Počinje proizvodnja VW ID.3 GTX FIRE+ICE, poznata

poruka: 4
|
čitano: 3.034
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Počinje proizvodnja VW ID.3 GTX FIRE+ICE, poznata ".
17 godina

Tesla Y Long Range kosta 8k manje a klasu veci i brzi auto. Znaci Y ima duplo vise prostora nutra, i duplo veci prtljaznik jer je za klasu veci auto.

52k kaj je 4k manje od ovog auta se dobije Y sa pogonom na sva cetiri i skoro sekundu brze ubrzanje, 4,8 vs 5,7!

Ko je ciljana grupa ovog VW drloga? Debili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2025 11:25 (NEW_MAN).

3 1 hvala 0
4 godine
suspendiran

Ljudi zele lijep i funkcionalan el auto a da je izgledom klasika, što iznutra tako i izvana sto im je ocigledno i bio cilj. Tesla y zgleda odvratno sto izvana tako i iznutra, danas klasa veci auto ne znaci apsolutno nista jer obicni hatchbak golf ima vise prostora od 90% suvova! Gtx je u ogranicenoj seriji pa usporedba nema smisla! Kaj se tice gepeka na Y u taj auto ne stane vešmasina radi prevelikog nagiba, đabe ti litraze ako je dizajn za kurac!

Moj PC  
5 1 hvala 1
11 godina
Re: Počinje proizvodnja VW ID.3 GTX FIRE+ICE, pozn
NEW_MAN kaže...

Tesla Y Long Range kosta 8k manje a klasu veci i brzi auto. Znaci Y ima duplo vise prostora nutra, i duplo veci prtljaznik jer je za klasu veci auto.

52k kaj je 4k manje od ovog auta se dobije Y sa pogonom na sva cetiri i skoro sekundu brze ubrzanje, 4,8 vs 5,7!

I jedan i drugi su preskupe neozbiljne igračke.

Nadglednik dina
16 godina
Re: Počinje proizvodnja VW ID.3 GTX FIRE+ICE, pozn
NEW_MAN kaže...

Meni je samo problem što mi novi Y izgleda očajno, makar ja sam ipak anti SUV, Model 3 bi ipak bio moj izbor bez obzira na gepek. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice