ovo postaje jedno od najtuznijih umiranja nekog uredjaja. godinama i godinama niko ne kupuje njihove uredjaje, oni i dalje to proizvode. ok, lako je kad imas PS pipu. al brate mili, skratite si muku i ocuvajte ugled.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne razumijem koja im je strategija i cilj. Prodaju telefon a nigdje nikakve reklame za njega.
Ja zadnji reklamni materijal za neku Xperiju sto sam vidio bilo je u doba kad je Xperia Z5 bila aktuelna, pa bio jedan mali reklamni bilboard za James Bond film.
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Nemojte me prcat da jedan Sony sa svojim TV-ima, fotićima, kamerama, walkman iskustvom ne može napraviti dobar mob...
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Skoro svima proizvode senzore za kamere u mobitelu i onda za sebe naprave najgore...slučajno ili sami sebe sabotiraju
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Zašto bi odustali ?
Udruže se s Nokiom i uspjeh im je zagarantiran. :p
Ne smiju odustati od svojih mobitela. Gdje ću kupiti normalan mobitel ako sony stane s proizvodnjom xperia? Ima li još tko da stavlja čisti android na mobitele, s ekranom bez rupa i dobrim zvučnicima?
Nekolicinu nas privlače svojim izlazom za slušalice , SD karticom i što su ipak nešto drugačiji od šume istih.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Svijet medija, mall i jos koja trgovina ih je imala.
Iskreno neznam sta bih rekao, i meni je dosta Samsunga, Applea i Xiaomija, a sve marke sto su valjale ih vise nema...sad sam na Honoru
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835