Stranger things gledamo samo radi closure-a, da dodjemo do kraja price (koji nikako da stigne). A sada, pored ostarjelih glumaca s djecackim frizurama, moramo slusati i o njihovim seksualnim preferencama za sto me iskreno boli smoki - rijesite Vecnu vec jednom jer ove zadnje epizode vec gledam u nevjerici sto ce sve ispucati. Jer pored 10 minutnih "ja volim decke" momenata gdje svi placu i grle se, a zenska iz kolica trazi da se i nju zagrli (smrc"), nekim cudom ekipa "teenagera" u 30-im postaju strucnjaci za fiziku, crvotocine, pored naprednih znanja rukovanja pjesackim naoruzanjem, radio goniometrom itd.
Pluribus je odlicna stvar ali kao i kod ove zadnje epizode Stranger Things-a i coming out-a stalno nam se guraju te neke seksualnosti pod nos a radnja, pardon, kvaliteta radnje i price nisu bas primarni.
Last of us, necu trositi rijeci. Trecu sezonu cu pogledati kao humoristicnu seriju jer ocekujem imploziju price i glumaca. Jer su potencijalno dobru pricu pretvorili u preseksualizirani napoj koji vise nema sto pametno za reci.
Severance je super. Jedva cekamo slijedecu sezonu, jer stvari idu k vrhuncu price.
Alien Earth, gledamo mada mi se ne svidja sto rade s storyline-om.
Jedan od pointa clanaka je dobar: "Podaci ukazuju na to da mnogi korisnici koji pribjegavaju torrentima zapravo imaju legitimne plaćene pretplate, no neovlaštenim izvorima se okreću kako bi nadopunili sadržaj koji im nije dostupan ili za koji ne žele plaćati dodatno." Necu placati neku pretplatu/staviti nekoga na platnu listu radi jedne serije. 

.