Sad kad ih Apple kupi :-P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već ih je kupio, samo će nam javit sutra.
Neće ih kupiti sigurno. U zadnje vrijeme zapošljavaju sve više specijaliziranih inženjera; možda njihovo rješenje već kuca u sljedećem iphoneu...
i tako ode cijena još USD 200 gore ...
Malo mi je to sve ćudno , obzirom je ove godine "OBLJETNICA", a da će iduće godine implementirati tehnologiju u gadgete?!
Sada mi pomalo i ima smisla uvođenje 7/7S modela plus onog trećeg, ali da će pravi zgoditak biti ipak tek nagodinu, sve više vjerujem!
Atjlucko: prilično je moguće da je novi gpu već u proizvodnji obzirom da je po IMG-ovom priopćenju Apple naveo da će ih u roku 15-20 mjeseci lagano zaboraviti. Taj rok je otprilike vrijeme u kojem se stari model još prodaje paralelno s novim. Jedino je četvorka dulje trajala...
nadalje, ako misle izbaciti nešto veće rezolucije, sadašnji gpu sigurno nije dovoljan za njihovo pravilo da UI uvijek mora imati 60 fps-a
Atjlucko: prilično je moguće da je novi gpu već u proizvodnji obzirom da je po IMG-ovom priopćenju Apple naveo da će ih u roku 15-20 mjeseci lagano zaboraviti. Taj rok je otprilike vrijeme u kojem se stari model još prodaje paralelno s novim. Jedino je četvorka dulje trajala...
nadalje, ako misle izbaciti nešto veće rezolucije, sadašnji gpu sigurno nije dovoljan za njihovo pravilo da UI uvijek mora imati 60 fps-a
Uredu, ali koje su onda realno stvarne, realne novosti?!
Možda 4GB RAM-a ili i više, 4K rezolucija na većim gadgetima, 64 bitna "konfiguracija" je prisutna već otkada, pa čak i još nekoliko više raznih razina pritiska na display prstom (?), 4K video, nekakav drukčiji VR?!
Gdje se kreće i kuda vodi razvoj ovih tehnologija sutra?!
mene jedino zanima kako ce napraviti gpu da nedira patente s3/via ,nv,amd,intel,im,qualcom
vec cujem apple u kiki jer ga svi tuze
mene jedino zanima kako ce napraviti gpu da nedira patente s3/via ,nv,amd,intel,im,qualcom
Tako sto im (masno) plate za prava koristenja?
Nigdje ne piše da neće koristiti patente drugih tvrtki, već da će sami dizajnirati čipove.
kuzim to ali kak je to isplativo onda ?
ako moraju platiti tantjeme za licence s s3 nv amd ili sto ja znam + to i napraviti
cudni su
Ipak, dionica ove kompanije danas je, nakon objave ovako važne vijesti, izgubila na vrijednosti gotovo 70%.
Mmm, short selling... :drool:
Neće nikako. Uvijek netko ima patent na nešto pa i trivijalne stvari. Do sada su plaćali licencu IMG-u u visini nekih 50 miliona na godinu.
Uredu, ali koje su onda realno stvarne, realne novosti?!
Možda 4GB RAM-a ili i više, 4K rezolucija na većim gadgetima, 64 bitna "konfiguracija" je prisutna već otkada, pa čak i još nekoliko više raznih razina pritiska na display prstom (?), 4K video, nekakav drukčiji VR?!
Gdje se kreće i kuda vodi razvoj ovih tehnologija sutra?!
Tko to zna...
Koliko ja vidim iz glasina, novost bi mogao biti ekran po cijeloj prednjoj strani, skener papka integriran u ekran. Ili možda 3D skener lica i okoline uključujući i stražnju stranu. Svejedno, ne pada mi na pamet ništa sa hardverske strane što bi mi trebalo, više očekujem od softvera. Volio bih malo slobode sa folderima te više i pametnije Siri