Appleova izvanredna konferencija

poruka: 220
|
čitano: 47.977
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleova izvanredna konferencija".
17 godina
RE: Appleova izvanredna konferencija
nsoul kaže...

svi će dobiti dodatnu antenu :)

hahahahaha, mocna slika XD

www.stripovi.tk
17 godina
odjavljen

već mi ide na živce taj iphone i vijesti uz njega...

taj "mobitel" živi od reklame i od velike većine plitkih budala...za par mjeseci će bit zaboravljen kao i prethodni iz njegove generacije...

stivo sigurno ima već ideje za iduću generaciju koja će bit opet neka "revolucija" ,za marketing da ni ne govorim

Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
matoliki kaže...
Eto što se desi kada ljude navikneš na visok standard, malo zezneš i odmah plaču...

Malo zezneš.

Kao naprimjer onda kad je Nokia izdala model telefona koji gubi signal... .samo što ne znam da li je to ikad bilo...

here I am
16 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...

svi će dobiti dodatnu antenu :)

Da navodno da ce moci birati izmedu takve i ove bocne:     Smijeh

Pravi programeri programiraju binarno!
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Apocalypso kaže...

Opa nova vijest od apple-a,nismo dugo imali neku,već mi je malo falilo iskreno,mislim na flame warove,bar se mogu smijat kak logic pokopava apple fanove.Sorry na offtopicu

Mene spominjes a pratis matu ;)

Pratim matu da se mogu nasmijat kad mi je fakat dosadno,ovak mi je lakše nač koje gluposti provali 

15 godina
neaktivan
pa nemogu vjerovat da je ovo okupljaliste mrzitelja iphona. ljudi budite objektivni.
16 godina
neaktivan

O čem ti?Prvi put čujem da neko mrzi iŠrot.Stvar je u tome da smo objektivni,i ne pušimo sranja od ljudi poput jobsa i njegovih poluproizvoda s kojima nemožeš ništa,čak ni telefonirat

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CSI6666 kaže...
pa nemogu vjerovat da je ovo okupljaliste mrzitelja iphona. ljudi budite objektivni.

evo sto je objektivno http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=19049

dasHHa
17 godina

Netko se salio... ali vjerovatno ce rec da je sve sa ajfonom u redu ako ga se drzi kako treba i kako to zapravo nije veliki problem. Doduse problem postoji ali samo za ljevake. A onda ce svi morat otic na testove da bi se utvrdilo jesu li desnjaci ili ljevaci, ljevaci ce dobit futrolu sa 50% popusta i to je to.

Ako ne izdaju reviziju ovog moba onda je ovo stvarno ogroman fail. A tako je obecavao...

I'm going woo woo

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svi smo mi jako objektivni i gledamo vise druge proizvode nego,krvavi,sugavi,odvratni,smrdljivi,degutantni,kretenski,debilni,retardirani APPLE!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...
Darth Error kaže...

Iphone... mobitel sa gomilom beskorisnih aplikacija....

Ma bravo!

vrhunska kretenska izjava nema šta svaka ti čast!

Znam dve osobe koje su kupile Iphone (naravno mene nisu slušali)... jedna je zamijenila ga sa HTC-om poslije dva tjedna...a druga koristi Iphone kao dizač rejtinga, inače sve obavlja preko starog mobitela.... Vjerovatno zato što je Iphone mnogo dobar, i veoma pouzdan?! Ne?!

[img]http://img175.imageshack.us/img175/2619/ubd5639.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 21:45 (Darth Error).
17 godina
neaktivan

Evo kako se ''mulja'' sa signal barovima.Volio bih vidjeti vise mobitela na banchu i koliko u biti je razlicit nacin obiljezavanja full signala od modela do modela-----vidi sliku-----

izvor: http://www.anandtech.com/show/3821/iphone-4-redux-analyzing-apples-ios-41-signal-fix

dasHHa
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Složili budu neku glupu press konferenciju, prosrali neke gluposti i telefon se bude dalje prodaval bolje nego bilo koji uređaj na svijetu.
Budimo realni ali najmanje 90% kupaca iphone opće nema pojma o tome kaj taj uređaj može i kak ga iskoristit.
Trebam Jobsu napisat pismo nek me posvoji pa da kopam nos do kraja života i trkeljam po bugovom forumu ;)
17 godina
neaktivan
Ovako ces samo trkeljati bez kopanja nosa :)
:)
16 godina
neaktivan
Inače sad je dobro vrijeme za kupovanje Apple dionica, sutra nakon konferencije će sigurno narasti

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matoliki kaže...
Inače sad je dobro vrijeme za kupovanje Apple dionica, sutra nakon konferencije će sigurno narasti

e točno sam o tome razmišljao,sad kad su pale kupi,pa kad porastu, prodam ih,da mogu kupit neki od HTC smartphonea.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 13:53 (nsoul).
16 godina
protjeran
kero kaže...
Darth Error kaže...

Iphone... mobitel sa gomilom beskorisnih aplikacija.... ako izbace novi...tipa 4.1, i kažu možda će te imati prijem, čak vam neće ni spontano izgorjeti u džepu,,, možda dodaju i 3-u kameru?! to bi sigurno podiglo još cijenu!

Prvo će se trebat pobrinit za one koji su kupili neispravnu 4-ku, osobno mi nebi bilo drago  da imam uređaj "s greškom".

nije greska, nego je fature!!!

proizvod je tako zamisljen jer je to stosno! :)

17 godina

Dobro je stevo reko da je iPhone magican. Treba ti magija da mozes nazvat nekog :)

I'm going woo woo

7 0 hvala 0
17 godina

Ste vi kad kupovali dionice i znate kolko toga treba kupit kolko mora porasti vrijednost da bi zaradili?
Nije to ko u filmovima da se za sto kuna može zaradit tisuću.
Recimo od oka da bi od dobiti porasta dionica Applea od 10% mogel kupit HTC moraš uložit oko 40k kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 10:16 (NEW_MAN).
15 godina
protjeran
Darth Error kaže...
Blue_Fatal1ty kaže...
Darth Error kaže...

Iphone... mobitel sa gomilom beskorisnih aplikacija....

Ma bravo!

vrhunska kretenska izjava nema šta svaka ti čast!

Znam dve osobe koje su kupile Iphone4 (naravno mene nisu slušali)... jedna je zamijenila ga sa HTC-om poslije dva tjedna...a druga koristi Iphone kao dizač rejtinga, inače sve obavlja preko starog mobitela.... Vjerovatno zato što je Iphone 4 mnogo dobar, i veoma pouzdan?! Ne?!

Ova ti je vrhunska, da je netko iphone 4 zamijenio s HTC-om, pa to nema nigdje. Ovakvu provalu još nisam čuo! Skini se s bunike i pređi na nešto blaže! (Zamijenio s HTC-om prije nego je izašao, - nerafinirana bunika!)

17 godina
neaktivan

Ti nisi dobar sa glavom. Ako neko ne voli,zeli ili ima problema sa iphoneom ti bi njega odmah u ludnicu. Koje toleratno razmisljanje. Smanji ti sa bunikom.

17 godina
logic kaže...

Ti nisi dobar sa glavom. Ako neko ne voli,zeli ili ima problema sa iphoneom ti bi njega odmah u ludnicu. Koje toleratno razmisljanje. Smanji ti sa bunikom.

Nekuzis da je prelazak sa iPhonea na HTC (ko sto sam ja napravio :) blasfemija :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Jbg za njega treba strucna osoba a ja nisam strucan za rad sa tako malim IQ-om ;)

17 godina

po kojoj vremenskoj zoni je ta pressica?

idem na kupanje, pa da ne propustim breaking news.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

stay tuned on bug forum ;)

16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ste vi kad kupovali dionice i znate kolko toga treba kupit kolko mora porasti vrijednost da bi zaradili?
Nije to ko u filmovima da se za sto kuna može zaradit tisuću.
Recimo od oka da bi od dobiti porasta dionica Applea od 10% mogel kupit HTC moraš uložit oko 40k kn.

Inače to je bila zajebancija, jer su govori Jobsa uvjek ultra pozitivni.

Imaš takvih itekako puno mešetara koji zarađuju na malim skokovima i nakon mjesec dana imaju dosta para, naravno ako sve ide kako treba. Kupiš odmah prodaš odmah i ideš dalje.

Inače ako imaš bilo kakvih pitanja o tržištu kapitala slobodno mi se javi...

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

po kojoj vremenskoj zoni je ta pressica?

idem na kupanje, pa da ne propustim breaking news.

Sedam popodne po našem vremenu.

16 godina
neaktivan
Darth Error kaže...

Znam dve osobe koje su kupile Iphone4 (naravno mene nisu slušali)... jedna je zamijenila ga sa HTC-om poslije dva tjedna...a druga koristi Iphone kao dizač rejtinga, inače sve obavlja preko starog mobitela.... Vjerovatno zato što je Iphone 4 mnogo dobar, i veoma pouzdan?! Ne?!

Haha ovo je provala godine. Mislim u redu ima sigurno nezadovoljnih korisnika, al brate mili moraš biti totalni idi.t, i kre..n da bi popušio toliku lovu, zamisli dadeš 8000kn za iPhone i onda ga ideš mijenjat za dvostruko jeftiniji smarthphone. Mislim ajde mi nađi bud..u koja bi išla popušit toliku lovu. Onda če prije kupit gumenu navlaku pa popušit samo dodatnih 30 dolara. Mislim ovo je čista i logična matematika.

I'll be back
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice