Stroži propisi za tekućine ponovno će usporiti pro

poruka: 7
|
čitano: 5.652
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stroži propisi za tekućine ponovno će usporiti pro".
8 godina

Aha, vracamo ze na stara dobra naci vremena. Spremi Ausweiss, vadi tekucine, dodji na aerodrom 7 sati ranije ako samo 2 trake rade.

Moze i pitanje kuda putujes i zasto. Jesi'l vakcinisan maybe? Dže't je booster?

Nema veze, to je samo vrijeme.

Ionako letovi kasne sve vise, lova devalvira, tako da sat vremena rada ili zivota kosta sve manje. Ispalio bi koju kletvu ali necu.

8 2 hvala 0
16 godina

Bezveze clanak, razlog produljenja ogranicenja je sto novi skeneri nisu u punoj funkciji i ne zna se kada ce biti, tako da se stvari do tada vracaju na staro.

Gledam te!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Stroži propisi za tekućine ponovno će usporiti
To za tekucine glupost samo da izvuku dodatnu lovu od ljudi. Na kontroli ne smijes imat bocu vode, ali nakon kontrole je normalno kupis i uneses u zrakoplov ! Ili opet napunis svoju praznu bocu.

2 0 hvala 0
16 godina
Zato jer nakon kontrole su sigurni da tekućina u prtljazi nije opasna. Znači stari skeneri nisu mogli prepoznati što je u tekućini, pa je zato takva i praksa. Žalosno je da s novim uređajima koji vide kakva je tekućina, zbog starih pravila ne mogu i dalje premostiti ovaj problem. Imao sam jednom parfem od 110ml koji je bio korišten pa je bilo i manje tekućine od 100ml (što se i vidjelo okom), nisu me pustili s njim jer je kontra pravila kojih se moraju strogo držati. Pretpostavljam da si ga je jedan od carinika uzeo kasnije, a možda sve uništavaju (makar sumnjam).
16 godina
E čega bi se sjetili realno ti EU isprdci nego takvih gluposti.Pa oni sjede i neću reći kaj rade za lovu koju dobivaju. Mora da su morali tonu dokumentacije pripremit za debilnu regulativu.

1 0 hvala 0
12 godina

Meni u Machesteru uvijek zapljene nesto oni njihovi pakiji . Prosli put pastu za zube od 110 ml. Prije toga gel za tusiranje od 50 ml al me uvjeravao da nije standardan. A ISTI takav prodaju u shopu nakon securityja. Smijurija.  Pisso zalbu i samo mi poslali standardno da su njihovi dragi pakiji uvijek u pravu. Sada strogo zaobilazim 

2 0 hvala 0
16 godina
dd.inc kaže...
Zato jer nakon kontrole su sigurni da tekućina u prtljazi nije opasna. Znači stari skeneri nisu mogli prepoznati što je u tekućini, pa je zato takva i praksa. Žalosno je da s novim uređajima koji vide kakva je tekućina, zbog starih pravila ne mogu i dalje premostiti ovaj problem. Imao sam jednom parfem od 110ml koji je bio korišten pa je bilo i manje tekućine od 100ml (što se i vidjelo okom), nisu me pustili s njim jer je kontra pravila kojih se moraju strogo držati. Pretpostavljam da si ga je jedan od carinika uzeo kasnije, a možda sve uništavaju (makar sumnjam).

Zanči izvadimo vodu iz prtljage,  original zatvorena boca obične vode, doslovno  lik kaže ili da popijem ili da je ostavim ili ispraznim. Da sigurno je tko zna što unutra ako je popijem pred njim 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice