Take-Two želi mikrotransakcije u svim svojim buduć

poruka: 8
|
čitano: 3.565
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Take-Two želi mikrotransakcije u svim svojim buduć".
17 godina

Hahaha

Ludilo...

Mislim da oni koji piratuziraju (ja naravno ne), ne bi trebali osjecati niti trunku griznje savjesti...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ah, ono kad rekordne prodaje i milijarde nisu dovoljne 

Do You Feel Lucky...Punk ?!!
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina

Odlicno, jos jedan publisher za bojkot. Izgleda da cu za koju godinu kupovati samo CDPR igre.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad slusas te glavonje iz EA, Activisiona, WB, Take-Two-a etc. tocno vidis da oni smatraju igrace stokom za muznju novaca.

Tbh ne smetaju mi toliko kozmeticke mikrotransakcije u free to play igrama, te igre se moraju nekako naplatiti i s tim modelom bar znas sto dobijas. Zna sam prije kupit neke stvari iz cash shopova u takvim igrama ne jer sam nesto posebno zelia te kozmeticke iteme, nego jer mi se igra svidila i to je bio nacin za podrzati developera.

Gadljivi RNG kockarski pay to win loot boxovi u AAA 60€ igrama su dno dna, i definitivno nebi trebali postojati.

Moj PC  
12 0 hvala 2
13 godina
Re: Take-Two želi mikrotransakcije u svim svojim b
Takve bi igre tebalo bojkotirat. Na mobu još nekak al, na pc (konzoli) NJET.
Podrzavanje takve implementacije pod normalno, ugrozit će iskustvo u igranju i još više povećati glad lešinara.
Sa sobom će donijet nuspojave poput: retardiranih igra koji zaglupljibaju igrače, single player pay to win kampanje (JOS NAM SAMO TO FALI) i sl.
Daj 60$ za igru pa, ak oš napredovat daj mi još salate!...To me podsjeća na one stare aparate u lunićima gdje te za svaki izgubljeni život tlačio s "INSERT COIN!".
Najžalosnije u čitavoj priči je to što će pogodit i jedne i druge ( one koji plaćaju i pirate).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Take-Two needs to STFU IMO

RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"Take-Two želi..." pffff

Pa ja znam da bi oni radije željeli da imaju trezor Baje Patka i da plivaju i surfaju u novcu, ali zar ne bi trebalo da je upravo suprotno, da je bitno šta igrači žele?

Do You Feel Lucky...Punk ?!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 16:46 (Clint Eastwood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako tako zarade više, moći će više uložiti u igre i reklame da primame igrače i još novca, pa će ostali modeli biti potisnuti i gurnuti u zaborav.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice