi auto daš 120.000 a sa jamstvom si možeš dupe obrisat
To je ko da mene netko kazni sa 10kn. Neće ni osjetiti...
Oduzeli su im 10-minutnu zaradu.
vazno je da narod vidi da ih Apple iskoristava, laze, vara ...
vazno je da narod vidi da ih Apple iskoristava, laze, vara ...
Nadam se da su shvatili kakav je Apple. Ali opet, zašto im je toliko trebalo da shvate?
Aferim.
dug italije je 1.000+ mlrd € tako da im nece bas previse pomoci, a apple ce ovo zaraditi u par minuta nazad
da je i 9 centi men dovoljno samo da se vidi da nisu bogom dani :D
Stvar je principa a ne love. U nas bi mogao radit što god želi i nikad ne dobit ništa jer mi nismo narod koji će reć: "U zakonu piše 2 godine, dali su samo godinu - žalimo se." , pa da državno tijelo dostavi iznos Appleu koji mora platit zbog kršenja zakona. Naš čovjek će reć: "Nije pošteno, a znam a što ćemo sad". Ajme kritiziram svoj narod i državu, ajme kako mogu.
kaznjen sa 900000eur, a koliko je zaradio na racun ti "nadoplata jamstva"? mocne su mi te kazne kada neka kompanije dere korisnike, a onda ih nadlezno tijelo kazni sa par postotaka onoga za sta su oderali ljude. nebitno dal je rijec o appleu ili bilokom drugom...
kao da orobis banku i maznes milju kuna, a onda te sud kazni sa 50 tisuca i javnom špotancijom...
Znali su oni za taj zakon, ali je lakše platit 900 000€ nego sve mijenjat!
Znali su oni za taj zakon, ali je lakše platit 900 000€ nego sve mijenjat!
Pa svejedno će morati mijenjati, ova kazna ih ne opravdava da i dalje nastave po starom.
Samo malo, hoćete reći da Apple daje samo godinu dana jamstva na svoje proizvode? Em su skuplji od konkurencije, em više ograničavaju kako će korisnik koristiti UREĐAJ i na kraju još daju samo godinu dana jamstva! Stvarno treba biti veliki fanboy i dati toliko novaca za takvu kombinaciju.
Samo malo, hoćete reći da Apple daje samo godinu dana jamstva na svoje proizvode? Em su skuplji od konkurencije, em više ograničavaju kako će korisnik koristiti UREĐAJ i na kraju još daju samo godinu dana jamstva! Stvarno treba biti veliki fanboy i dati toliko novaca za takvu kombinaciju.
Zaboravio si spomenuti užasnu kvalitetu uređaja.
Javi se kad nabavis brain-expansion-kit, imas ih povoljno na ebay-u, al nemoj one kineske jer imaju nuspojavu nekontroliranog baljenja.
ne brini, ne kupujem kinesko. I nema ih na ebay-u
Kvaliteta nije užasna. Ponekad je bolja, ponekad lošija od konkurencije. Uglavnom je u gornjem segmentu. Recimo odluka o staklenom iP4 nije baš mudra ali je vizualno atraktivna.
Kvaliteta nije užasna. Ponekad je bolja, ponekad lošija od konkurencije. Uglavnom je u gornjem segmentu. Recimo odluka o staklenom iP4 nije baš mudra ali je vizualno atraktivna.
Ja priznajem da je iphone 4 jedan od najljepsih uredjaja na trzistu, ali to staklo ga cini krhkim i lako se slomi. To se zove losa kvaliteta i to je ono sto vecina drugih uredjaja nema.
Ja priznajem da je iphone 4 jedan od najljepsih uredjaja na trzistu, ali to staklo ga cini krhkim i lako se slomi. To se zove losa kvaliteta i to je ono sto vecina drugih uredjaja nema.
Uređaj kojemu je sve podređeno izgledu na uštrb upotrebljivosti je dizajnerski promašaj.