Sutra odgovor na Teslino biti ili ne biti: Hoće li

poruka: 17
|
čitano: 6.552
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sutra odgovor na Teslino biti ili ne biti: Hoće li".
14 godina

O čemu ovaj novinar priča kada kaže:

Tesline dionice ove su godine izgubile gotovo trećinu vrijednosti, točnije 27% i samo je vrlo uspješno lansiranje robotaksija može povratiti tržišnu vrijednost.

Koju ti to dionocu gledaš?? Trenutna cijena dionice tesle je 244.50$. Cijena na 01.01.2024. bila je oko 250€. Gdje je on našao 27% da mi je samo znati...

Pročitaš li ti članak prije nego ga kopiraš i objaviš...

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Re: Sutra odgovor na Teslino biti ili ne biti: Hoć
Sutra adam tech kazu da je najava Tesla model 2 i model y s aluminiskom baterijom. Ne vjerujem ni u jedno.

Trebao je biti model 2 za 25k€ na kraju je navodno 25k€ nakon subvencija.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2024 13:13 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina

-'maskiran' tesla.. i sad za sve one koji nestrpljivo žele vidjeti.. spojler (ne taj, onaj drugi..) :)

-slike redom, prva kako je to zamislio dizajner, druga kako su kinezi proizveli, dok je treća render za medije po uzoru na domaćeg proizvođača robotaxija..

vizionar-dizajner vizionar-dizajner
kineski-translejšns kineski-translejšns
render-placeholder ili nešto.. render-placeholder ili nešto..
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 1 hvala 0
16 godina
Podnar pisao clanak da mi Bog kaze. Covjek toliko mrzi Muska i sve sto ima veze sa njim da je to strasno.

Jasno mi je da mozes nekoga preferirati ili ne, al bi se bar trebao suzdrzati malo dok pises clanak, bar malo realnosti.

Kakav biti ili ne biti... pa da predstave "special edition model 3 sa boosterima" ;) nista im se ne bi desilo par posto gore ili dolje dionice.. a ne biti ili ne biti.

Strasno koliko netko moze napisati ili prepisati (nebitno) clanaka i da bas u svakom vidi samo jednu stranu medalje.

😏
Be the change you wish to see in the world!

8 1 hvala 0
9 godina
Gh0sT kaže...
Podnar pisao clanak da mi Bog kaze. Covjek toliko mrzi Muska i sve sto ima veze sa njim da je to strasno.

Jasno mi je da mozes nekoga preferirati ili ne, al bi se bar trebao suzdrzati malo dok pises clanak, bar malo realnosti.

Kakav biti ili ne biti... pa da predstave "special edition model 3 sa boosterima" ;) nista im se ne bi desilo par posto gore ili dolje dionice.. a ne biti ili ne biti.

Strasno koliko netko moze napisati ili prepisati (nebitno) clanaka i da bas u svakom vidi samo jednu stranu medalje.

😏

Muskovci svugdje vide zavjeru. Osim klikbejt naslova, ostatak je nista posebno. 

12 godina
lujito kaže...

O čemu ovaj novinar priča kada kaže:

Tesline dionice ove su godine izgubile gotovo trećinu vrijednosti, točnije 27% i samo je vrlo uspješno lansiranje robotaksija može povratiti tržišnu vrijednost.

Koju ti to dionocu gledaš?? Trenutna cijena dionice tesle je 244.50$. Cijena na 01.01.2024. bila je oko 250€. Gdje je on našao 27% da mi je samo znati...

Pročitaš li ti članak prije nego ga kopiraš i objaviš...

pravi_covijek kaže...
Gh0sT kaže...

😏

Muskovci svugdje vide zavjeru. Osim klikbejt naslova, ostatak je nista posebno. 

Ma da, npr zadnjih 6 mjeseci Tesla dionica samo 60+ % narasla. Hmm.. amo napisat da je ove godine pala, not biased at all

14 godina

Dugo vremena gluplji članak nisam pročitao. Ovo je na razini HAK članaka koji samo pljuju po svemu što ima predznak EV.

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

Zašto bug provodi propagandu protiv Muska...? Ja sam mislio da će za vas lik poput Elona biti pozitivac... SpaceX, Starlink, Tesla, Neuralink... jel vi kužite kaj je on sve pokrenuo i kaj vodi??

1 0 hvala 0
12 godina

Čekamo članak o Taylor Swift. Jbg Musk nije u skladu s "I support current things"

5 mjeseci
lujito kaže...
Trenutna cijena dionice tesle je 244.50$.

U međuvremenu je trenutna cijena Tesla dionice 217,80$. Volatilnost Tesla dionica gora je od raznih kriptovaluta.

šime e kaže...

Zašto bug provodi propagandu protiv Muska...? Ja sam mislio da će za vas lik poput Elona biti pozitivac... SpaceX, Starlink, Tesla, Neuralink... jel vi kužite kaj je on sve pokrenuo i kaj vodi??

Propaganda protiv Muska?

Musk pozitivac?

Jel kuže Muskovi zeloti sve njegove laži ili žive u copiumu?

16 godina
Mael kaže...

Čekamo članak o Taylor Swift. Jbg Musk nije u skladu s "I support current things"

Da slažem se, Musku nije zanimljiva stvarnost i realnost, već ideje stare, i silom pobjeđene prije 80 godina:

Mael, želiš li ti da s tobom dominira republika snažnih muškaraca?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
wyks kaže...
Mael kaže...

Da slažem se, Musku nije zanimljiva stvarnost i realnost, već ideje stare, i silom pobjeđene prije 80 godina:

Missing the point. Stvar je objektivnosti, a to je u današnje vrijeme samo pojam iz riječnika.

Pa eto, super primjer za sr..ti po Musku, a ne napisat članak sa iskrivljenim tvrdnjama da bi se prikazalo na negativan način.

16 godina
Mael kaže...
wyks kaže...
Mael kaže...

Missing the point. Stvar je objektivnosti, a to je u današnje vrijeme samo pojam iz riječnika.

Pa eto, super primjer za sr..ti po Musku, a ne napisat članak sa iskrivljenim tvrdnjama da bi se prikazalo na negativan način.

Ajmo, jer je nedilja, staviti sa strane majušnu sitnicu - činjenicu da je najbogatiji čovjek na svijetu zadojen (neo)nacističkim idejama i da upravo poluilegalno kao dvojni-građanin i Južne Afrike plaća kampanju drugome milijarderu u globalno bitnim izborima.

Što nije bilo objektivno u ovovme članku?

Koliko je Musk obećavao, a koliko ispunio?

Što bi bilo sa Metom, Appleom i njihovim dionicama da su obećavali Apsolutno Pravi Realizam u njihovim VR/AR uređajima - kao što Musk od 2014/15/16 obećava da će sva Teslina vozila imati ono što je definirano kao FSD Levela 5 za koju godinu do dvije?

Nije li marketing Tesle prije 8 godina bio da će ti auto kroz koju godinu samostalno zarađivati jer ima FSD levela 5, pa će taksirati dok ti radiš?

Da si kupio Model X tada, sad bi imao 8 godina star auto, a tu uslugu koju je Musk reklamirao opet moraš čekati 1-2-3 godine!? Pa autu ti je u međuvremenu prestala vrijediti garancija!

Što bi se desilo sa VWom da je to isto obećavao na tlu EU?

Što bi se desilo sa Intelom da je obećavao da će ti procesor postati superračunalo za dvije-tri godine i da ćeš od doma iznamljivati svoj procesor drugima?

Ne postoji tema u kojoj Musk nije ispao negativac, čak odlaže smeće na tuđem zemljištu. I nacist je.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
Mael kaže...

Njome se bavi i sam Musk tako da i ne bi bilo previše off topic.

15 godina

-swiftica ima macu...

0 0 hvala 0
11 godina

Nikad nisam razumio ljude koji stvaraju kult ličnosti oko takvih bezveznjaka kao što su miljarderi. Posebno oko ovakvih prodavača magle kao što je Musk. A posebno me smeta etiketiranje istih genijalcima. Imati ideju, i hrpetinu love, te onda platiti pametnim ljudima da tvoju ideju naprave realnom nije = genijalac. Tako svatko može biti genije.

No stavimo na stranu toksičnog ultra desničara, Apartheid 2.0 poster boy-a, čini se da se opet reklamiraju gluposti u rangu hyperloop-a i sve što je wyks spomenuo.

Nadglednik dina
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina

-kult ličnosti.. da si frend s npr tysonom (grizačem uha), crocopom, lukommodrićem, napoleonom, papom.. što god bili 'šefovi' (neovisno o tituli, kraljevi, premijeri, artisti, umjetnici..) pa i milijarderi, masa uvjek želi biti s njima 'dobra' recimo slikati se.. čak i kad je to 'protivnik' npr nogometni funovi će se vjerojatno rado slikati s poznatim nogometašom mada igra protiv njih npr ronaldo.. ili političari-domaći, plenky-miki.. i nasmješena lica prolaznika kad u kampanji šeću placem.. jer to je tako, jer mi obični mali-masa gledamo one velike-nešto-nekog-zvijezde.. dok milijarderi imaju ono nešto što želimo svi, novac. .. i tad im se divimo, točnije novcu, pri čemu bi na mjestu osobe x mogla biti osoba y .. divimo se tad tom novcu tj tituli-ulogi, pri čemu je muskić samo frontmen ujke u fotelji ceo-a tesle.. napušen, dijeli ponyje, lupeta, ali on je musk, milijarder.. i reflksno da ga sretnem bi se nasmješio jer je on the-netko.

-zašto se ljudi slikaju sa (bilo što, sportska zvijezda, glumac-pjevač, političar, papa..) nekom osobom, zato jer je poznata, važna-istaknuta i zato jer time hranimo neku svoju želju, čežnju.. a milijarderi su ekšli najuniverzalnija želja svake osobe globalno pa im se statistički najviše divimo.

-tad nije važno jel ta osoba u pravu, pametna-glupa, lupeta ili radi nešto dobro.. tad ta osoba neovisno o dobra-loša strani ima recimo 5% funova, kao što za sve postoji nekih 5%.. statistička greška ako ništa drugo a kad je globalno to tad znači puno, npr za yutubere koji spavaju i stremanjem tog ničeg zarade više nego da rade nešto 'pametno' .. pa se tad može reći da rade najpametniji posao, kvaka-22 .. tj koliko sam 'ja' pametan ako kritiziram ytubera koji spava, pri čemu zaradi 20.000$ mjesečno.. a musk, u tesli radi za .. 1$ :) ..

-protrump, proputin, pro-kapitalizam.. zašto se musk ima potrebu svrstati? .. jer mu je to posao, jer on je ipak samo frontmen, ujkin, onog šefa koji odlučuje. Da je on samo miljarder, tad bi dijelio ponyje, pecao, pušio maricu.. uživao u tome što te milijarde omogućuju.. ne bi imao potrebu biti za ili protiv trumpa, tj može li ga trump kupiti .. obrnuto, tko koga finacira? .. čijim novcem? ujko. Da je obrnuto, npr ako želim na krstitkama severinu, platim i ona pjeva.. plaća onaj tko ima novac, plaća onom tko nešto predstavlja, čime se i ta osoba koja plaća dobije kompenzaciju-protuvrijednost, npr ugled u krugu lokalnih zavidnih buržuja koji jednako žele sevku.. tko kog plaća u odnosu trump-musk? tko-što dobija u tom odnosu? .. znate li nekad u povijesti za politički uogovorene brakove eu princeza-prinčeva ili prošlo stoljeće hollywoodskih likova? .. brak iz interesa? tko-što u takvom braku dobija? musk-novac? slavu? .. izbore?

-svrha, zašto je u ovoj kampanji musk, .. su prethodni trumpekovi izbori, gdje se šuškalo da je iza putin.. pa je sad umjesto putina musk, time dokaz da nije putin.. ili tako nešto, tj kao politički-diplomatski govor kad se nešto ne kaže ili kako se kaže.. npr dođe li na skup šef natoa ili ne..

-musk služi tome da se odbaci putin kao moguća 'optužba'.. kako bi osigurao da će trump dobiti, dok u svakom izboru prednost ima postojeći, .. već u startu, no ovaj aktualni nije preživio start pa je to sad upitno i zato druga strana kreće u glavu adutima, štihača-rizik, kao i žrtva pijuna u šahu, jer važna je pobjeda, ne žrtve koje i služe tome da ih se žrtvuje. Zato je tu musk, dok je kao odgovor druga strana odigrala swifticu s macom.. šahovska-bela-igra no s globalnim posljedicama za sve.

-zašto postoji kult ličnosti? milijarderi.. jednako možemo reći, zašto bi swiftica bila 'plus' na suprotnoj strani vage? .. tj treba li osoba glasati za x-y kandidata zato jer je musk-swift na nekoj strani? .. o čemu se glasa, o glazbi, tunelu, autu, nogometu, frizuri, mački..? o čemu se glasa a temeljem čega glasač klase zlatna ribica donese odluku? ..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice