Ugreen predstavio USB-C adapter za MacBook i MacBo

poruka: 3
|
čitano: 2.267
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ugreen predstavio USB-C adapter za MacBook i MacBo".
12 godina

Ugreen je super firma, imaju trgovinu i na AliExpressu gdje je adapter još jeftiniji (ali vjerojatno bi naplatili carinu kod nas)

Ugreen USB HUB All in One USB-C to HDMI VGA Card Reader RJ45 PD Adapter for MacBook Samsung Galaxy S8 Mate 10 Type C HUB USB 3.0

Imaju i odlične jeftine MicroUSB kablove za oko 20 kuna, koji naspram onih koji se nude kod nas za po nerijetkih 40-50 kuna i daju do 1A struje, Ugreen imaju 2A propusnost struje kod kabla od 1.5 metar, što je većini nama sasvim dovoljno struje i dužine

Ugreen Micro USB Cable Fast Charging USB Data Cable Android Microusb Charger Cable for Samsung Xiaomi Tablet Mobile Phone Cables

Imaju i solidnih Type C kablova za punjenje

Ugreen USB Type C Cable Type-C Cable for Xiaomi 4C Fast Charger Data Cable USB-C Charging Cable

I raznih drugih kablova, no ove navedene sam testirao i jako sam zadovoljan.

cQKGUgOfD8U

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Sad nek mi netko kaze da ovo nije kopija, identicna "LMP USB-C mini Dock". Firma LMP je takav adapter napravila vec odavno

https://www.lmp-adapter.com/en/products/lmp-usb-c-mini-dock

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ugreen predstavio USB-C adapter za MacBook i M
spookymulder84 kaže...

Ugreen je super firma, imaju trgovinu i na AliExpressu gdje je adapter još jeftiniji (ali vjerojatno bi naplatili carinu kod nas)

Ugreen USB HUB All in One USB-C to HDMI VGA Card Reader RJ45 PD Adapter for MacBook Samsung Galaxy S8 Mate 10 Type C HUB USB 3.0

Imaju i odlične jeftine MicroUSB kablove za oko 20 kuna, koji naspram onih koji se nude kod nas za po nerijetkih 40-50 kuna i daju do 1A struje, Ugreen imaju 2A propusnost struje kod kabla od 1.5 metar, što je većini nama sasvim dovoljno struje i dužine

Ugreen Micro USB Cable Fast Charging USB Data Cable Android Microusb Charger Cable for Samsung Xiaomi Tablet Mobile Phone Cables

Imaju i solidnih Type C kablova za punjenje

Ugreen USB Type C Cable Type-C Cable for Xiaomi 4C Fast Charger Data Cable USB-C Charging Cable

I raznih drugih kablova, no ove navedene sam testirao i jako sam zadovoljan.

Yap,mogu potvrditi. Imam od njih nekoliko usb kablova i bluetooth adapter sa kojim spajam gamepad. Sve radi super.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice