White Shark Fox - Povoljni lisac

poruka: 1
|
čitano: 3.074
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "White Shark Fox - Povoljni lisac".
17 godina
White Shark Fox - Povoljni lisac

OK, kupio sam ih na blef, na sniženju u Chipoteci za 23 € sa BOX NOW dostavom. Slušalice stvarno zvuče dobro, bas ne tutnji al ga ima, visoki su čisti, srednji su mrc povučeni no i dalje dovoljno prisutni da V krivulja ne bude izražena. Vrlo ugodno zvuče sa 80's glazbom a ni jazz im nije stran, zabavnog i ugodnog zvuka sa sasvim dovoljno detalja. Izrada je jeftina, slušalice fakat djeluju jeftino no prilično su rastezljive. Imam ogromnu glavu i male uši, tak da taman sjednu oko ušiju i dobro dihtaju, supruga veli da ne čuje ništa na van.

Mikrofon je takav koliko i košta, niš posebno, razgovjetno je, ali je onak, mrvu puniji telefonski zvuk.

Malo sam se igrao (Revenge of the Savage Planet), stereo slika je pristojna, zvuk nije razliven na obje slušalice kako to često bude kod jeftinih modela, korektan je.

Kajaznam, za tu cijenu teško da bute našli nekaj kaj valja, a ove valjaju. 

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice