Android 4.2, Nexus 4 i Nexus 10

poruka: 145
|
čitano: 21.338
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 4.2, Nexus 4 i Nexus 10".
17 godina
neaktivan
Re: Android 4.2, Nexus 4 i Nexus 10
Indestructible kaže...

ne znam da li ima uopste 20% telefona na trzistu koji su dobili update na ICS, kad ce tek na Jelly Bean, da li ce vaziti ona politika oko updatea od Googlea, ili je ono samo rumor bio?

Za Nexus telefone se ne brini oko updejtova.

Netko hvali netko pljuje battery life. Manje više čekam GSM arenu i njihov test. Očekujem rezultate slične onima na Optimus G-u. Nije bajno, ali će bez problema izdurati cijeli dan.

13 godina
protjeran
Dkc kaže...

Netko hvali netko pljuje battery life. Manje više čekam GSM arenu i njihov test. Očekujem rezultate slične onima na Optimus G-u. Nije bajno, ali će bez problema izdurati cijeli dan.

pod pretpostavkom da je čisti android na gnex4 manji potrošač od lg- jevog softvera na optimusu, rezultat može biti samo bolji, nadam se da će tako i biti.

14 godina

odličan je nexus 4, ali mi smeta kaj su one tri donje tipke dio ekrana. npr. čak i dok se gledaju fotografije taj dio se ne popuni pa je dijagonala ekrana oko 4.3-4.4 inca. malo mi je bezveze jer je nexus dosta velik uređaj pa su te tipke bez problema mogle biti odvojene od ekrana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nexus4 16GB rasprodan u australiji za 22 minute :) koja je to točno količina ne kaže

http://www.androidauthority.com/nexus-4-sells-out-australia-launch-day-nexus-10-still-available-130762/

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

0 0 hvala 0
15 godina
Od danas je u prodaji Nexus 4, a i poceo je stizati update na Android 4.2 za Galaxy Nexus. Svaka cast Googleu. Ak se kaj isplati kupiti od Androida, onda je to Nexus, bar sto se tice nadogradnji.
15 godina
neaktivan

Izgleda da je Nexus 4 , final software ( Kernel ) ipak malo pimpan. Još treba vidjet test baterije koja je na prvim testovima razočarala ( tj. bila uz bok HOX-u ).

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina

a cijena, ako se ne ide preko googlea će sigurno biti paprena. 549€ u austriji 19.studenog

http://derstandard.at/1350259823893/Nexus-4-Oesterreich-Start-am-19-November-um-549-Euro?seite=6#forumstart

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Planio Nexus 4 u Njemačkoj u roku pola sata. Frend bio stalno na Play Store-u i nije uspio kupit. Svaki put mu pukla web stranica kad bi otišao na plaćanje. Valjda su ih stavili 100 na prodaju. :(

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što je sa Nexus 10, hoće li se moć nabavit u nas do Nove godine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrvooje kaže...

a cijena, ako se ne ide preko googlea će sigurno biti paprena. 549€ u austriji 19.studenog

http://derstandard.at/1350259823893/Nexus-4-Oesterreich-Start-am-19-November-um-549-Euro?seite=6#forumstart

Za tu cijenu ce se vjerojatno moc uzet otkljucana lumia 920 tako da im je ovo po meni fail.

17 godina
gamer34 kaže...
hrvooje kaže...

Za tu cijenu ce se vjerojatno moc uzet otkljucana lumia 920 tako da im je ovo po meni fail.

lg je supplier van google playa tako da je to njihov fail. bit će to dobar posao za one koli lete preko bare.

13 godina

Bas   steta. O inicijalnoj kolicini mozemo samo nagađati, ali mislim da bi sve rasprodali dok kazes keks da je bilo i po 10 000 komada za pojedinu zemlju (EU).

Pozitivno je sto cemo ovako barem vidjeti detaljne recenzije prije kupnje. Prvenstveno mislim na gsmarenu i testove baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss/275-4457415-8984854?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=lumia+920

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
14 godina
mfrankovic kaže...
gamer34 kaže...

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss/275-4457415-8984854?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=lumia+920

Ima lumia za 600eura sa 32 gb a jos ce sigurno past cijena, uglavnom u americi je 450$ i po meni je bolja kupnja.

13 godina
protjeran
Ma ja vam velim ljudi, to sa gnex4 je samo fora da se ekipa malo (opravdano) popali i da se skrenu oci javnosti sa nadolazece lumie 920 i windowsa. Nedovoljne kolicine mobova pusteni u prodaju vam puno toga govore, nece ih bit niti za (npr) njemce a kamoli za strance. Dam se kladit da ih nece biti 5 komada u hrvatskoj..
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 12:38 (difre).

0 4 hvala 0
17 godina
mfrankovic kaže...

Planio Nexus 4 u Njemačkoj u roku pola sata. Frend bio stalno na Play Store-u i nije uspio kupit. Svaki put mu pukla web stranica kad bi otišao na plaćanje. Valjda su ih stavili 100 na prodaju. :(

ma padala im stranica radi navale. mislim da još nisu sve prodali, barem tako kažu ovdje da će obavjestit kad nestane. novost je nexus7 HSPA

http://www.androidpolice.com/2012/11/13/nexus-4-and-10-orders-now-live-for-customers-in-the-united-kingdom/

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 13:17 (hrvooje).
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ima lumia za 600eura sa 32 gb a jos ce sigurno past cijena, uglavnom u americi je 450$ i po meni je bolja kupnja.

Di je za $450? Link neki?

13 godina

UPDATE:

U Njemackoj je definitivno sve rasprodano (i N4 i N10) i ne znaju kada ce nova serija. Također je vijest da kreditna kartica MORA biti iz zemlje u koju se narucuje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kerum kaže...

UPDATE:

U Njemackoj je definitivno sve rasprodano (i N4 i N10) i ne znaju kada ce nova serija. Također je vijest da kreditna kartica MORA biti iz zemlje u koju se narucuje..

Zbog toga što se prave toše i glume Apple te stvaraju umjetnu potražnju plasirajući 100 telefona po jednoj zemlji, kupit WP8. ;)

14 godina

Ovo je najbliže temi i naslovu teme a da tražim dalje i bespotrbno pokušavam otvoriti novu temu, spustiti ću ovdje, baš me zanima kako će te ovo prokomentirati {#} !?

LINK; http://www.gadgeterija.net/2012/11/11/ako-vam-nexus-7-spontano-sagori-na-poklon-cete-dobiti-google-glass-naocale/#.UKVUdOSzKSo

0 Ovo je velika laž!
1 Ovo je narihtaljka!
4 Što je on radio?!
1 Bježim od NEXUSA!
8 E sada ću ga baš kupiti!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dobio sam jutros mail da će biti dostupan opet danas u 12:00PM PST, što bi bilo 20:00 kod nas, ali još ga nema, ili su ga opet rasprodali u 5min ili ga još nisu stavili, čekam i reloadam od 19:55

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 20:38 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ispričavam se na double postu, ali imam mali update što se tiče naručivanja, uspio sam upisati frendovu Njemačku adresu bez obzira što je u dolarima i piše US only i za sada ju je prihvatilo, ali ne mogu doći do plaćanja

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 21:27 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
power_user kaže...

Ispričavam se na double postu, ali imam mali update što se tiče naručivanja, uspio sam upisati frendovu Njemačku adresu bez obzira što je u dolarima i piše US only i za sada ju je prihvatilo, ali ne mogu doći do plaćanja

To ti vrijedi samo za SAD. U drugim zemljma nije dostupan.

16 godina
kerum kaže...
power_user kaže...

To ti vrijedi samo za SAD. U drugim zemljma nije dostupan.

Čini se. Kad sam ga stavljao u cart sam stavio Njemačku adresu i prihvatilo je pa sam se ponadao, ali pri plaćanju nudi samo u US i shipping je na 4-5 tjedana što mi ne paše(to je taman za božić)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice