Kako to da testeri nisu primijetili tako važne simptome kao što su jače zagrijavanje i iznimno trošenje baterije? Ili kako to da Apple nije odmah reagirao prije izdavanja inačice 11 u javnost?
Kako to da testeri nisu primijetili tako važne simptome kao što su jače zagrijavanje i iznimno trošenje baterije? Ili kako to da Apple nije odmah reagirao prije izdavanja inačice 11 u javnost?
ne laži napaćeni narod, oš moju đigericu ?!?!
stani pred ogledalo i mantraj:
u Apple iOS svijetu je sve super i okolo lete jednorozi koji prduckaju dugu....
Obzirom sam na iPhone 6 Plus modelu, vjerojatno me puno toga mamoišlo od pobrojanih problema, ali da se bakterija kao malo brže troši, ima nešto u tome svemu, ali nisam primjetio da se istodobno i gadget, odnosno bakterija zagrijava nešto previše!
Kod mene je jedino "problem" ako je to problem takvog tipa, što više u AppStore aplikaciji ne mogu pronaći listu mojih želja, jesu li je odbacili u onom paketu odustajanja od podrške ili je tu neka druga priča u igri, neki bug ?!
Inače što se tiče svega drugog ostalog, baš sam ugodno iznenađen kako na iPhone-u sve leti koliko je fluidno, iznimno sam zadovoljan sa ovim izdanjem iOS-a!
To je malkice preseravanje, ali OK...
On topic: Ja na iOS 11 (iPhone 7 32 GB) nisam primjetio brže cuclanje baterije, osim odmah po nadogradnji (tj. prije prvog restarta telefona).
Nakon što sam ga prvi put restratrirao nakon nadogradnje, trošenje baterije mi se vratilo u normalu i, ako mogu primijetiti, bilo možda i malo manje izraženo nego na iOS 10.3.3.
S posljednjom inačicom iOS-a (11.0.1) nemam nikakvih problema... Istina, malo se treba naviknuti na neke novotarije poput animacija pri otključavanju, ali sve su to sitnice. Za sada sam zadovoljan.
ček malo: je izbacio ili ubacio?