Nevjerojatno je koliko ovdje ima budala
Pretpostaljam da se TONA teksta odnosi na moj post? Ukoliko je tako moram replicirati:
Zanimljivo je (klinički rečeno, sa doktorskog stajališta, ne mog nego općenito) koliko je malo potrebno da osoba u jednoj konstruktivnoj kritici pronađe poziv na smrt.
RobertS ispao si ono što prozivaš. Kulturna osoba koja pokušava kritizirati nekulturu i neznanje, ne koristi izraze i ton kojeg ti koristiš.
Žalosno.
Žalosno je da svoju energiju ne prenosiš na način da uputiš nekoga, umjesto da prosipaš žuč.
Ti si pametna, školovana osoba, imaš moć rasuđivanja ali...
Kao i čuveni kolega Ansha i rekao bih Random, Ezio, Grzzi Sudy_Freak svi dijelite tu osobinu, no apsolutno nemate zrno rasuđivanja i rekao bih empatije.
Glupih (neinteligentnih) ljudi koji u svome neznanju pokušavaju umanjiti vrijednost nečega jer su svijesni svog neznanja te se skrivaju iza pljuvanja jer drugog identiteta nemaju; ima posvuda i previše. No je li to razlog satiranja vlastitih vrijednosti pritom postavši licemjer?
Da, osoba koja točnoj informaciji usprkos i dalje odlučuje ju ignorirati čini se da ponekad zbilja ne zaslužuje bolje od nazivanja budalom. No to sigurno ne zaslužuje. Jer na pravi način može promjeniti svoje mišljenje.
Vjeruj mi, koliko god tvoj tekst bio točan, ja sam instinktivno odlučio ga ne pročitati jer sam se pobojao da mene nazivaš budalom. Oprosti, ali mislim da je u tom slučaju u redu da te zaobiđem jer ne želim da me se tako naziva.
Nekad lijep i miran ton nije dovoljan, nekad ni oštra istina, nekad je potrebno vrijeme. Vrijeme kojeg multipliciraš svaki put kad pogriješiš u nastupu jer se ljudi ograđuju od agresije ili što je najgore nastavljaju odgovarati još gorom agresijom.
Ako ni vrijeme nije dosta postoji ignoriranje. Ignorirani ljudi možda prouče vlastitu krivost, a možda na kraju ostanu sami u svojoj zadrtosti bez žara koji bi im potpalio vatru. Ne potpaljujte tu vatru.
Rekao sam i ponavljam opet, svi vi navedeni ste inteligentne osobe. Ne biste bili ovdje i pisali masu inteligentnog teksta da niste.
Ali razumna osoba vrijedi onoliko koliko je potrebno da ga se izbaci sa razmnog načina razmišljanja; onoliko koliko je otporan na provokacije.
Svi vi imate pravo i većina stajališta je točna, no kada se spustite na razinu tih "budala" ja u vama vidim "budale" u lijepšem pakiranju.
Neki od vas navedenih provode užasno puno vremena ističući gluposti, a pritom planete i izgorite na veoma trivijalnim stvarima.
Neki ni nemaju drugih postova osim sarkastičnih upadica.
Gdje bih ja bio da odgovaram na svaku glupost? A zanensenih fanboya ima na sve strane, razlika je što je u slučaju kojeg ti prozivaš Apple unikatan dok je konkurencija brojna. Ta (Android) konkurencija napiše toliko gluposti i kriminalno - klinički upitnih postova, no raspostranjeni su na nekoliko (HTC, LG, Sony Samsung) fronti.
Nisam ni ja savršen ali svakim danom nastojim sve manje reagirati na provokacije. Jer ja kao osoba to ne zaslužujem. Moj kratki dan to ne zaslužuje.
Zapitaj se je li u redu da fakultetski obrazovana osoba sarkastično spuštati jednog osmaša, ili maturanta na podjednakoj razini razvoja? Jer upravo ta masa koju nazivaš budalama je u tim godinama. Tvom obrazovanju usprkos zanemario si što znači akademski građanin te zašto je to zaseban status. Ako ništa nije uspjelo, moraš ignorirati provokaciju.
Ja sam u srednjoj mislio da gayeve treba na Goli otok, netko misli da Appleovce treba na Goli otok. Zaslužujem li naučiti bolje? Ja jesam i sad se kajem zbog tog razmišljanja.
Razum ne bira strane.
Drugim riječima garancija vrijedi ukoliko je proizvođač u datom trenutku dobro raspoložen? Moram priznati da mi nikako nije jasan smisao te "dvogodišnje garancije".
Da li sada treba odustati od toga zauvijek ili boriti se za što veće pravo? Dvije godine smo dobili, mjenjajmo uvijete u te dvije godine, koliko god se oni lošima činili sada.
Mozda deluje primamljivo jamstvo tj. garancija minumum dve godine, ali samim tim raste i cena proizvoda. Kod nas je to zazivelo jos pre par godina, a u vecim trgovackim lancima (poput Gigatrona, WinWin-a...) na skoro sve notebookove, gadgete i sl. daju i do 5 godina garancije pod uslovom da se bar jednom godisnje nose u njihov ovlasceni servis.
Cijena Appleovim proizvodima ne može rasti kao ni istovijetnima kod konkurencije jer razlog njihovog koštanja je u jamstvu kvalitete. ThinkPad recimo.