Ovaj cijeli thread zapravo samo dokazuje koliko je ihush kvalitetan i cijenjen kao forumas
Stil pisanja koji covjek ima je kakav je, i nekima se svidja, nekima ne, ali nikoga on ne tjera da to citaju.
Covjek dobrovoljno pise, a to sto pise je cesto dosta poucno, korisno i zanimljivo. Mislim da je cijela rasprava oko stila potpuno promasena. Evo, i ja npr pisem bez dijakritika, pa me se isto tako potpuno razumije, i nikome ne pada na pamet predbacivati mi zbog toga.
Stil?
Kakav stil?
Na stranu sad to, nije mi uopće jasno zašto se na dvije stranice raspravlja o ihushu? ihush je vrlo stručan u IT materiji, poprilično objektivan komentator, čovjek koji je spreman priznati griješke i revidirati stavove. Jako puno je doprinio raspravama i pomogao mnogima sa HW/SW problemima.
E sad, da su mu kaotični komentari - jesu. Imam osjećaj kao da ima OKP pa samo istresa tok misli na "papir". I bez obzira što ima šta reći, i to što ima reći je kvalitetno, jako je teško probiti se kroz njegove komentare. To je šuma toka kaotičnog toka misli. Mislim da nema potrebe sada od toga praviti zasebnu temu. Čovjek je koristan i stručan komentator, piše jako nečitke komentare, ali ako nekome treba informacija, pomučiti će se par sati pa naći informaciju u njegovom komentaru
ihush je čudo, ne dirajte mi ga