8.098 kn za otključani iPhone 4

poruka: 485
|
čitano: 75.386
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8.098 kn za otključani iPhone 4".
17 godina
neaktivan
RE: 8.098 kn za otključani iPhone 4
Bazzinga kaže...

Q: Da li je netko uspio kupiti iPhone4 a da nije bio predbiljezen?

Ja se osobno predbiljezio preko weba ali mi u t-centru rekli da prednost imaju oni koji su se fizicki predbiljezili u nekom od centara - nema logike i cista diskriminacija kupaca!?!!!

Mogli bi te pitati i polog od 2500kn :D - Čujem da kupci iPhonea u HR moraju donijeti krsni, domovnicu, potvrdu o nekažnjavanju, izvod iz matične knjige rođenih, potvrdu o plaćenim računima bez kašnjenja za struju, vodu, komunalije, ne smiju imati kredit u domaćim ili stranim bankama, moraju imati Hypo štednju i naravno, polog od 2500kn, za slučaj da pobjegnu iz države s iPhoneom na neki od karipskih otoka.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan

Ja sam obicno na osijeckom pivu:)

Eto drago mi je cuti da tebi 1-2Gb nije dovoljno , ti si valjda jedan od onih dva-tri covijeka  u Hrvatskoj koji trose vise, pa si ti sada u pravu!?!?

To sto ti nisi razumio moju poantu to nema veze , znam i ja da ces uvijek naci nekoga tko trosi i 100Gb na mobitelu,mozda! Naravno da svako pravilo ima iznimku ali evo neka bug napravi anketu o tome koliko ljudi potrose mjesecno gigabajta na mobitelu pa ces vidjeti sto sam ja govorio. Kao sto sam spomenuo anketu po kojoj vecina nas trosi 25-100 kn mjesecno na mobitel.

0 1 hvala 0
16 godina
Bazzinga kaže...

Q: Da li je netko uspio kupiti iPhone4 a da nije bio predbiljezen?

Ja se osobno predbiljezio preko weba ali mi u t-centru rekli da prednost imaju oni koji su se fizicki predbiljezili u nekom od centara - nema logike i cista diskriminacija kupaca!?!!!

mene su isto kao kantu šikanirali a rezervirao sam u 6 mjesecu Iphone...to ti je ono svi preko štele dolaze do iphonea...to je  kao i sve ostalo u našoj državi smrdljivoj

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
17 godina
neaktivan

ma koga briga oćeš ga dobiti tjedan dan prije ili kasnije ... ili mjesec uostalom. Kad ga bude za uzet odma bez drame ga uzmem, ako je drama neću ga ni uzimati.

A.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji put napises taaaako ne-fanatican post, da me iznenadis i pomislim da nisi bezuvjetni obozavatelj Applea. :)
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
vombat kaže...

Ja sam obicno na osijeckom pivu:)

Eto drago mi je cuti da tebi 1-2Gb nije dovoljno , ti si valjda jedan od onih dva-tri covijeka  u Hrvatskoj koji trose vise, pa si ti sada u pravu!?!?

To sto ti nisi razumio moju poantu to nema veze , znam i ja da ces uvijek naci nekoga tko trosi i 100Gb na mobitelu,mozda! Naravno da svako pravilo ima iznimku ali evo neka bug napravi anketu o tome koliko ljudi potrose mjesecno gigabajta na mobitelu pa ces vidjeti sto sam ja govorio. Kao sto sam spomenuo anketu po kojoj vecina nas trosi 25-100 kn mjesecno na mobitel.

To imam aktivirano na Vip mreži kao opciju Mobile Broadband "FLAT" (195,50 kn) i ne vidim razloga zašto bi mobilni internet plaćao više od ovog koji je vezan za mjesto stanovanja. Evo npr. ameri uz iPhone imaju dostupan i FLAT internet, a da i nama to omoguće bilo bi skroz super, ali ne, kod nas mutavi Vip ukine Mobile Broadband "FLAT", koji ni nije bio pravi FLAT nego ima eto jadnih 10 GB prometa i svaki te dodatni MB košta 4 lipe. To mi je bilo još i donekle prihvatljivo, ali ove cijene sad, to nema veze s mozgom...

15 godina
neaktivan

Moze ga se na crno nabaviti za 4 do 5 tisuca kuna.. tako da..

njuskalo.hr .. npr.

jbga.. da sjednete s nekim koji koristi iphone.. i da vam objasni sta sve moze.. sigurno nebi tako kenjali o iphonu..

3 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Croshadow123 kaže...

jbga.. da sjednete s nekim koji koristi iphone.. i da vam objasni sta sve moze.. sigurno nebi tako kenjali o iphonu..

Zar još uvijek uspijevate ovakve gluposti pisati?

16 godina
The Man kaže...

To imam aktivirano na Vip mreži kao opciju Mobile Broadband "FLAT" (195,50 kn) i ne vidim razloga zašto bi mobilni internet plaćao više od ovog koji je vezan za mjesto stanovanja. Evo npr. ameri uz iPhone imaju dostupan i FLAT internet, a da i nama to omoguće bilo bi skroz super, ali ne, kod nas mutavi Vip ukine Mobile Broadband "FLAT", koji ni nije bio pravi FLAT nego ima eto jadnih 10 GB prometa i svaki te dodatni MB košta 4 lipe. To mi je bilo još i donekle prihvatljivo, ali ove cijene sad, to nema veze s mozgom...

I kod amera ti je slična stvar, samo ti na nekim operaterima  sitnim slovima piše za "fair usage policy" koja te limitira na određenu količinu prometa. Tako da imaju flat, ali samo na papiru...

Stoja
16 godina
neaktivan

Ne kužim? Zar njih taj promet košta? Nije sad da za svoj novac od njih dobijam neki fizički proizvod.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Man kaže...

Ne kužim? Zar njih taj promet košta? Nije sad da za svoj novac od njih dobijam neki fizički proizvod.

Ne, ista ti je fora kao što si ti rekao za vipov "flat" od 10GB-a. Oni imaju na papiru flat promet ali "kao" zbog puno korisnika i preopterečenja mreže i štajaznam, onda oni imaju kao fair usage policy gdje imaš određen limit u prometu, i smiješ ga preći, samo ako često to budeš radio i sa velikom razlikom, mislim da te onda miču iz flata ili nešto u tom stilu, sad se ne sjećam, ali tako je bio netko na stranom forumu pisao kada smo baš oko slične teme svađaliBelji se

Stoja
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
The Man kaže...

Ne, ista ti je fora kao što si ti rekao za vipov "flat" od 10GB-a. Oni imaju na papiru flat promet ali "kao" zbog puno korisnika i preopterečenja mreže i štajaznam, onda oni imaju kao fair usage policy gdje imaš određen limit u prometu, i smiješ ga preći, samo ako često to budeš radio i sa velikom razlikom, mislim da te onda miču iz flata ili nešto u tom stilu, sad se ne sjećam, ali tako je bio netko na stranom forumu pisao kada smo baš oko slične teme svađaliBelji se

Ma vip je gamad teška... ja imo njhov bežični net... i tu "flat" tarifu... i ajde kak je na t-comu kolko god potrošiš platiš isto.. no kod ovih kretena se to podrazumjeva kao 10 gb.. i oni meni naplatili 200 kn po dodatno gigabajtu tako da je mene izaško preko 1700 kn.... pa su to onda oni nešto preklapali s prometo... kad sam galamio dan i noč na njih... ja kažem više nikad vip!

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
neaktivan

Suosjećam s tobom, ali neznanje nije opravdanje. Ako u nešto nisi 200% siguran pitaj. Također, malo mi je čudno ovo što pričaš, jer je nakon što potrošiš prvih 10 GB svaki dodatni 1 GB 40,96 kuna, a ne 200 kuna. Što si ti točno imao, tj. da li je to bila opcija Mobile Broadband Flat aktivirana na pretplatničkoj Vip SIM kartici ili onaj stick?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

sve ima svoje prednosti i mane, ako neces kupit nemoj, ako hoces kupi... ja nikog ne pljujem jer ne kupuje apple, pa zasto svi pljuju one koji kupuju apple?

zato jer..za dobrim konjem se prašina diže

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
neaktivan
Croshadow123 kaže...

njuskalo.hr .. npr.

A imao bi puno za objašnjavati...

17 godina
neaktivan
Croshadow123 kaže...

njuskalo.hr .. npr.

Ajd ti nama to ovdje objasni da i mi neuki i glupavi nesto naucimo. Sta to iphone moze?

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Croshadow123 kaže...

njuskalo.hr .. npr.

Ajd ti nama to ovdje objasni da i mi neuki i glupavi nesto naucimo. Sta to iphone moze?

ima skype :p

ima sve sta imaju i svi ostali

potpis :D
15 godina
protjeran

Ma ti u t-comu nisu normali pre bolesni se....I kada nam je dosao 3g obični bio je skup isto kao sam vrag sada su i s 4 g digli cjene a nisu normali sto kaže,netko tko je komentirao imas u americi na jednome site gdje naručiš i čekaš 1 mjesec i dobiješ novi zapakovani za oko 500 eura.... :)

17 godina
neaktivan
puky22 kaže...

Ma ti u t-comu nisu normali pre bolesni se....I kada nam je dosao 3g obični bio je skup isto kao sam vrag sada su i s 4 g digli cjene a nisu normali sto kaže,netko tko je komentirao imas u americi na jednome site gdje naručiš i čekaš 1 mjesec i dobiješ novi zapakovani za oko 500 eura.... :)

tcom je samo jedan u nizu dokaza koliko apple cijeni svoje korisnike i koliko se brine oko njihove usluge...

imamo podrsku u HR za apple a nemozemo nista od njih i kupit...

vec moramo ic vani ili od lokalnih ducana bacat masne pare...

tako je i ovdje..

ili odes van i cekas JB ili bacis 4 svoje place

potpis :D
15 godina
protjeran
tako je slazem se u ptpunosti ja kada sam imao prvi iphon 4 gige je bio 2g,nisam ga mogao uzeti nigdje osim u t-comu....ali to je smao manipulacija obožavateljima....
15 godina
neaktivan
Eto danas sam radil na iPhone 4, odličan je to uređaj !
http://www.basketballhoopjam.com

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko žuči se ovdje prosipa oko telefona...strašno Šutim

Vlasnik sam Desirea i "družio" sam se zadnjih nekoliko dana sa "četvorkom"...ako nekoga zanima moje mišljenje, dat ću ga ukratko i to vezano uz stvari koje se najviše spominju uz novi iPhone.

Moram vam samo napomenuti da nisam vezan uz brendove i da mi osobno puca i za HTC i za Samsung i za Apple...i sve ostale tvrtke ovoga svijeta. Smiješni ste mi svi koji se vežete uz proizvođača, smatram vas smješnijima od ekipe koja se ne može odvojiti od svojih Gucci ili Lacoste proizvoda.

Ekran - Super rezolucija.. ali unatoč svoj pompi ne "ubija" baš AMOLED. Po ovom pitanju naginjem AMOLEDu, ali recimo da je neriješen rezultat.

Zvuk - Ako su nešto dobro odradili na novom iPhoneu onda je to zvuk. Mislim i na razgovore i na reprodukciju zvuka. Odličan posao je odrađen ovdje.

Baterija - Ne mogu ocijeniti jer sam isprobavao sve redom pa je logično da se brzo baterija prazni :)

Kamera - Puno pompe oko ovoga...očekivao sam nekakvu ubercool kameru, a dobio sam nešto možda mrvu bolje od ove na Desireu. Opcije pri slikanju su smiješne (koje opcije :D) ali dobro..odrađuje svoj posao. Prednju kameru ne mogu komentirati, nisam ju niti jednom koristio. Video razgovori me ne zanimaju niti najmanje pa to neću niti komentirati.

Signal - E sad..mislio sam da je poprilično prenapuhana priča oko gubitka signala pa sam to testirao. Pričao sam sa ekipom i držao mobitel u lijevoj ruci. Stvarno se signal spušta (u jednom trenutku je pao na 1 liniju), ali nije mi nijednom pukla veza. ALI, veeeeliko ali....dok surfam na mobitelu, držim ga u lijevoj ruci...često mi je mobitel gubio 3G signal. Ispiz*io sam sa tim i osobno smatram da je to je*eno smiješno. Kao da sam imao u rukama nekakvu kopiju iz Kine.

Surfanje - Na wirelessu... recimo da je surfanje na ovom mobitelu OK. Očigledno je sporije nego na Desireu i pomalo me iritira činjenica da se tekst ne prebacuje dolje pri zumiranju. Stvar navike, a za vlasnike "trojke" browser će vjerojatno biti ok. Flash neću komentirati jer je ionako prožvakana tema i stvar osobnih navika. Meni je falio, ali nije da bih si rezao žile zbog toga.

Video i muzika - Nemam zamjerki, dapače, iako nisam nešto previše blejao u video. Općenito slabo koristim mob za filmove. Glazba ok, ima nekoliko zgodnih opcija.

Moj zaključak: Već sam ga prodao Smijeh. Sada će svi ljubitelji Applea početi ke*jati, a Android ekipa će vjerojatno svr*avati, ali taj candy mobitel nije ono što mi treba. Nešto toliko cijenjeno i skupo mora opravdati svoj "glas", a nisam niti najmanje očaran ovim mobitelom. Toliko priče oko ultrabrzog procesora, nevjerojatnog ekrana i nenormalne kamere me potaklo da vidim ja što se tu nudi. Nevjerojatno me iritira činjenica da za svaki vrag moram koristiti iTunes... Ekipa u Appleu bi svakako trebala razmisliti o je*enim memorijskim karticama, jer ovo je smiješno za svakog ozbiljnijeg korisnika. U odnosu na neke druge modele novijih "pametnih telefona" iPhone 4 je jedna napredna igračka i ne zanima me da li to koga vrijeđa i ljuti.

Cijenu neću komentirati, jer riječ je o monopolu po tom pitanju, ali 4.500 bi po meni trebala biti tržišna vrijednost u trgovinama.

Ukratko, četvorka će sigurno razveseliti dosadašnje iPhone korisnike, jer riječ je o očitom napretku, a razveselit će i ekipu koja dosad nije imala doticaj za poštenim smartphoneom. Korisnici trenutnih konkurenata nemaju niti jedan razlog za prelazak na četvorku.

Čeka se petica, možda me ona očara Smijeh

13 0 hvala 10
17 godina
neaktivan

Memorijske kartice nece biti opcija upravo zato da bi se odrzala integracija sa iTunesom, kao ni bluetooth za prijenos podataka.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pudge kaže...

Memorijske kartice nece biti opcija upravo zato da bi se odrzala integracija sa iTunesom, kao ni bluetooth za prijenos podataka.

Zatvorenost sustava ce s vremenom jabuku stajat pozicije u svijetu mobitela.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan

Sumnjam da ce, jer Apple ima jako puno fanova, koji ce ga kupovati sve da iz njega izbace Safari i onemoguce instalaciju drugog browsera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pudge kaže...

Sumnjam da ce, jer Apple ima jako puno fanova, koji ce ga kupovati sve da iz njega izbace Safari i onemoguce instalaciju drugog browsera.

50% fanova jabuke su hype korisnici, znaci oni koji zele imat ono kaj je trendy, tj. proizvod koji se reklamira kao super naj, naj.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan

A steta sto Apple k*nja sa zatvorenoscu, jer iPhone ima mogucnost biti najbolji (ali to, po politici Applea nije, niti ce biti). Omogucavanjem BT data transfera, mem kartica, nezavisnih aplikacija, implementacijom flasha telefon bi bio ono sto je i trebao biti od prvog trenutka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da se ima para..zasto ne

17 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Prije bih dao lovu za novi pc ili bi pojačao trenutni nego kupio iphone. Iskreno neznam tko kupuje tu spravu je fora, ali dati te novce ne hvala ipak je to isključivo mobitel(znam što sve ima no to je moje mišljenje), a za mobitel se ne daje 8000kn.

BAZINGA
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice