Appleu kazna od 900.000 eura

poruka: 28
|
čitano: 3.527
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleu kazna od 900.000 eura".
17 godina
neaktivan
Kak ja znam kod nas je 1 godina jamstva od proizvođača i jednu od providera.Tak je kod svih a to kaj kod nas t-com ne daje godinu za iphone to je druga priča.

0 0 hvala 0
16 godina
Kod applea ništa novo....
A kazna je premala.
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
Re: Appleu kazna od 900.000 eura

dobro će doći ova lovica talijanima u ovoj kriznoj situaciji

17 godina
Memphis kaže...

Buahahaha, ova lovica nije ama baš nikakva utjeha za krizu u kojoj se Italija nalazi. Ni za crno ispod nokta očistit.

14 godina
protjeran

Pazi to je sad 900 tisuća drugi put bi moglo bit 90 milijunčeka pa da vidim onda dal će im bit sve jedno

Nije bitna visina kazne, nego je bitno da se da primjer.

A ne ko kod nas kupiš novi auto daš 120.000  a sa jamstvom si možeš dupe obrisat

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

To je ko da mene netko kazni sa 10kn. Neće ni osjetiti...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
17 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
900 000 eura? Pa tom đubretu je to ništa. Eh, da im barem nabiju nekih 50 milijuna funti, možda bi se napokon opametili.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 23:00 (dturko).

6 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oduzeli su im 10-minutnu zaradu.

Moj PC  
10 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

vazno je da narod vidi da ih Apple iskoristava, laze, vara ...

Moj PC  
4 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
htc_fan kaže...

vazno je da narod vidi da ih Apple iskoristava, laze, vara ...

Nadam se da su shvatili kakav je Apple. Ali opet, zašto im je toliko trebalo da shvate?
17 godina

Aferim.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Memphis kaže...

dug italije je 1.000+ mlrd € tako da im nece bas previse pomoci, a apple ce ovo zaraditi u par minuta nazad

LoL EU West - KingNothing666
16 godina

da je i 9 centi men dovoljno samo da se vidi da nisu bogom dani :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
To da ce narod (onaj vec zasljepljeni) vidit kakav je Apple su samo puste zelje.
15 godina

Stvar je principa a ne love. U nas bi mogao radit što god želi i nikad ne dobit ništa jer mi nismo narod koji će reć: "U zakonu piše 2 godine, dali su samo godinu - žalimo se." , pa da državno tijelo dostavi iznos Appleu koji mora platit zbog kršenja zakona. Naš čovjek će reć: "Nije pošteno, a znam a što ćemo sad". Ajme kritiziram svoj narod i državu, ajme kako mogu.

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=k2xUMiUrCs8
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 7:58 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

kaznjen sa 900000eur, a koliko je zaradio na racun ti "nadoplata jamstva"? mocne su mi te kazne kada neka kompanije dere korisnike, a onda ih nadlezno tijelo kazni sa par postotaka onoga za sta su oderali ljude. nebitno dal je rijec o appleu ili bilokom drugom...

kao da orobis banku i maznes milju kuna, a onda te sud kazni sa 50 tisuca i javnom špotancijom... {#}

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znali su oni za taj zakon, ali je lakše platit 900 000€ nego sve mijenjat!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
misko28 kaže...

Znali su oni za taj zakon, ali je lakše platit 900 000€ nego sve mijenjat!

Pa svejedno će morati mijenjati, ova kazna ih ne opravdava da i dalje nastave po starom.

17 godina
neaktivan
Ja opet po svom starom. Zasto Apple placa globu drzavi koja nije nista izgubila, a onima koji su stvarno osteceni, kupci, nista!?

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Samo malo, hoćete reći da Apple daje samo godinu dana jamstva na svoje proizvode? Em su skuplji od konkurencije, em više ograničavaju kako će korisnik koristiti UREĐAJ i na kraju još daju samo godinu dana jamstva! Stvarno treba biti veliki fanboy i dati toliko novaca za takvu kombinaciju.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zeljko1 kaže...

Samo malo, hoćete reći da Apple daje samo godinu dana jamstva na svoje proizvode? Em su skuplji od konkurencije, em više ograničavaju kako će korisnik koristiti UREĐAJ i na kraju još daju samo godinu dana jamstva! Stvarno treba biti veliki fanboy i dati toliko novaca za takvu kombinaciju.

Zaboravio si spomenuti užasnu kvalitetu uređaja.
15 godina
protjeran
Bitno da ti nisi zaboravio trollat hehe..
15 godina
neaktivan
Bitno da ti nisi zaboravio gurat drugima u glavu da je iPhone hardware-ski najjači na tržištu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 12:46 (dturko).

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Trollovima ko sta si ti nista ne guram u glavu jer znam da si ogranicen prostorom.
Javi se kad nabavis brain-expansion-kit, imas ih povoljno na ebay-u, al nemoj one kineske jer imaju nuspojavu nekontroliranog baljenja.
15 godina
neaktivan

ne brini, ne kupujem kinesko. I nema ih na ebay-u {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dturko kaže...
Zeljko1 kaže...

Kvaliteta nije užasna. Ponekad je bolja, ponekad lošija od konkurencije. Uglavnom je u gornjem segmentu. Recimo odluka o staklenom iP4 nije baš mudra ali je vizualno atraktivna.

15 godina
neaktivan
Zeljko1 kaže...
dturko kaže...
Zeljko1 kaže...

Kvaliteta nije užasna. Ponekad je bolja, ponekad lošija od konkurencije. Uglavnom je u gornjem segmentu. Recimo odluka o staklenom iP4 nije baš mudra ali je vizualno atraktivna.

Ja priznajem da je iphone 4 jedan od najljepsih uredjaja na trzistu, ali to staklo ga cini krhkim i lako se slomi. To se zove losa kvaliteta i to je ono sto vecina drugih uredjaja nema. 

14 godina
neaktivan
Zeljko1 kaže...

dturko kaže...

Ja priznajem da je iphone 4 jedan od najljepsih uredjaja na trzistu, ali to staklo ga cini krhkim i lako se slomi. To se zove losa kvaliteta i to je ono sto vecina drugih uredjaja nema.

Uređaj kojemu je sve podređeno izgledu na uštrb upotrebljivosti je dizajnerski promašaj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice