A baš su ga pretjerali... Ajd kad je pretplata za nešto što ovisi o cloudu, to donekle razumijem, ali pretplata d bi koristio hardware koji sam već jednom kupio, wtf.

A baš su ga pretjerali... Ajd kad je pretplata za nešto što ovisi o cloudu, to donekle razumijem, ali pretplata d bi koristio hardware koji sam već jednom kupio, wtf.
I Apple bi im zavidio na ovom potezu.
Sony bi bilo pametnije da prestane proizvoditi mobitele i da se fokusira u stvarima na kojima može dosta zaraditi
Zašto ne. Ako BMW može naplaćivati pretplatu za grijanje sjedala neka i Sony uzme dio kolača za sebe. Dokle god ima kupaca bit će i robe za prodaju, economy 101.
Zašto ne. Ako BMW može naplaćivati pretplatu za grijanje sjedala neka i Sony uzme dio kolača za sebe. Dokle god ima kupaca bit će i robe za prodaju, economy 101.
Zato što ih treba kazniti, naložiti im da omoguće ono što su reklamirali, upozoriti ih da to više ne rade i zakonom zabraniti sve te proklete pretplate.
U redu mi je da naplate app jednom, ali mjesečna pretplata za nešto povezano žicom, daj ne glumi. Što treba održavati servere za tu žicu između mobitela i kamere?
I BMWu isto treba zabraniti te pretplate na stvari koje su ugrađene u auto. Kako nikom ne padne na pamet opremiti auto svime pa ponuditi za malo veću cijenu i reklamirati da je najopremljeniji serijski auto na svijetu.
Povraća mi se od tog poslovnog modela gdje je jedini cilj što bolje zajebati svog kupca.
Sony uopce ne voli ljude koji kupuju njihove mobitele.
Iovako ih je na kapaljku i onda jos ovo..
Sony bi trebao po uzoru na LG izaċi iz mobilne industrije
Bilo bi onda u redu i da sve te firme kojima se placa pretplata da one i besplanto vrše popravke istih uredjaja.
Jer ako smo u najmu onda bi valjda vlasnik trebao popravljati sve popravke u stanovima, autima, uredjajima.
Bilo bi onda u redu i da sve te firme kojima se placa pretplata da one i besplanto vrše popravke istih uredjaja.
Jer ako smo u najmu onda bi valjda vlasnik trebao popravljati sve popravke u stanovima, autima, uredjajima.
Paaaaaa, nekako se slažem s tom tezom, ako si unajmio apartman dva tjedna, mjesec dana, nakon godinu dvije dana nećeš valjda dolaziti renovirati taj isti apartman u zimskom periodu, zar ne?!
Ali, ako si u leasing uzeo auto na makar dvije godine, makar ti jedan servis ne gine! Na kraju krajeva, čak i da gumu probušiš, ti ju moraš staviti novu, ili čak obje po jednoj osovini!
Nisam pročitao priznajem članak, ma iz naslova se vidi da je to malo žešća debilana! Evo na iPhoneu, kao i iPadu a nadam se uskoro i Apple Watchu Ultra, imam fantastičnu aplikaciju za planinarenje (nikako ju neznam zbog čega nisam mogao skinuti na SG24U), gdje godišnje plaćam nekoliko €urića na PRO verziju, gdje mogu skidati trackove čuvati ih u memoriji same aplikacije! Uopće mi nije problem platiti tuđe znanje i uložen trud! Što je svanulo u glavama ekipe sa Istoka, teško je za shvatiti i zaključiti. Kako im ide sa prodajom gadgeta u recimo €uropi, pa ustvari niti im se nije za ćuditi
!