Hahaha
Ludilo...
Mislim da oni koji piratuziraju (ja naravno ne), ne bi trebali osjecati niti trunku griznje savjesti...
Hahaha
Ludilo...
Mislim da oni koji piratuziraju (ja naravno ne), ne bi trebali osjecati niti trunku griznje savjesti...
Ah, ono kad rekordne prodaje i milijarde nisu dovoljne
Odlicno, jos jedan publisher za bojkot. Izgleda da cu za koju godinu kupovati samo CDPR igre.
Kad slusas te glavonje iz EA, Activisiona, WB, Take-Two-a etc. tocno vidis da oni smatraju igrace stokom za muznju novaca.
Tbh ne smetaju mi toliko kozmeticke mikrotransakcije u free to play igrama, te igre se moraju nekako naplatiti i s tim modelom bar znas sto dobijas. Zna sam prije kupit neke stvari iz cash shopova u takvim igrama ne jer sam nesto posebno zelia te kozmeticke iteme, nego jer mi se igra svidila i to je bio nacin za podrzati developera.
Gadljivi RNG kockarski pay to win loot boxovi u AAA 60€ igrama su dno dna, i definitivno nebi trebali postojati.
Take-Two needs to STFU IMO
"Take-Two želi..." pffff
Pa ja znam da bi oni radije željeli da imaju trezor Baje Patka i da plivaju i surfaju u novcu, ali zar ne bi trebalo da je upravo suprotno, da je bitno šta igrači žele?
Ako tako zarade više, moći će više uložiti u igre i reklame da primame igrače i još novca, pa će ostali modeli biti potisnuti i gurnuti u zaborav.