Apple izbacio i prvu službenu nadogradnju za iOS 1

poruka: 6
|
čitano: 1.225
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple izbacio i prvu službenu nadogradnju za iOS 1".
15 godina

Kako to da testeri nisu primijetili tako važne simptome kao što su jače zagrijavanje i iznimno trošenje baterije? Ili kako to da Apple nije odmah reagirao prije izdavanja inačice 11 u javnost?

3 0 hvala 0
15 godina

ne laži napaćeni narod, oš moju đigericu ?!?!

stani pred ogledalo i mantraj:

u Apple iOS svijetu je sve super i okolo lete jednorozi koji prduckaju dugu....

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina

Obzirom sam na iPhone 6 Plus modelu, vjerojatno me puno toga mamoišlo od pobrojanih problema, ali da se bakterija kao malo brže troši, ima nešto u tome svemu, ali nisam primjetio da se istodobno i gadget, odnosno bakterija zagrijava nešto previše! 

Kod mene je jedino "problem" ako je to problem takvog tipa, što više u AppStore aplikaciji ne mogu pronaći listu mojih želja, jesu li je odbacili u onom paketu odustajanja od podrške ili je tu neka druga priča u igri, neki bug ?! 

Inače što se tiče svega drugog ostalog, baš sam ugodno iznenađen kako na iPhone-u sve leti koliko je fluidno, iznimno sam zadovoljan sa ovim izdanjem iOS-a! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Apple izbacio i prvu službenu nadogradnju za i
Zato sto to nije greska vec funkcionalnost... svaki apple korisnik to zna. Stize zima, mob grije.
17 godina
Re: Apple izbacio i prvu službenu nadogradnju za i
Hoggy kaže...
Zato sto to nije greska vec funkcionalnost... svaki apple korisnik to zna. Stize zima, mob grije.

To je malkice preseravanje, ali OK...

On topic: Ja na iOS 11 (iPhone 7 32 GB) nisam primjetio brže cuclanje baterije, osim odmah po nadogradnji (tj. prije prvog restarta telefona).

Nakon što sam ga prvi put restratrirao nakon nadogradnje, trošenje baterije mi se vratilo u normalu i, ako mogu primijetiti, bilo možda i malo manje izraženo nego na iOS 10.3.3.

S posljednjom inačicom iOS-a (11.0.1) nemam nikakvih problema... Istina, malo se treba naviknuti na neke novotarije poput animacija pri otključavanju, ali sve su to sitnice. Za sada sam zadovoljan.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

ček malo: je izbacio ili ubacio? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice