Omoda & Jaecoo nude dobro opremljene SUV modele po

poruka: 10
|
čitano: 5.268
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Omoda & Jaecoo nude dobro opremljene SUV modele po".
17 godina
Omoda & Jaecoo nude dobro opremljene SUV modele po

Omoda 5 EV Prime - 34.990,00 €

ELROQ 60 (ista oprema) - 41.400,00 €

Gledam malo IAA i kaj su Njemci pripremili. Uglavnom nemaju nista, a ono kaj imaju dolazi sljedece godine.

BMW, Mercedes reklamiraju 400 kW punjenje za sljedecu godinu a na standu pored njih BYD reklamira funkcionalnu punionicu od 1000 kW i aute koje budu poceli instaliravat/prodavat po Njemackoj jos ove godine. Dalje ne mislim trolat jer ovo vise nema smisla.

8 0 hvala 0
3 godine
Re: Omoda & Jaecoo nude dobro opremljene SUV model
Prijatelj ima automehaničarsku radionu -pokazao mi je kako su apsolutno svi djelovi iz kine. Bosch senzor piše made in china, ngk sviječice made in china, skf (nekaj za kotač) made in china i još par dijelova/brendova (bitnih, ne kužim se u aute xd) sve made in china.

Stara slava i nadat se da brand ima dobar quality control jedini su razlozi za kupnju njemačkog.
Kupio Kaercher miniwash ljetos (120€ na akciji, naravno made in china) Procurio nakon mjesec dana 😮 Imao sam sreće da me struja nije stresla
and all the shipwrecks and the skeletons we keep inside are there to remind us we were meant to last
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2025 18:57 (Svakakav).

5 0 hvala 0
10 godina
Svakakav kaže...
Prijatelj ima automehaničarsku radionu -pokazao mi je kako su apsolutno svi djelovi iz kine. Bosch senzor piše made in china, ngk sviječice made in china, skf (nekaj za kotač) made in china i još par dijelova (bitnih, ne kužim se u aute xd) sve made in china.

Stara slava i nadat se da brand ima dobar quality control jedini su razlozi za kupnju njemačkog.
Kupio Kaercher miniwash ljetos (120€ na akciji, naravno made in china) Procurio nakon mjesec dana 😮 Imao sam sreće da me struja nije stresla

A kaj si mislio ? 

Danas nema jacih od kineza po pitanju brzine, kvalitete i cijene.

Strašno uhodane tvornice.

Švabi bi mozda napravili kvalitetnije samo pitanje po kojoj cijeni i kakva bi produktivnost bila

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2025 18:59 (Santana).
12 godina
Pa ono prodaju kineski plastikaner za 120€ tesko da ne mogu bolje, pa da se nac solidni lavor za te novce i koliko mi je poznato annovi reverberi jos sve radi u Italiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
om-prat kaže...
Pa ono prodaju kineski plastikaner za 120€ tesko da ne mogu bolje, pa da se nac solidni lavor za te novce i koliko mi je poznato annovi reverberi jos sve radi u Italiji.

To kaj zapadne firme prodaju kineske stvari 10x skuplje je skroz druga stvar. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
A ono naruci mi taj miniwash s aliex ili temu-a za 12 € kad je to tako.

Znaci dewalt, lavor itd prodaju rebrend talijanskog AR, dewalt s inox pumpom 200€ a ovi prodaju k3 ili k4 s plasticnom made in china za 120 €.

Taki drlozi i kod njih dodu oko 100€.
Znaci niti valja cijena ni kvaliteta, neovisno sta je Karcher zaradio 20 € vise od kineza.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
To sa cijenama je tipičan damping cijena.

Kinezi najviše rade jeftino i loše i kada nešto ideš ugovarati sa njima imaš više cjenovnih ponuda zavisno kakvu kvalitetu želiš.

Ako želiš kvalitetno, cijena je na razini europske. To ti još uvijek nije garancija da si i dobio kvalitetno.

Neki made in China sustavi s kojima radim su doslovno eksperimentalni premda su ugrađeni kao "provjereni" i sa jednim je trebalo 9 godina konstantnih modifikacija nakon što su ga ugradili da oni sami shvate kako rade. U međuvremenu na mjeaečnoj bazi su slali ažurirani manual jer originalni ne reflektira ugrađeni sustav. Prijevod na engleski je katastrofalan.

2006 sam bio prvi put u Kini. Imali su USB stikove od 128GB. Mi možda do 8GB. Radili su doslovno jedan dan.

Platiti jeftino i kinesko je najskuplja kupnja.
vicious
16 godina
Svakakav kaže...
Prijatelj ima automehaničarsku radionu -pokazao mi je kako su apsolutno svi djelovi iz kine. Bosch senzor piše made in china, ngk sviječice made in china, skf (nekaj za kotač) made in china i još par dijelova/brendova (bitnih, ne kužim se u aute xd) sve made in china.

Nisi imao sreće jednostavno, evo susjed ima K5 compact već 6god i dan danas mu radi bez brige, s time da barem jednom tjedno samo auto pere. Znači koristi ga dosta i jako je zadovoljan njime.

15 godina
Svakakav kaže...

Ne postoje kineske NGK svjećice, prodali su mu krivotvorine. SKF i Bosch proizvode u Kini, ali je njihov QC. Čak često na Bosch dijelovima iz Kine piše "Made in Germany"(!).

Crljo kaže...

Nisi imao sreće jednostavno, evo susjed ima K5 compact već 6god i dan danas mu radi bez brige, s time da barem jednom tjedno samo auto pere. Znači koristi ga dosta i jako je zadovoljan njime.

ključno je to što ga ima 6 godina. Onaj koji se prodavao prije 6 i više godina i ovaj danas nisu isti.

4 godine
suspendiran

Kineski Mg3 se raspada pri niti 100kmh.
U 28godina testiranja se ovo nije desilo i taj auto se i dalje prodaje🤦🤔🪚🤣🤣
https://www.autoexpress.co.uk/news/367765/avoid-mg3-says-euro-ncap-after-critical-safety-failure-crash-test

Video

https://www.facebook.com/share/r/1MKAaTm5Xd/

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2025 0:25 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice