Xiaomijev napredni pametni ventilator na akciji je

poruka: 5
|
čitano: 8.484
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomijev napredni pametni ventilator na akciji je".
10 godina

nabava.net

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xiaomijev napredni pametni ventilator na akcij

Iako se često za ove akcije ispostavi da postoje ponude za isti proizvod na drugom mjestu bez akcije to u ovom slučaju nije tako jer je za ovaj model i na nabavi najniža cijena u Linksu...

17 godina

Ove su se godine svi natrpali s ventilatorima pa ih sad treba i prodati. Inače kupio sam početkom ljeta dva komada ovih Smart Standing Fan 2 kad su još bili oko 100€ (jedino sam ih u Emmezeti bio našao po 80€) + uzeo sam još jedan njihov Smart Standing Air Circulation Fan i nakon intenzivnog korištenja mogu reći da su to najbolji ventilatori koje sam ikad koristio. Ta tri venta mi rashlade potkrovlje gdje imam radni prostor (inače manji stan u zgradi na dvije etaže) ispod limenog krova bez klime gore. Smart Standing Air Circulation Fan gura zrak s donje (klimatizirane) na gornju etažu s nekih 35-50% brzine, a gore dva Smart Standing Fan 2 dalje naprave svoje s također nekih 35-50% brzine. Eventualno kad me nije bilo doma cijeli dan a vani je bilo brutalno, stavio sam ih inicijalno na 100% da što brže izventiliraju prostor. Stvarno su dosta tiši od klasičnih ventova, može ih se podesiti doslovno u 100 razina brzine iako se meni čini da je to prije nekih desetak zona, onak prema zvuku. Estetski izgledaju odlično, moderno, nisu veliki, mali footprint, strujni kabel u postolju (Air Circulation ipak ima kabel blizu motora ali se da sakriti iza nosača), troše smiješno struje, a najbolja stvar je remote kontrola preko Xiaomi servera (zajedno sa svim ostalim njihovim IoT stvarima). Posebno me se dojmio Smart Standing Air Circulation Fan kojem se glava može okrenuti za 90° vertikalno pa doslovno može raditi kao top. I manji je od ovih drugih. Šteta što se Smart Standing modeli ne mogu baš podešavati da pušu vertikalno, zapravo mogu ali je kut dosta mali. Uglavnom super stvar, ni malo mi nije žao novca za to što kod mene i nije čest slučaj.

Deckard
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Re: Xiaomijev napredni pametni ventilator na akcij

Priznajem da sam pogriješio, stvarno je tako.

Površno sam pogledao, ima jeftinijih ali nije isti model.

12 godina

hm, imam dva sobna ventilatora, svaki plaćen cca 20 eura

ne koristim ih na išta brže od 1. brzine, sasvim zadovoljavajuće pušu i nisu preglasni

kad oni više nisu dovoljni - upalim klimu

ajmo reć da 70 ojra nije toliko visoka cijena da ne bih isprobao 'super ventilator', jedino se pitam jel doista 250% bolji koliko je skuplji... ma jel i bar 50% bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice