8.098 kn za otključani iPhone 4

poruka: 485
|
čitano: 75.347
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8.098 kn za otključani iPhone 4".
17 godina
neaktivan
RE: 8.098 kn za otključani iPhone 4
Zivio govornik.
:)
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

najbolji je zakljucak na kraju...makar displej na iphoneu 4 nije najbolji po karakteristikama, svejedno cemo ga proglasiti najboljim jer se ipak radi o appleu, a mi smo glupe ovce...beeeeee

I još pokazuju porazne rezultate na grafovima i kažu "nama je draži iPhone 4" jer ima previše-blještav ekran i super je oštar zato.

To k'o idioti što su nekad na CRT monitore stavljali 60Hz refresh jer im sve "življe izgleda".

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 22:32 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Jeste vas dvoje pogledali ovaj zadnji link sa tablicama sa display mate-a? ako vas zanima tema mogli bi. Testovi su prilično opsezni.

Naxeem, ja nisam rekao da je ISP LCD nesto novo sto se techa tiče, ili da OLED nije novija tehnologija, samo da u ovom trenutku nije još zrela da bi tek tako otpisali LCD. Uostalom zaključak ne da svaki od "super ekrana" ima ohoho prostora za napredak. I OLED i LCD.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad ublažavaš svoj izjave. OLED je skup i troši više. Ali i bolji.

To je isto kao da si rekao, znaš, NEC-ov SpectraView Reference nije još zreo. Bolje boje, bolji kontrasti, bolji brightness (bolji brightness == manji brightness), ali skup je, košta 25,000kn pa je još nezreo.

AMOLED ima širi gamut, manji brightness, bolji kontrast, bolje kuteve gledanja i veću potrošnju i cijenu proizvodnje. Dakle bolji je. Cijena i potrošnja su nebitne stavke kada govorimo o kvaliteti.

P.S. Što se desilo Pingu, kad smo kod Appleovih revolu-kopija? :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 1:15 (naxeem).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

To je isto kao da si rekao, znaš, NEC-ov SpectraView Reference nije još zreo. Bolje boje, bolji kontrasti, bolji brightness (bolji brightness == manji brightness), ali skup je, košta 25,000kn pa je još nezreo.

AMOLED ima širi gamut, manji brightness, bolji kontrast, bolje kuteve gledanja i veću potrošnju i cijenu proizvodnje. Dakle bolji je. Cijena i potrošnja su nebitne stavke kada govorimo o kvaliteti.

Kao što sam rekao, na papiru za sad.

Ping nisam isprobao, bez dogovora sa facebookom vjerojatno se neće baš odlijepiti http://www.businessinsider.com/facebook-cto-very-confident-facebook-and-apple-work-together-on-ping-2010-9

Al što kažeš na iAD ? :D http://moconews.net/article/419-iads-revenues-catapult-apple-to-the-top-of-the-list-of-mobile-ad-networ/

A.
16 godina
protjeran
artfull kaže...
naxeem kaže...

Ping nisam isprobao, bez dogovora sa facebookom vjerojatno se neće baš odlijepiti http://www.businessinsider.com/facebook-cto-very-confident-facebook-and-apple-work-together-on-ping-2010-9

Al što kažeš na iAD ? :D http://moconews.net/article/419-iads-revenues-catapult-apple-to-the-top-of-the-list-of-mobile-ad-networ/

ti se veselis sto ces gledati sve vise oglasa na mobitelima? bravo

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan

a jeste vi eplovci zanimljivi ljudi, sve kaj stevica stavi na svoje uređaje je vrh vrhova. da sad stevica stavi crt ekran na ajfone ( makar ne znam kak bi to izgledalo) svi bi govorili, uuuuuuuuuuuuuu , kakav kontrast, kakve boje, a rezolucija tek... 

bezveze.

svaki ekran ima svoje prednosti i mane. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
naxeem kaže...

Kakvom papiru? Imaš ih u praksi. Imaš ih i na televizorima i na mobitelima. To nije papir, to je opipljiva tehnologija.

iAD - strašno i jezivo. Plaši me.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kakvom papiru? Imaš ih u praksi. Imaš ih i na televizorima i na mobitelima. To nije papir, to je opipljiva tehnologija.

iAD - strašno i jezivo. Plaši me.

Neznam, gledam ove tablice i još ne vidim da OLED donosi kvalitativnu prednost pred vrhunskim LCDom. http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_1.htm

Što se iAD a tiče ... u čemu ti je razlika? Google je inače poznat po oglašavanju ili na android aplikacijama nema reklama ? Bojim se da je gora situacija na androidu.

A.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 12:47 (artfull).
17 godina

artfull kaže...

Što se iAD a tiče ... u čemu ti je razlika? Google je inače poznat po oglašavanju ili na android aplikacijama nema reklama ? Bojim se da je gora situacija na androidu.

Ne razumijem sto zelis reci sa ovim?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

artfull kaže...

Ništa, kaže naxeem da je ping pušiona za sad s čim se načelno slažem, al recimo iAD se čini kao izvrstan poslovni potez. Krajnim korisnicima je zapravo svejedno ili i bolje ako će iAD imati bolje rješen sustav prikazivanja reklama ( ne izlazi aplikacije, viša kvaliteta reklama etc ). Bombardiranje reklamama je barem jednako na aplikacijama za android ili za iOS ... bar je google poznat po tome.

A.
16 godina
artfull kaže...

Ništa, kaže naxeem da je ping pušiona za sad s čim se načelno slažem, al recimo iAD se čini kao izvrstan poslovni potez. Krajnim korisnicima je zapravo svejedno ili i bolje ako će iAD imati bolje rješen sustav prikazivanja reklama ( ne izlazi aplikacije, viša kvaliteta reklama etc ). Bombardiranje reklamama je barem jednako na aplikacijama za android ili za iOS ... bar je google poznat po tome.

Neznam, mene još nigdje na androidu aplikacije nisu bombardirale reklamama do sada, neznam kako je na iOS-u...puno aplikacija ima reklame ali samo na određenim mjestima. Tipa program za poruke ima reklame samo u settingsima dok kada sam u inboxu nema ničega tako da me uopće nesmetaju u radu, a u opcije ionako kad se jednom namjesti nema potrebe svaki čas ići. Također ako i slučajno kliknem na reklamu, program se pauzira i jednostavnim pritiskom na back reklama se miće i nastavljam di sam stao. Ne vidim što je ta pompa oko iAds-a ako su oni to tek sad osposobili da tako funkcionira...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 13:17 (Stoja).
17 godina
artfull kaže...
tnakir kaže...

artfull kaže...

Opet ne kuzim kakve veze ima iAD sa Pingom?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
artfull kaže...
tnakir kaže...

artfull kaže...

Opet ne kuzim kakve veze ima iAD sa Pingom?

Isto ko što PING ima veze sa naslovom teme ili LCD vs AMOLED uostalom?!? Čavrljamo i divanimo bzvz ... nemamo pametnijeg posla.

A.
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
artfull kaže...

Neznam, mene još nigdje na androidu aplikacije nisu bombardirale reklamama do sada, neznam kako je na iOS-u...puno aplikacija ima reklame ali samo na određenim mjestima. Tipa program za poruke ima reklame samo u settingsima dok kada sam u inboxu nema ničega tako da me uopće nesmetaju u radu, a u opcije ionako kad se jednom namjesti nema potrebe svaki čas ići. Također ako i slučajno kliknem na reklamu, program se pauzira i jednostavnim pritiskom na back reklama se miće i nastavljam di sam stao. Ne vidim što je ta pompa oko iAds-a ako su oni to tek sad osposobili da tako funkcionira...

u iOSu imaš reklame samo u besplatnim aplikacijama. iAd ili ne iAD ista stvar. ( samo ako je iAd ne izlazi ti iz programa u kojem jesi i vizualno su za sad na daleko višem nivou )

Program za poruke ima reklame u settingsima???

A.
16 godina
artfull kaže...

u iOSu imaš reklame samo u besplatnim aplikacijama. iAd ili ne iAD ista stvar. ( samo ako je iAd ne izlazi ti iz programa u kojem jesi i vizualno su za sad na daleko višem nivou )

Pa i ovdje je u besplatnim aplikacijama, i same su vrlo lijepo urađene a i imaju štosnu animaciju kada se izmjenjuju, ionako kao da je to bitno jer u njih ne gledam...

što se tiče programa za poruke, ne govorim o stock aplikaciji od androida već o besplatnoj sa marketa, koja je močnija sa puno više opcija za podesiti i više grafički izgleda na iphonovu sms aplikaciju i zato ju koristimOsmijeh

A imaš i dosta aplikacija koje su besplatne i bez ikakvih reklama, a neki su čak i stavili opciju dali želiš gledati reklame, ili ih možeš maknuti. Uglavnom reklame najviše furaju oni koji imaju appove koji se plaćaju pa onda rade besplatne verzije koje imaju reklame na sebi, ali za sada samo sam na par igri naletio di je implementacija odvratno napravljena da sam odma ih izbrisao...

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
artfull kaže...

Pa i ovdje je u besplatnim aplikacijama, i same su vrlo lijepo urađene a i imaju štosnu animaciju kada se izmjenjuju, ionako kao da je to bitno jer u njih ne gledam...

što se tiče programa za poruke, ne govorim o stock aplikaciji od androida već o besplatnoj sa marketa, koja je močnija sa puno više opcija za podesiti i više grafički izgleda na iphonovu sms aplikaciju i zato ju koristimOsmijeh

A imaš i dosta aplikacija koje su besplatne i bez ikakvih reklama, a neki su čak i stavili opciju dali želiš gledati reklame, ili ih možeš maknuti. Uglavnom reklame najviše furaju oni koji imaju appove koji se plaćaju pa onda rade besplatne verzije koje imaju reklame na sebi, ali za sada samo sam na par igri naletio di je implementacija odvratno napravljena da sam odma ih izbrisao...

Pa da, ista stvar je jer uglavnom iste firme i rade aplikacije za sve platforme.

A.
17 godina
neaktivan

AMOLED... AMOLED... IMHOTEP... IMHOTEP... zvuči k'o prokletstvo za Appleovu Retinu Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
tnakir kaže...
Kad jedino i gledas sajtove koji favoriziraju iPhone.

Imas ljude koji vole iPhone, i ljude koji nevole iPhone, nema sredine... Nevinašce

Ja ga volim, ali lovu nedam pff ipak ga nevolim tolko..

BAZINGA
16 godina
neaktivan
Dobbarrr za kupit ga i skapavat od gladi nakon toga...
...na kraju cemo ga jos i pojest,ipak je to "jabuka" ...
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali netko zna kako je prošla prodaja prvi tjedan? koliko je prodano komada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
koliko god su ih uspjeli dobiti. u većini centara su prodali i one pokazne :D
A.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

baš me zanima kad se ajfoun razvali,pa se komponente izračunaju cjenovno pojedinačno-koliko ukupno vrijedi??...ehhh jedan bude "legao" u interesu nauke..Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

baš me zanima kad se ajfoun razvali,pa se komponente izračunaju cjenovno pojedinačno-koliko ukupno vrijedi??...ehhh jedan bude "legao" u interesu nauke..Smijeh

187.51$  according to iSupply ( naravno to su samo komponente, bez razvoja, rada, transporta, marketinga etc etc etc )

A.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 22:55 (artfull).
17 godina
neaktivan
world kaže...

Ja cu otkljucanog. Pa i nije skup.

A kaj ti orobis svaki dan po jednu banku pa si mozes kupit iphone?

www.vodopija.net
16 godina
neaktivan
nick kaže...
world kaže...

Teorija ti ne stoji. Moj direktor firme ima otključani iPhone 3GS kojeg je platio 7500kn. naravno njemu je to kao nekom 100kn pošto ima plaču veču od 35000kn.

Ja sam ipak malo skromniji pa sam uzeo 3GS na predplatu uz tarifu i300 za 1500kn

I'll be back
17 godina
neaktivan
potpis :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

ROFL! Smijeh

Doduše kupci/fanovi su to već ionako pokrili... Belji se

Ostaje samo hoće li Stevo zaraditi više ili puno više...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 5:12 (Minoza).
17 godina
neaktivan
microman kaže...
nick kaže...
world kaže...

Teorija ti ne stoji. Moj direktor firme ima otključani iPhone 3GS kojeg je platio 7500kn. naravno njemu je to kao nekom 100kn pošto ima plaču veču od 35000kn.

Ja sam ipak malo skromniji pa sam uzeo 3GS na predplatu uz tarifu i300 za 1500kn

sam kaj ce tebe on doc malo vise od 1500kn ;)

www.vodopija.net
15 godina
protjeran
artfull kaže...
linuxjuzer kaže...

187.51$  according to iSupply ( naravno to su samo komponente, bez razvoja, rada, transporta, marketinga etc etc etc )

zahvaljujem se na trudu...Namigiva

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice