Apple – prvi bilijun

poruka: 50
|
čitano: 5.187
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple – prvi bilijun".
15 godina
neaktivan
Apple – prvi bilijun

Dobar vam je izvor vijesti...{#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Apple – prvi bilijun
DwightSchrute kaže...

Pa zašto?
Što fali? {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan
Apple – prvi bilijun

znaci povecaje se broj neobrazovanih ljudi? znao sam

9 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

Slika govori 1000 riječi ...

Marek
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Izvor su Fortune i Wall Street ( Munster ) ... 

Poznato je da su dionice applea i dalje podcijenjene, al dosta toga će se viditi iz rezultata za prošlo i tekuće tromjesečje. Ako je nadmašeno appleovo izrazito i neuobičajeno agresivno predviđanje za prošli kvartal sky is the limit.

17 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

I potvrdio!

Strasan rast dionice, vec sam nekoliko puta bio skeptican po pitanju toga no razuvjerim se, q1 earnings ce pokazat jasniju sliku.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

Na žalost - da. Očituje se brojem glupavih komentara na ozbiljne vijesti.

Još nešto. Vas troje, opsjednuti Appleom much? Zanimljivo za nekoga kome Apple nije drag da se pojavljuje u svakoj Apple temi.

13 godina
neaktivan
Random. kaže...
agent47thehitman kaže...

Još nešto. Vas troje, opsjednuti Appleom much? Zanimljivo za nekoga kome Apple nije drag da se pojavljuje u svakoj Apple temi.

ne nego sam samo u stanju sklopiti pc kakav apple prodaje za 2000$+ za 1000$ i nesto,i da neobrazovan i neuk ce kupiti apple

16 godina
neaktivan
Apple – prvi bilijun

Koliko je jedan "naš" bilijun?

"Engleski" bilijun je kod nas 1 milijarda

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Random. kaže...

Ozbiljne li teme!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

@agent47hitman

Aj, odi negdje drugdje sr***.

Nemaš pojma o čemu pričaš.

Nemaš pojma koje sve priznate (i obrazovane) osobe koriste Mac u svome svakodnevnom radu.

U svojih nešto manje od 40 godina, cjelog života bavljenja računalima i IT-jem, od svog prvog kompjutera ZX Spectruma kupljenog 1984. g. (ako znaš uopće što je to), svjedočio sam upravo suprotnome! Upravo će neuki i neobrazovani kupiti ono što im je jeftinije, a u slučaju računala to će biti PC i to po mogućnosti u Konzumu ili Pevecu.

Svjedočio primjeru prije par mjeseci u jednoj trgovini računala:

Otac djevojčice prodavaču:

- Ej, jel ti ovaj ođe ima internet.

Prodavač: - Pa možete na internet, ako imate doma...

- Nemam u kuć', zašto ON nema. (pokazujući na komp)

- Ali gospodine... (slijedi objašnjenje što i kako sa internetom...)

- Aj, aj, dobro maći, spakiraj nam onaj crveni... (bilo je na polici neko tamnocrveno kučište). 

Prodavač mu je opet objašnjavao da je to kučište i da mora složiti kompjuter.

Na to je kćer počela tatu vuć prema iMacu na polici sastrane (bila je neka promocija).

Nakon što je pitao za cijenu, rekao je kćeri da neće dobit Maca jer: "To ti je neš novo i preskupo jer je JAPANSKO. Viđeš li kako je tanak. Ovaj ti je bolj'. Viđeš kako je već'."

Na izlasku, nakon što je sa prodavačem dogovorio detalje oko preuzimanja kompa, kćeri je rekao kako će: "kupit sad za doma i internet, pa će i ona sad imati onaj FEJSBOK."

Na ovo sam krepao od smjeha, a prodavač i ja smo još kasnje pričali o sličnim primitivcima koji dolaze u dućan kupovati danas računala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 21:23 (Bugsy).
16 godina
protjeran
Apple – prvi bilijun

Ukratko, ti si sve koji ne koriste Jabukine proizvode nazvao neukim? Mislim da si ti ovdje najveći gl....khm, "neukivac". Tipičan primjer prepotentnog Jabučara koji misli da je kul jer ima nagriženu jabuku. Ja za manje novaca kupim cijelu jabuku i još mi ostane za krušku.

EDIT: Ovaj post je namijenjen ovom "genijalcu" iznad, bugsyju. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 22:09 (slade24).
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
slade24 kaže...

Ukratko, ti si sve koji ne koriste Jabukine proizvode nazvao neukim? Mislim da si ti ovdje najveći gl....khm, "neukivac". Tipičan primjer prepotentnog Jabučara koji misli da je kul jer ima nagriženu jabuku. Ja za manje novaca kupim cijelu jabuku i još mi ostane za krušku.

da,jesam iz prostog razloga sto je istina,kakav se pc moze za te pare sklopiti nije normalno (a zapravo imaju isto u sebi o vi gospodine) i oces ostale prednosti?

-ekran kakav oces (i kvalitetniji)

-kuciste da nepricam (trenutno posjedujem jedno od ibuypowera)

-jesam spomenuo da mogu igrat sve igre? {#}

molim te nemoj me nasmijavati,nisam ja hater ja samo kazem ono sto jeste,a ti probaj dokazi suprotno (al stvarno te molim) tj. zapravo sklopi jedan imac,oh sorry zaboravio sam {#}

16 godina
protjeran
agent47thehitman kaže...
slade24 kaže...

da,jesam iz prostog razloga sto je istina,kakav se pc moze za te pare sklopiti nije normalno (a zapravo imaju isto u sebi o vi gospodine) i oces ostale prednosti?

molim te nemoj me nasmijavati,nisam ja hater ja samo kazem ono sto jeste,a ti probaj dokazi suprotno (al stvarno te molim) tj. zapravo sklopi jedan imac,oh sorry zaboravio sam {#}

Aj opet pročitaj moj post i primjeti spominjanje Jabuke u negativnom kontekstu, nije bilo upućeno tebi, sad sam editirao. Jbg, zaboravih ga citirat. 

13 godina
neaktivan
Apple – prvi bilijun

http://www.smartphonebetatest.com/

Žao mi je što je zbog Jobsa Apple postao "jadna kompanija fanboja koju svi ismijavaju a puno zarađuje" kad je mogla biti "ugledna pro kompanija koju svi gledaju odozdola i pošteno zarađuje", ali to je valjda bit amerskog kapitalizma.

Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
protjeran
Sad su se hejteri počeli međusobno klat. Kao da žele potvrditi upravo ono što žele reč da nije isina. Šteta što su izbacili iz školskog sistema udžbenik "Razumijem što čitam" jer se sad vide posljedice. Najbolji je ovaj sa miljarda je biljarda. Čovječe.
16 godina
odjavljen
Gnjakotaro kaže...
Sad su se hejteri počeli međusobno klat. Kao da žele potvrditi upravo ono što žele reč da nije isina. Šteta što su izbacili iz školskog sistema udžbenik "Razumijem što čitam" jer se sad vide posljedice. Najbolji je ovaj sa miljarda je biljarda. Čovječe.

Osim što ne čitaš, još i nemaš pojma o čem pričaš.

"Engleski" bilijun je naša milijarda. Koje je vrijednosti onda apple na kraju? Naš ili njihov bilijun jer iz vijesti baš i nije jasno... A razlika baš i nije mala (1000 puta više :D)

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
logik kaže...

http://www.smartphonebetatest.com/

Žao mi je što je zbog Jobsa Apple postao "jadna kompanija fanboja koju svi ismijavaju a puno zarađuje" kad je mogla biti "ugledna pro kompanija koju svi gledaju odozdola i pošteno zarađuje", ali to je valjda bit amerskog kapitalizma.

Apple ismijava nedorasla dječurlija. Povodljiv si i nemaš pojma o onome o čemu pišeš.

There I said it. Ne možeš se nadglasavati sa 30 budala. Stoga - zdravo.

16 godina
neaktivan
Gnjakotaro kaže...

Šteta što su izbacili iz škole udžbenik "Gramatika".

13 godina
Apple – prvi bilijun

Apple je firma koja radi kvalitetne proizvode, ali precijenjene. Malo tko si može priušt jedan iMac ili MacBook, pogotovo u današnje vrijeme. Također, kad iznađe npr. novi iPhone ili iPad imat će puno veću popularnost od recimo one x-a ili transformer prime-a, iako su jednako kvalitetni uređaji (često i bolji) i imaju manju cijenu. Dosta toga je marketing posložio. Kad se čuje "brand new iPhone..." na reklami odmah sva dječurlija polude. Jedva znaju što je to, ako iskorištavaju trećinu mogućnosti od onog što uređaj nudi to je puno, a kupuju ga zato jer vide da ga njihovi frendovi imaju i zato jer će biti popularniji ako ima Apple uređaj u rukama. Uvijek ću cijenit nekog appleovca koji zna koristi  mogućnosti uređaja, a ne da "drlinda" po fejsu cijele dane i razgovara s nekim preko skypea.

@agent47thehitman

Kućište nije isto što i konfiguracija{#}

Phenom II x4 955@4,0GHz, HD 6870, 4 GB RAM-a@1600 MHz, Gigabyte GA-990XA-UD3 XFX 550W Maxtor 160GB-
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 23:28 (crazywarrior).
Moj PC  
9 0 hvala 4
14 godina
crazywarrior kaže...

Apple je firma koja radi kvalitetne proizvode, ali precijenjene. Malo tko si može priušt jedan iMac ili MacBook, pogotovo u današnje vrijeme. Također, kad iznađe npr. novi iPhone ili iPad imat će puno veću popularnost od recimo one x-a ili transformer prime-a, iako su jednako kvalitetni uređaji (često i bolji) i imaju manju cijenu. Dosta toga je marketing posložio. Kad se čuje "brand new iPhone..." na reklami odmah sva dječurlija polude. Jedva znaju što je to, ako iskorištavaju trećinu mogućnosti od onog što uređaj nudi to je puno, a kupuju ga zato jer vide da ga njihovi frendovi imaju i zato jer će biti popularniji ako ima Apple uređaj u rukama. Uvijek ću cijenit nekog appleovca koji zna koristi  mogućnosti uređaja, a ne da "drlinda" po fejsu cijele dane i razgovara s nekim preko skypea.

@agent47thehitman

Lijepo rečeno, no to se fanovima ne može dokazati.

16 godina
agent47thehitman kaže...
slade24 kaže...

Ajde probaj složiti(traži na neweggu, on je najjeftiniji koliko mi se čini), ali uključi quad core SB i5, 8GB RAMa, TB disk, HD6870(iMac ima 6970, ali to bi trebalo biti tu negdje), kvalitetnu bežičnu tipkovnicu i miša, OS i, najbitnije, 27" 2560x1440 IPS monitor. Meni nikako ne uspjeva.

Isprike za OT

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
crazywarrior kaže...

Apple je firma koja radi kvalitetne proizvode, ali precijenjene. Malo tko si može priušt jedan iMac ili MacBook, pogotovo u današnje vrijeme. Također, kad iznađe npr. novi iPhone ili iPad imat će puno veću popularnost od recimo one x-a ili transformer prime-a, iako su jednako kvalitetni uređaji (često i bolji) i imaju manju cijenu. Dosta toga je marketing posložio. Kad se čuje "brand new iPhone..." na reklami odmah sva dječurlija polude. Jedva znaju što je to, ako iskorištavaju trećinu mogućnosti od onog što uređaj nudi to je puno, a kupuju ga zato jer vide da ga njihovi frendovi imaju i zato jer će biti popularniji ako ima Apple uređaj u rukama. Uvijek ću cijenit nekog appleovca koji zna koristi   mogućnosti uređaja, a ne da "drlinda" po fejsu cijele dane i razgovara s nekim preko skypea.

@agent47thehitman

{#}

Odlična generalizacija, svaka čast. Sjedi, 1.

"Malo tko si može priuštit..." Mhmh, da, zato i ide tako "loše" Appleu.

15 godina
crazywarrior kaže...

Apple je firma koja radi kvalitetne proizvode, ali precijenjene.

@agent47thehitman

Ne postoje precijenjeni proizvodi - po meni je svaka cijena realna ukoliko postoji dovoljno ljudi koji će je platiti. Očito Apple može tražit koliko traži jer prodaja ide odlično, a marža je još i bolja ... i to je to.

14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Random. kaže...
agent47thehitman kaže...

ne nego sam samo u stanju sklopiti pc kakav apple prodaje za 2000$+ za 1000$ i nesto,i da neobrazovan i neuk ce kupiti apple

Ne moze se to nikada sklopit sto apple nudi. Mozes jedino kaskat za nim i ako sklopis sa skupljim.
16 godina
neaktivan
Bugsy kaže...

...

Pa da trebao joj je kupiti mac od 10 000 kn za facebook. 

Tako bi barem izgledali inteligentnije.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
agent47thehitman kaže...
slade24 kaže...

Ajde probaj složiti(traži na neweggu, on je najjeftiniji koliko mi se čini), ali uključi quad core SB i5, 8GB RAMa, TB disk, HD6870(iMac ima 6970, ali to bi trebalo biti tu negdje), kvalitetnu bežičnu tipkovnicu i miša, OS i, najbitnije, 27" 2560x1440 IPS monitor. Meni nikako ne uspjeva.

Isprike za OT

http://store.apple.com/us/configure/MC309LL/A?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883229284

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254091

imac 1.199$

pc 890$      a pazi ovo ovaj pc je jaci a jeftiniji 330$ za zagrizenu jabuku hahahah

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 0:50 (agent47thehitman).
13 godina
neaktivan
MacMarek kaže...

Slika govori 1000 riječi ...

stephan hawking koristi Lenovo X220,guess which system? {#}

16 godina
agent47thehitman kaže...
power_user kaže...
agent47thehitman kaže...
slade24 kaže...

Isprike za OT

http://store.apple.com/us/configure/MC309LL/A?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883229284

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254091

imac 1.199$

pc 890$      a pazi ovo ovaj pc je jaci a jeftiniji 330$ za zagrizenu jabuku hahahah

Kao 1. taj monitor nije IPS, a najjeftiniji IPS 21.5" je $230(Dell) i ostaje ti razlika od $200. Sada uzmi kvalitetnu tipkovnicu i mis, a ne to najjeftinije smece, ubaci jos par sitnica(HD webcam, IR reciver, WiFi kartica, Thunderbolt kontroler, iLife SW paket...) i taman se izjednači, a uz to iMac je potpuno nečujan i ima vrhunsku podršku(bar u zemljama sa službenim Storeom). 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 1:05 (power_user).
17 godina
neaktivan
Apple – prvi bilijun

1- lošiji monitor puno (IPS ubija TN matricu, ali naravno to ti neće napomenit, a kad vidiš da imaš 5  puta gori ekran - pa ti vidi ko ide koga zajebat)

2 - bluetooth

3 - wireless

4 - bolji miš i tipkovnica (cca 800kn)

5 - all in one!!! 

6 - iLife paket programa 

7 - moš imat windows i Osx

8 - thunderbolt

9 - SD card reader

10 - puno bolji dizajn

11 - aluminij a ne plastika

Niko nije rekao da applovi kompovi po sirovoj snagi i konfiguraciji mogu parirat PC-u za istu cijenu. Dok sve ostalo je na strani applovih kompjutera (kao i njihovih svih proizvoda). Tako da sve je stvar šta ti treba, iako da vam neko ponudi ova 2 gore, pa da birate jednog - 99% bi uzelo iMaca....zato i Apple dominira zadnjih godina...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 1:09 (Thog).

7 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice