Apple se okreće vlastitom rješenju za grafiku iPho

poruka: 14
|
čitano: 2.261
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple se okreće vlastitom rješenju za grafiku iPho".
17 godina
odjavljen

Sad kad ih Apple kupi :-P

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Već ih je kupio, samo će nam javit sutra.

Cijenite više pitku vodu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Neće ih kupiti sigurno. U zadnje vrijeme zapošljavaju sve više specijaliziranih inženjera; možda njihovo rješenje već kuca u sljedećem iphoneu...

Ja rekoh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i tako ode cijena još USD 200 gore ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Malo mi je to sve ćudno , obzirom je ove godine "OBLJETNICA", a da će iduće godine implementirati tehnologiju u gadgete?! 

Sada mi pomalo i ima smisla uvođenje 7/7S modela plus onog trećeg, ali da će pravi zgoditak biti ipak tek nagodinu, sve više vjerujem! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Apple se okreće vlastitom rješenju za grafiku

Atjlucko: prilično je moguće da je novi gpu već u proizvodnji obzirom da je po IMG-ovom priopćenju Apple naveo da će ih u roku 15-20 mjeseci lagano zaboraviti. Taj rok je otprilike vrijeme u kojem se stari model još prodaje paralelno s novim. Jedino je četvorka dulje trajala...

nadalje, ako misle izbaciti nešto veće rezolucije, sadašnji gpu sigurno nije dovoljan za njihovo pravilo da UI uvijek mora imati 60 fps-a

Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2017 22:50 (Feudalac).
14 godina
Feudalac kaže...

Atjlucko: prilično je moguće da je novi gpu već u proizvodnji obzirom da je po IMG-ovom priopćenju Apple naveo da će ih u roku 15-20 mjeseci lagano zaboraviti. Taj rok je otprilike vrijeme u kojem se stari model još prodaje paralelno s novim. Jedino je četvorka dulje trajala...

nadalje, ako misle izbaciti nešto veće rezolucije, sadašnji gpu sigurno nije dovoljan za njihovo pravilo da UI uvijek mora imati 60 fps-a

Uredu, ali koje su onda realno stvarne, realne novosti?! 

Možda 4GB RAM-a ili i više, 4K rezolucija na većim gadgetima, 64 bitna "konfiguracija" je prisutna već otkada, pa čak i još nekoliko više raznih razina pritiska na display prstom (?), 4K video, nekakav drukčiji VR?! 

Gdje se kreće i kuda vodi razvoj ovih tehnologija sutra?! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan

mene jedino zanima kako ce napraviti gpu da nedira patente s3/via ,nv,amd,intel,im,qualcom 

vec cujem apple u kiki jer ga svi tuze

0 0 hvala 0
9 godina
husarim kaže...

mene jedino zanima kako ce napraviti gpu da nedira patente s3/via ,nv,amd,intel,im,qualcom 

Tako sto im (masno) plate za prava koristenja?

17 godina
husarim kaže...

Nigdje ne piše da neće koristiti patente drugih tvrtki, već da će sami dizajnirati čipove.

8 godina
neaktivan

kuzim to ali kak je to isplativo onda ?

ako moraju platiti tantjeme za licence s s3 nv amd ili sto ja znam + to i napraviti

cudni su 

0 0 hvala 0
17 godina

Ipak, dionica ove kompanije danas je, nakon objave ovako važne vijesti, izgubila na vrijednosti gotovo 70%.

Mmm, short selling... :drool:

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
husarim kaže...

Neće nikako. Uvijek netko ima patent na nešto pa i trivijalne stvari. Do sada su plaćali licencu IMG-u u visini nekih 50 miliona na godinu.

Ja rekoh
9 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Uredu, ali koje su onda realno stvarne, realne novosti?! 

Možda 4GB RAM-a ili i više, 4K rezolucija na većim gadgetima, 64 bitna "konfiguracija" je prisutna već otkada, pa čak i još nekoliko više raznih razina pritiska na display prstom (?), 4K video, nekakav drukčiji VR?! 

Gdje se kreće i kuda vodi razvoj ovih tehnologija sutra?! 

Tko to zna...

Koliko ja vidim iz glasina, novost bi mogao biti ekran po cijeloj prednjoj strani, skener papka integriran u ekran. Ili možda 3D skener lica i okoline uključujući i stražnju stranu. Svejedno, ne pada mi na pamet ništa sa hardverske strane što bi mi trebalo, više očekujem od softvera. Volio bih malo slobode sa folderima te više i pametnije Siri

Ja rekoh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice