Udruge za obnovljive izvore upozoravaju EU da Hrva

poruka: 9
|
čitano: 1.413
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Udruge za obnovljive izvore upozoravaju EU da Hrva".
7 godina

U sklopu ministarstva za okoliš imamo ministarstvo zelene tranzicije...to je na razini

https://m.youtube.com/watch?v=iV2ViNJFZC8&pp=ygUXbWluaXN0cnkgb2Ygc2lsbHkgd2Fsa3M%3D

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Udruge za obnovljive izvore upozoravaju EU da
HCMAA kaže...

U sklopu ministarstva za okoliš imamo ministarstvo zelene tranzicije...to je na razini

https://m.youtube.com/watch?v=iV2ViNJFZC8&pp=ygUXbWluaXN0cnkgb2Ygc2lsbHkgd2Fsa3M%3D

HERA je zakon. Kao trebaju regulirat nesto u energetskom sektoru a predsjednik je u pravilu bivsi zaposlenik HEPa, Plinare ili tako nesto. Sukob interesa? Ne, ja sam.

4 godine

Udruge kao udruge.

Odmah bi lovu mukte, pa pola ode u nenamjensku potrošnju.

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Zaporožac kaže...

Udruge kao udruge.

Nije problem udruga nego zakonska regulativa kasni a drzava, citaj narod pusi milijarde! Milijarde.

Mislim da je svima u interesu jeftinija struja i prelazak sa fosilnih goriva na struju, ali ocito nemamo svi iste interese.

16 godina
NEW_MAN kaže...
Zaporožac kaže...

Udruge kao udruge.

Nije problem udruga nego zakonska regulativa kasni a drzava, citaj narod pusi milijarde! Milijarde.

Mislim da je svima u interesu jeftinija struja i prelazak sa fosilnih goriva na struju, ali ocito nemamo svi iste interese.

narodu je u interesu, drzavi ne jer bere vise love ako ostane kako je  

17 godina

Ovako loš, glup i promašen komentar već  dugo nisam vidio. Igdje, ne samo na BOL-u.

Gledam te!
4 godine

Svatko se češe gdje ga svrbi.

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Mah, ovi tuljani u vladi umjesto da naprave netiranje za građane na polugodisnjoj i godisnjoj razini i da svi na obali otocima, imaju free struju i grijanje, oni rade kontra i ukidaju mjesecno netiranje... a onda dijele poticaje? Ahhhahaha, da mozes netirati na godisnjoj razini ni poticaji ti ne trebaju..

1 0 hvala 0
17 godina
Nikad više vjetroelektrana, hidroelektrana, solarnih ploča i svi novi uređaji nikad štedljiviji A+++, a cijena struje nikad viša 🤭

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice