O kontroverznoj cijeni PlayStationa 5 Pro oglasio

poruka: 90
|
čitano: 16.898
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "O kontroverznoj cijeni PlayStationa 5 Pro oglasio ".
16 godina

A ko ima love boli ga briga za parsto eura razlike i rabljene pceve i složence i što već ne, ne gubi vrijeme na gluposti nego si kupi što mu volja i uživa kako želi. A neki nikako da skuže da ne moraju svi premetati svaki euro kad nešto kupuju. 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: O kontroverznoj cijeni PlayStationa 5 Pro ogla
MGloc kaže...

Referiram na rabljeni.

Nades rabljenu 3080 za 350e, r5 5600/r7 3700x 100e , b550m 90e, ram 2x16gb ddr4 60e, PSU 650w 60e,  hladnjak 25e , kuciste 60e i SSD 2tb 110e novi.Kada sve zbrojis dodes na cifru oko 855e stime da se ploca moze uzet jeftinija za 49e b450, ram se nade i za 50e, kuciste bi se moglo jeftinije trazit ali ovo je sa ukljucenim ventilatorima i SSD mozes 1tb za 50-60e ali eto neka bude na nekoj razini kao PS5 PRO pa ostavi 2tb.To je jeftikanjer ali koji ubija za 900e a eto instar nudi novi pc takve snage za 1400e

Rabljeni da, ali to nije fer usporedba. Kolko te rabljeni košta kad nešto krepa ,a nemaš jamstvo ?

Bilo bi fer onda usporediti cijenu rabljenog PS5 pro (naravno nema ih još) , ali novo je ipak novo i ima jamstvo, zato i košta više. 

Usporedi onda recimo koliko bi koštao pro da je rabljen, npr 500-600€

Dodaj i periferiju novu na PC, to ako ne kuuješ najjeftinije poprilično košta.  Mene tipkovnica i miš koje sad koristim koptaju već parsto eura !  Za gaming sigurno nećeš uzet miš i tipkovnicu od 10 €

Ili ako ćemo bez periferije skini s PRo-a 75 €koliko je kontroler.

Opet koja je poanta i da su slične cijene, znači za istu lovu dobiš isto, nekom draža konzola nekome pc.

Ne vidim čemu to forsiranje pc-a konstantno. 

Kao da u pc svijetu nema istih komponenti, tj vrlo sličnih performansi s podosta različitom cijenom  pa se svejedno sve prodaje, svaka roba ima svog kupca. 

I kako je napisano više puta, dok vidimo kako konzola stvarno radi besmisleno je slagati pc koji joj komparira,  možda će biti zvjerka pa pomesti takav ppc, a možda će biti drek pa i slabiji pc bude bolji

16 godina
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...

A jesam i ja genij, raspravljam se s likom koji je 4 dana na forumu 

A tak mi itreba, kad  lijezes s djecom popisan se budis 

Nista idem  neracionalno potrosit lovu na neku dobru butelju vina (jer mozes se zapit i s ovom od par eura ) ii zapit se od muke jer kako sad dalje kad me netko osvijestio da ne znam s lovom. I prozvao lazovom jer valjda drugi bolje znaju moj poslovni put.
A ne znsm vise sto cu, davno sam  rijesio sve bitne zivotne investicije pa mi ostalo trosit samo na igracke. 
A kad je neke sram to kupit, uzet cu dva i jedan poklonit pa nek se netko jos sramoti samnom

Gaming pc vec imsm pa mi ne treba  drugi.

A s obzirom da mini djeca koriste macbook svakodnevno, hocemo sad i njih izvrijedat ?

Niđe veze, tvrdiš da kupuješ neisplativo (neracionalno trošenje) i kako je to "uredu", a ja kad to tebi kažem isto onda se uvrijediš. . I to lik sa 15 godina staža i sa gro iskustva.  Gdje djeca na youtube komentarima pričaju zrelije i ponašaju se zrelije i odlučuju zrelije. Ali svakome svoje naravno, uživaj.

opet ne znaš čitat,  nije 15 neg opreko 25g, omalovažavaš sugovornika o kome ne znap ništa, misliš da znaš bolje, a ne pada ti na pamet da možda radi svog iskustva imam neke informacije i znam ipak neke stvari koje ti ne znaš i da svoje odluke temeljim na tome. Toliko si zatupljen u svom uvjerenju da znaž za svakoga što je najbolje da  si zapravo postao zabavan za čitanje, koliko to daleko može ići.

Ako nije tajna, da nisi mladahnih godina, pc master race kako se mlađarija voli nazivati :)  Nema veze budeš jednom nadam se naišao i skužio što pričam , nije sve u lovi :) 

15 godina
Pixel kaže...
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...

A jesam i ja genij, raspravljam se s likom koji je 4 dana na forumu 

A tak mi itreba, kad  lijezes s djecom popisan se budis 

Nista idem  neracionalno potrosit lovu na neku dobru butelju vina (jer mozes se zapit i s ovom od par eura ) ii zapit se od muke jer kako sad dalje kad me netko osvijestio da ne znam s lovom. I prozvao lazovom jer valjda drugi bolje znaju moj poslovni put.
A ne znsm vise sto cu, davno sam  rijesio sve bitne zivotne investicije pa mi ostalo trosit samo na igracke. 
A kad je neke sram to kupit, uzet cu dva i jedan poklonit pa nek se netko jos sramoti samnom

Gaming pc vec imsm pa mi ne treba  drugi.

A s obzirom da mini djeca koriste macbook svakodnevno, hocemo sad i njih izvrijedat ?

Niđe veze, tvrdiš da kupuješ neisplativo (neracionalno trošenje) i kako je to "uredu", a ja kad to tebi kažem isto onda se uvrijediš. I to lik sa 15 godina staža i sa gro iskustva.  Gdje djeca na youtube komentarima pričaju zrelije i ponašaju se zrelije i odlučuju zrelije. Ali svakome svoje naravno, uživaj.

opet ne znaš čitat, nije 15 neg opreko 25g, omalovažavaš sugovornika o kome ne znap ništa, misliš da znaš bolje, a ne pada ti na pamet da možda radi svog iskustva imam neke informacije i znam ipak neke stvari koje ti ne znaš i da svoje odluke temeljim na tome. Toliko si zatupljen u svom uvjerenju da znaž za svakoga što je najbolje da  si zapravo postao zabavan za čitanje, koliko to daleko može ići.

Ako nije tajna, da nisi mladahnih godina, pc master race kako se mlađarija voli nazivati :)  Nema veze budeš jednom nadam se naišao i skužio što pričam , nije sve u lovi :) 

Ne glumim ničijeg odvjetnika, ali mislim da se kolega referirao na to koliko je tko od vas 2 na forumu a ne na dužinu staža i radno iskustvo.

(vidjeti boldano)

Tigar Krezumica
3 mjeseca
protjeran
Pixel kaže...

A ko ima love boli ga briga za parsto eura razlike i rabljene pceve i složence i što već ne, ne gubi vrijeme na gluposti nego si kupi što mu volja i uživa kako želi. A neki nikako da skuže da ne moraju svi premetati svaki euro kad nešto kupuju. 

Premetanje svakog eura kad se nešto kupuje se zove zdrav razum i pokušaj da izvučeš najbolje od uloženog. Sve suprotno tome je fail, nekad blagi nekad teški,  odnosno loša investicija kako si i sam sebi priznao.  I sve 5, ako nekoga to veseli samo naprijed. Apsolutno nemam ništa protiv, naravno nisu moji novci, ali mogu primjetiti i prokomentirati pogotovo ako netko uspoređuje mob zvijer od 1000 eura (imam s24 ultra) i pc od 700 eura sa ps5 pro. Ps5 pro nije ni do koljena s24 ultra, generalno usporedba bez smisla.

Što se tiče gejminga imam bežičnu tastaturu 15 eura i bežični miš na akciji koštao 6 eura i gejmam za 21 euro, i ništa tome ne fali, a ti za par sto eura, naravno ako si zadovoljan i ja sam. Bez uvrede. Razliku bolje uložim u grafičku ili nešto potrebnije. Uostalom nitko ne forsira pc, samo ljudi logički razmišljaju i znaju da je pc bolji 600 puta od nečega što nije bolje i što je skuplje, odnosno kako sam već rekao bolje od nečega gdje uložiš više a dobiš manje. Neko kupuje pametnije, netko iz ljubavi, netko iz želje jer je veliki fan i svakome svoje. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 0:08 (Peceno_pilence).
3 godine
Peceno_pilence kaže...
Premetanje svakog eura kad se nešto kupuje se zove zdrav razum i pokušaj da izvučeš najbolje od uloženog. Sve suprotno tome je fail, nekad blagi nekad teški,  odnosno loša investicija kako si i sam sebi priznao.  I sve 5, ako nekoga to veseli samo naprijed. Apsolutno nemam ništa protiv, naravno nisu moji novci, ali mogu primjetiti i prokomentirati pogotovo ako netko uspoređuje mob zvijer od 1000 eura (imam s24 ultra) i pc od 700 eura sa ps5 pro. Ps5 pro nije ni do koljena s24 ultra, generalno usporedba bez smisla.

Da, ?!

Realno, što će ti Samsungov flagship smartmob za 2024 ?

Gdje si ti, kad si kupio S24 Ultru koristio "zdrav razum" ?!

Programiraš na njemu, zarađuješ, kako da ne. 

Što zaboli nekoga što Pro košta 800 ili 1000 € ako ima plaću 3000 € mjesečno, žena slično, imaju kuću, vikendicu, dvoje djece, nema dugova.

Uplatiš dok piješ sa ženom popodnevnu kavicu i za par dana čekaš dostavu, čak zaboraviš da si naručio.

Imam i ja S24 Ultru i nema tu pameti, već samo zadovoljstvo.

Zadovoljstvo ću platiti, makar i karticama i da kuća ne trpi, a ne trpi.

Kad ti i žena zajedno imate 2000 €, četvero dice, e onda se gleda na svaki cent.

Tek onda se broji izreka "svakome svoje odn. njegovo"

Nismo svi istoga materijalnoga statusa i tu nema raspre.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 1:02 (Zaporožac).
16 godina
Zaporožac kaže...
Peceno_pilence kaže...

Da, ?!

Što zaboli nekoga što Pro košta 800 ili 1000 € ako ima plaću 3000 € mjesečno, žena slično, imaju kuću, vikendicu, dvoje djece, nema dugova.

Uplatiš dok piješ sa ženom popodnevnu kavicu i za par dana čekaš dostavu, čak zaboraviš da si naručio.

Kad ti i žena zajedno imate 2000 €, četvero dice, e onda se gleda na svaki cent.

Uravo to.

Lik se zakopava , ali barem zabavno na temi.  kopira neke komentare random likova s drugih tema, ono goga boli briga za neki random komentar.

I lik i dalje ne kuži da i vrijeme košta, pa dok to odradim kako on objasni , zaradim za dvije konzole 

I onda šlag na tortu,  ima s24 ultra , i priča o pametnoj kupovini , pa što nije uzeo kineza nekog koji to sve nudi za  barem uploa manju cijenu  .

Treba mu to ko i meni 16 pro max kojeg sam naručio, ok, ja ga čak koristim i za posao u nekoj mjeri , ali ono, pa kupuješ takve stvari iz gušta, a ne isplativosti. 

S24 ultra, vrhunska investicija ! pogotovo ako lik nema neka ekstra primanja, a s obzirom na neke druge komentare rekao bi da nema, baš me zanima koliko mjeseci rad iza taj mobitel ili  na koliko godina otplate ga je uzeo, odlična investicija. 

Ovo mi je dan uljepšalo .

Unam da zvuči grozno snobovski, al negad je baš gušt otić tako i kupit negu glupost, a da te potpuno boli briga kolko košta i jel negdje  malo jeftinije. Pogotovo je gušt kad si svojim radom i trudom došao do toga da to možeš.
I onda ti netko ko nema pojma koliko si u životu odradio i što si sve prošao drobi kako nemaš pojma s lovom i kako trebaš trošit svoju lovu. 

3 mjeseca
protjeran
Zaporožac kaže...
Peceno_pilence kaže...

Da, ?!

Šta bi se ja zakopavao, dijelim mišljenje sa 95% ljudi na internetu. Mislim da si fulao ceo fudbal i ti i pixel, ja nisam kupio s24 ultra i rekao ljudi daju za ps5 pro 1000 eura a nemogu kupit s24 ultra,  znači ja nisam ništa uspoređivao. 

Čini se da vam je jako teško shvatit, ovdje se usporedjivao mob i pc sa ps5 pro, znači tema nije krenula zašto si to kupio nego zašto si te tri stvari usporedio, gdje kolega Pixel uletava koji sam kaže da je sklon lošim investicijama brani takvu lošu investiciju kako je to dobra investicija . Ti sebi naravno možeš kupit nešto za gušt i uživat u tome, ali nemoj tvrdit kako je to dobra investicija gdje 95% ljudi na internetu govore da nije.

Tema je uspoređivanje 1000 eura ps5 pro sa mobom i rabljenim pc'em gdje dobiješ VIŠE a platiš MANJE, ps5 pro je "PLATIŠ VIŠE a dobiješ MANJE", ja neznam kako nemožete ukapirat. S24 ultra sam platio kolko sam platio i dobio NAJVIŠE.

Kolega Pixel SAM PRIZNAJE kako je sklon lošim investicijama navedenim primjerima kako nekad treba bit snob (???) , i onda kad mu ja kažem isto da nezna razumno raspolagat sa lovom što je on sam sebi već rekao onda se uvrijedi. .

Navedi jedan mobitel/uređaj koji daje više od s24 ultra od kvalitete fotografije, dex, snapdragon'a, amoled, dizajna i da je sve u jednom? Možda ps5 pro? Nadam se da je sad jasnije. .

Znao sam ja da će te se za to zakačit odnosno fulat ceo fudbal. Još jednom da ponovim, zdrav razum je izvuč najbolje od uloženog, novi zapakiran s24 ultra za 800 eura je i više nego dobar deal za mob star cca 8 mjeseci obzirom da košta 1600 eura na Samsungovoj stranici. Ps5 pro je jako daleko od dobro uložene investicije a tema je dobro ili nedobra uložena investicija, ništa drugo. Kupiš ga i uživaš, ali ponavljam nemojte onda usporedjivat to sranje sa mobom i rabljenim pc'om i govorit kako je to dobra investicija. Nije i nikad neće bit. Samo hard core fanovi misle da je.

Tastatura i miš od 200 eura, po meni nisu dobra investicija jer postoji jeftinije a DOBIJEŠ ISTO. Nisi ti ništa bolji ili gori u gejmingu sa skupljom periferijom. Sa jeftinijim mobitelom od s24 ultra NE DOBIJEŠ ISTO. Ja neću i ne želim puniti tuđe džepove dokle god postoji jeftinija alternativa gdje dobijem najviše moguće. Sve ostalo je po meni porez na budale. Ako trebaš kupit mac za programiranje to nije loša investicija jer NE POSTOJI alternativa. Za sve ostalo postji alternativa. Ko je za šišanje, nek se šiša,  a vidim po komentarima na redditu/youtube/ iznimno jako mali broj ljudi, ali svakako knock yourself out.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 11:59 (Peceno_pilence).
16 godina

Ha ha, kako se pravila mijenjaju kad o  sebi govoriš , možeš lagat sebi, ne moraš drugima. S24 ultra, baš me zanima što je to na njemu toliko dobro da nisi mogao jeftinije ako si želio pametno investirati, koristiš ga za profi pa ti treba točno ta specifikacija, kao ne vidi se ekran ako nije amoled (nije da ga drugi nemaju), drugi nemaju dobre kamere ?

I opet pričaš o rabljnom. pa daj budi pošten pa snizi ps5 pro cijenu na neku rabljenu, sigurno će ih biti godinu dana nakon izlaska. Što nisi onda kupio samsunga u trgovini ?

Inače, odjecu isto rabbljenu kupujes jer je isplativije ? pa tu su marže strašne, od par stotina do 1000%, pa ne želiš valjda biti ovca i plačati nešto 5, 10, 20, 100€što košta 1-2 €?  

Da sam je dijelio mišljenje s 95% ljudi, ne bi bio tu gdje jesam nego bi kukao kao mi je sve skupo.

Znači novi ps5 pro vs rabljeni pc , hm, ok, ja bi radije novo, ako može i ps5 pro i novi pc :) 

Tipkovnica i miš od 200 € da, zapravo nisam našao jeftinije ono što mi treba , koristim za posaop pa mi treba ergonomski, udobno i tiho, nisam tu zapravo mislio na gaming, ali imam i gaming miša tipa 50-ak eura na drugoj konfi.

Aha , nisi bolji sa skupljom periferijom, pa nisam baš siguran, možda ne za nas usputne igrače, ali za imalo ozbiljnije itekako dobar miš i tipkovnica vrijede, gameri se ne bi ovdje složili s tobom.  Eto opet imaš svoje kriterije koje nameces drugima. 

A ti nikako da svatiš da svatko ima svoj sustav vrijednosti i da tvoj ili moj nije važniji niti bitnije od onog drugog jer ga primjenjuješ na sebe. 

Ja isto tako mogu reći da nevidija radi ovcu od tebew jer kupuješ rtx koji je precjenjen i cijene nekoliko puta prenapucane, ne znam koliko si star, ali do ne tako davno hiend grfička je koštala max 500-700€, i to ono vrh , one najskuplje. 

A ondaq je došlo rudarenje i cijene odletile u nebo. Eto ja ne želim biti pc ovca . Mislim nije me briga , ako mi treba rtx koji god uzmem ga, trenutno mi ne treba novi. 

A ti komentari po internetu su isključivo zato jer je Sony naučio ljude da dobiju konzolu ispod cijene kako bi zarađivali na igrama, sad kad je cijena realna, ljudima je naravno šok i svi se bune. 

Ali ako ćemo pošteno, taj hardver unutra košta tu lovu, znači nije napucana nego realna cijena, čak povoljnije ako se gleda cijena komponenti i performanse.

Ako je nekome draži pc za tu lovu kupit će pc.

I na kraju, meni ništa nije jasno o čem ti pričaš , ja samo malo kurim vatru da diskusije ne zamre 

1 0 hvala 0
3 godine
Peceno_pilence kaže...

Šta bi se ja zakopavao, dijelim mišljenje sa 95% ljudi na internetu. Mislim da si fulao ceo fudbal i ti i pixel, ja nisam kupio s24 ultra i rekao ljudi daju za ps5 pro 1000 eura a nemogu kupit s24 ultra,  znači ja nisam ništa uspoređivao. 

Čini se da vam je jako teško shvatit, ovdje se usporedjivao mob i pc sa ps5 pro, znači tema nije krenula zašto si to kupio nego zašto si te tri stvari usporedio. Tema je uspoređivanje 1000 eura ps5 pro sa mobom i rabljenim pc'em gdje dobiješ VIŠE a platiš MANJE, ps5 pro je "PLATIŠ VIŠE a dobiješ MANJE", ja neznam kako nemožete ukapirat. S24 ultra sam platio kolko sam platio i dobio NAJVIŠE.

Kolega Pixel SAM PRIZNAJE kako je sklon lošim investicijama navedenim primjerima kako nekad treba bit snob (???) , i onda kad mu ja kažem isto da nezna razumno raspolagat sa lovom što je on sam sebi već rekao onda se uvrijedi. .

Navedi jedan mobitel/uređaj koji daje više od s24 ultra od kvalitete fotografije, dex, snapdragon'a, amoled, dizajna i da je sve u jednom? Možda ps5 pro? Nadam se da je sad jasnije. .

Znao sam ja da će te se za to zakačit odnosno fulat ceo fudbal. Još jednom da ponovim, zdrav razum je izvuč najbolje od uloženog, novi zapakiran s24 ultra za 800 eura je i više nego dobar deal za mob star cca 8 mjeseci obzirom da košta 1600 eura na Samsungovoj stranici. Ps5 pro je jako daleko od dobro uložene investicije a tema je dobro ili nedobra uložena investicija, ništa drugo.

Tastatura i miš od 200 eura, po meni nisu dobra investicija jer postoji jeftinije a DOBIJEŠ ISTO. Nisi ti ništa bolji ili gori u gejmingu sa skupljom periferijom. Sa jeftinijim mobitelom od s24 ultra NE DOBIJEŠ ISTO. Ja neću i ne želim puniti tuđe džepove dokle god postoji jeftinija alternativa a da dobijem najviše moguće. Sve ostalo je po meni porez na budale. Ali ko je za šišanje, nek se šiša,  a vidim po komentarima na redditu/youtube/ iznimno jako mali broj ljudi, ali svakako knock yourself out.  

Ti jednostavno ne kontaš osnove.

Što bi se netko tko ima love zajebavao s kupovinom rabljenih dijelova (gdje grafička i matična lako mogu prducnuti) ?! ,da bi ispao pametan jer je kupio rabljeno, a nije "kao budala" dao 800€ za Ps5 Pro 

Evo,  od PS3 nemam plejku, kupit ću Pro model čisto iz zajebancije da vidim kako to danas rade igre na Plejki.

Ako mi se ne bude sviđala, prodam za 500 € i nekoga razveselim.

Imaš moj oglas gdje sam prodao IPhone 14 Pro Max za 850 €, a platio ga prije mj. dana 1150 €.

Htio sam vidjeti kako to radi IPhone. Bio mi je višak pa sam ga prodao i nekoga usrećio.

Kod mene uvijek možeš kupiti polovno, pomalo novo , a jeftino. 

Što da kažem, može mi se, jer živimo u EU i nismo svi istoga materijalnog statusa 

Ne mogu baš kupiti automobil kao C. Ronaldo,... Bugatti Centodieci koji košta oko 8 milijuna €, ali mogu više od drugih i nije me stid.

Jesi li sad shvatio ?

合氣道
3 mjeseca
protjeran
Pixel kaže...

Ha ha, kako se pravila mijenjaju kad o  sebi govoriš , možeš lagat sebi, ne moraš drugima. S24 ultra, baš me zanima što je to na njemu toliko dobro da nisi mogao jeftinije ako si želio pametno investirati, koristiš ga za profi pa ti treba točno ta specifikacija, kao ne vidi se ekran ako nije amoled (nije da ga drugi nemaju), drugi nemaju dobre kamere ?

I opet pričaš o rabljnom. pa daj budi pošten pa snizi ps5 pro cijenu na neku rabljenu, sigurno će ih biti godinu dana nakon izlaska. Što nisi onda kupio samsunga u trgovini ?

Inače, odjecu isto rabbljenu kupujes jer je isplativije ? pa tu su marže strašne, od par stotina do 1000%, pa ne želiš valjda biti ovca i plačati nešto 5, 10, 20, 100€što košta 1-2 €?  

Da sam je dijelio mišljenje s 95% ljudi, ne bi bio tu gdje jesam nego bi kukao kao mi je sve skupo.

Znači novi ps5 pro vs rabljeni pc , hm, ok, ja bi radije novo, ako može i ps5 pro i novi pc :) 

Tipkovnica i miš od 200 € da, zapravo nisam našao jeftinije ono što mi treba , koristim za posaop pa mi treba ergonomski, udobno i tiho, nisam tu zapravo mislio na gaming, ali imam i gaming miša tipa 50-ak eura na drugoj konfi.

Aha , nisi bolji sa skupljom periferijom, pa nisam baš siguran, možda ne za nas usputne igrače, ali za imalo ozbiljnije itekako dobar miš i tipkovnica vrijede, gameri se ne bi ovdje složili s tobom.  Eto opet imaš svoje kriterije koje nameces drugima. 

A ti nikako da svatiš da svatko ima svoj sustav vrijednosti i da tvoj ili moj nije važniji niti bitnije od onog drugog jer ga primjenjuješ na sebe. 

Ja isto tako mogu reći da nevidija radi ovcu od tebew jer kupuješ rtx koji je precjenjen i cijene nekoliko puta prenapucane, ne znam koliko si star, ali do ne tako davno hiend grfička je koštala max 500-700€, i to ono vrh , one najskuplje. 

A ondaq je došlo rudarenje i cijene odletile u nebo. Eto ja ne želim biti pc ovca . Mislim nije me briga , ako mi treba rtx koji god uzmem ga, trenutno mi ne treba novi. 

A ti komentari po internetu su isključivo zato jer je Sony naučio ljude da dobiju konzolu ispod cijene kako bi zarađivali na igrama, sad kad je cijena realna, ljudima je naravno šok i svi se bune. 

Ali ako ćemo pošteno, taj hardver unutra košta tu lovu, znači nije napucana nego realna cijena, čak povoljnije ako se gleda cijena komponenti i performanse.

I na kraju, meni ništa nije jasno o čem ti pričaš , ja samo malo kurim vatru da diskusije ne zamre 

Ti dobro znaš da sam ja u pravu skup sa 95% ljudi ali ti sad ego ne dozvoljava priznanje. Neka si svatko kupi šta oće, ali nemoj tvrdit kako je to dobra investicija dokle god postoji jeftinija alternativa gdje dobiješ isto. O tome je tema. Sam sebi kažeš kako neznaš raspolagati sa novcem i onda kad ti ja kažem isto divljaš. Svakako sretno dalje sa lošim investicijama.

3 mjeseca
protjeran
Zaporožac kaže...
Peceno_pilence kaže...

Čini se da vam je jako teško shvatit, ovdje se usporedjivao mob i pc sa ps5 pro, znači tema nije krenula zašto si to kupio nego zašto si te tri stvari usporedio. Tema je uspoređivanje 1000 eura ps5 pro sa mobom i rabljenim pc'em gdje dobiješ VIŠE a platiš MANJE, ps5 pro je "PLATIŠ VIŠE a dobiješ MANJE", ja neznam kako nemožete ukapirat. S24 ultra sam platio kolko sam platio i dobio NAJVIŠE.

Znao sam ja da će te se za to zakačit odnosno fulat ceo fudbal. Još jednom da ponovim, zdrav razum je izvuč najbolje od uloženog, novi zapakiran s24 ultra za 800 eura je i više nego dobar deal za mob star cca 8 mjeseci obzirom da košta 1600 eura na Samsungovoj stranici. Ps5 pro je jako daleko od dobro uložene investicije a tema je dobro ili nedobra uložena investicija, ništa drugo.

Tastatura i miš od 200 eura, po meni nisu dobra investicija jer postoji jeftinije a DOBIJEŠ ISTO. Nisi ti ništa bolji ili gori u gejmingu sa skupljom periferijom. Sa jeftinijim mobitelom od s24 ultra NE DOBIJEŠ ISTO. Ja neću i ne želim puniti tuđe džepove dokle god postoji jeftinija alternativa a da dobijem najviše moguće. Sve ostalo je po meni porez na budale. Ali ko je za šišanje, nek se šiša,  a vidim po komentarima na redditu/youtube/ iznimno jako mali broj ljudi, ali svakako knock yourself out.  

Ti jednostavno ne kontaš osnove.

Što bi se netko tko ima love zajebavao s kupovinom rabljenih dijelova (gdje grafička i matična lako mogu prducnuti) ?! ,da bi ispao pametan jer je kupio rabljeno, a nije "kao budala" dao 800€ za Ps5 Pro 

Evo,  od PS3 nemam plejku, kupit ću Pro model čisto iz zajebancije da vidim kako to danas rade igre na Plejki.

Ako mi se ne bude sviđala, prodam za 500 € i nekoga razveselim.

Imaš moj oglas gdje sam prodao IPhone 14 Pro Max za 850 €, a platio ga prije mj. dana 1150 €.

Htio sam vidjeti kako to radi IPhone. Bio mi je višak pa sam ga prodao i nekoga usrećio.

Kod mene uvijek možeš kupiti polovno, pomalo novo , a jeftino. 

Što da kažem, može mi se, jer živimo u EU i nismo svi istoga materijalnog statusa 

Ne mogu baš kupiti automobil kao C. Ronaldo,... Bugatti Centodieci koji košta oko 8 milijuna €, ali mogu više od drugih i nije me stid.

Jesi li sad shvatio ?

Samo da vidiš kako šta radi,  pljunuo i bacio u mjesec dana 300 eura? I još se time hvališ? Mene bi bilo sram uopće dat ovakvu izjavu.  Pravi primjer loših investicija. Da li sam shvatio, shvatio sam da si sklon lošim investicijama ko i Pixel.  To što ti možeš i nije te stid govori meni možda i drugima da nisi baš dobar sa novcima i gdje ti je najbitnije da možeš više od drugih.  Ja i žena zajedno imamo primanja dosta iznad prosjeka ali ovako nas nitko nebi mogao šišat, odnosno punit džepove drugima odnosno Apple'u bez razloga samo jer možemo. Prije bi uplatio vlastitom djetetu u fond tih 300 eura nego ih poklonio Apple'u, ali naravno svakome svoje. 

Što se tiče rabljenog pc'a, samo grafa 3070 je rabljena ništa drugo, uostalom ima i garanciju, sve ostalo novo, a i kupi se nova 4060 ti koja je dosta jača od 3070 i košta 400 eura pa onda ispadne full novo računalo za 700-800 eura, šta češ sad , opet miljama daleko od ps5 pro. Pa jedino dva mindseta poput tebe i pixela mogu ovako i razgovarat a i biti skloni lošim investicijama. Velika većina ljudi koje znam a i čitam na netu se ne ponašaju kao pijani milijarderi jer "im se može". Ali nemojte me krivo shvatit, vaš novac i vaše investicije, ali mogu primjetit loše investicije i prokomentirat. 

Pixel , nemožeš reći da je kupnja rabljene 3070 za 300 eura sa godinom dana gare loša investicija, nije postojala bolja alternativa za te pare sa dlss i ostalim glupostima.  Nvidiju puno lakše prodaš nego AMD. A S24 Ultra je kupljen u dućanu, a i napisao sam nov novcat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 12:35 (Peceno_pilence).
3 mjeseca

Usporedbe konzole i PC gaminga su mi oduvijek bile smiješne...
Oboje je danas skupo, svako ima svoje prednosti i mane, konzola služi za gaming.
PC služi maltene za sve uključujući i gaming, o pojedincu ovisi što mu je isplatljivije.

Meni PC služi samo i isključivo kao work station, konzola kao ono za što je namjenjena ( gaming ).
subjektivno, ne patim na fps, 4k i sl... Upalim igru, ako me zabavlja ja sretan. :)

Da li bih dao skoro 1k za konzolu, jako teško. Možda da nisam imao sve prijašnje konzole prije ( izuzev ps3 ).
Trebao bi izaći poveći broj naslova poput GTA 6 koji bi me "natjerali" da kupim Pro model.
Jedna igra nije dovoljna da keširam 1000 eura za konzolu, 80 za spomenutu igru i onda još 100+ za pretplatu
da tu istu igram online.

Da će biti ljudi koji će ju uzeti, apsolutno neki moraju imati najnovije, nekima će biti prva konzola,
neki rade upgrade sa ps4, ps3 možda i xboxa... Sasvim nebitno, ali kao što sam već naveo
ljudi su za base model od scalpera uzimali konzole po 1-2k eura, možda je i to ujedno razlog značajnog povečanja
cijene, sony je shvatio da su ljudi jednostavno spremni platiti više, taj komentar se i vrtio negdje oko izlaska.
Gdje je netko komentirao kada izađe nova konzola i bude koštala 1-2k zbog ekipe koja podržava scalpere,
ta ista ekipa će i plakati zbog poskupljenja same konzole. Nikoga osobno ovdje nejde taj komentar, ali rekao bih
da se obistinilo, da nisam imao PS4 i sada base PS5. Vjerojatno bih uzeo Pro jer bi imao pregršt igri na raspolaganju,
ovako nemam apsolutno nikakav razlog za kupnju pro modela.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

0 0 hvala 0
3 mjeseca
protjeran
filip_medo kaže...

Usporedbe konzole i PC gaminga su mi oduvijek bile smiješne...
O

Tako je, upravo o tome i pričam, neka svatko kupi šta oće, ali nemojte usporedjivat pc i ps5 pro, besmislena usporedba. Pc i mob miljama daleko od ps5 pro. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 12:39 (Peceno_pilence).
3 godine
Peceno_pilence kaže...
Što se tiče rabljenog pc'a, samo grafa 3070 je rabljena ništa drugo, uostalom ima i garanciju, sve ostalo novo, a i kupi se nova 4060 ti koja je dosta jača od 3070 i košta 400 eura pa onda ispadne full novo računalo za 700-800 eura, šta češ sad , opet miljama daleko od ps5 pro. Pa jedino dva mindseta poput tebe i pixela mogu ovako i razgovarat a i biti skloni lošim investicijama. Velika većina ljudi koje znam a i čitam na netu se ne ponašaju kao pijani milijarderi jer "im se može". Ali nemojte me krivo shvatit, vaš novac i vaše investicije, ali mogu primjetit loše investicije i prokomentirat. 

Pixel , nemožeš reći da je kupnja rabljene 3070 za 300 eura sa godinom dana gare loša investicija, nije postojala bolja alternativa za te pare sa dlss i ostalim glupostima.  Nvidiju puno lakše prodaš nego AMD. A S24 Ultra je kupljen u dućanu, a i napisao sam nov novcat.

I, što ćeš s 3070 na monitoru 2K npr. ? 

Igrati Crysis 3 iz 2013 god.?

Nove igre ćeš pičiti na medium i uživati,  kod Plejke nemaš tih problema.

Najnovije igre furaju kao podmazane na PS5 i to sve za samo 800 € .

Onda na pisiju; nova igra trza, čeka se upgrade, patch 1, pa 2 , pa 3 pa tek nakon 3 godine je igriva. 

Nemoj zaj... 

合氣道
3 mjeseca
protjeran
Zaporožac kaže...
Peceno_pilence kaže...

I, što ćeš s 3070 na monitoru 2K npr. ? 

Igrati Crysis 3 iz 2013 god.?

Nove igre ćeš pičiti na medium i uživati,  kod Plejke nemaš tih problema.

Najnovije igre furaju kao podmazane na PS5 i to sve za samo 800 € .

Onda na pisiju; nova igra trza, čeka se upgrade, patch 1, pa 2 , pa 3 pa tek nakon 3 godine je igriva. 

Nemoj zaj... 

Ko zna štedi, ko nezna piše ovakve postove. Ko pozna 3070 zna da Red Dead Redemption 2 radi na 90-120 fps'a na 2k, ako ti misliš da developeri igara stave max grafičke postavke na igrama za ps5 onda se grdno varaš. Iz tvog posta se vidi očita neinformiranost i neiskustvo. Svakako sretno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 12:52 (Peceno_pilence).
3 mjeseca

Podatak star pola godine. :D

PS1: 454 Exclusives
PS2: 514 Exclusives
PS3: 180 Exclusives
PS4: 58 Exclusives
PS5: 13 Exclusives

1 0 hvala 0
13 godina
filip_medo kaže...

Podatak star pola godine. :D

PS1: 454 Exclusives
PS2: 514 Exclusives
PS3: 180 Exclusives
PS4: 58 Exclusives
PS5: 13 Exclusives

Iduci tjedan mi dolazi 4k smart TV znaci bolje da uzmem ps4 nego ps5.Nisam imao sony konzolu od ps2 slim...

3 mjeseca

https://masquerade.hr/proizvod/sony-playstation-5-slim-d-chassis-najnoviji-model-pdv-odbitak-2/?

PS4 Slim je 300 eura, PS4 pro iz nekog razloga je 470 eura...
Iskreno uzeo bih PS5 za tih 200 eura razlike, ali pro model svakako ne. :)

16 godina
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...

Ti dobro znaš da sam ja u pravu skup sa 95% ljudi ali ti sad ego ne dozvoljava priznanje. Neka si svatko kupi šta oće, ali nemoj tvrdit kako je to dobra investicija dokle god postoji jeftinija alternativa gdje dobiješ isto. O tome je tema. Sam sebi kažeš kako neznaš raspolagati sa novcem i onda kad ti ja kažem isto divljaš. Svakako sretno dalje sa lošim investicijama.

Ne znam ja ništa, krhko je znanje :)

Opet imaš viziju što sam ja rekao i vodiš raspravu, pa ja se slobodno mogu isključiti, možeš nastavit za oboje.

Gdje sam ja rekao za išta da je dobra investicija ?

Ja samo govorim da svatko ima svoj odabir koji mu više odgovara, a ti to nikako prihvatiti i stalno uuvjeravaš sve da je to krivi odabir.  Ja nikoga u ništa ne uvjeravam, samo poštuj moj odabir i ne uvjeravaj me da je krivi jer kur.a znaš o meni, pokušavam ti do diskretno objaaniti ali nikako da ti dođe u glavu.  Koliko ti investicija imaš trenutno, ali stvarnih investicija koje donose lovu ?  Meni pričaš što ne znam, imam fondove za svakog člana obitelji, kripto, osiguranja za sve, dodatne mirovinske fondove,  kojekakve  druge investicije, isplatio djeci max stipendije iz firme , znači potrpao jaja u hrpu košarica, a ti meni pričaš o investicijama. Da ne spominjem investiciju u posao kojim se trenutno bavim i radi čeka ne moram razmišljati o financijama. Pa daj , stvarno ti je bolje ne komentiorati moje kompetencije i financije.  
Mogu zamisliti tebe kako nekom bogatom bankaru  ideš objašnjavati kako ne zna s lovom jer je kupio neku zvjerku od auta, a mogao je za manje love dobit bolji auto, što misliš što bi ti rekao  ? 

I sad te stvarno molim da više ko papiga ne ponavljaš koliko tko zna raspolagati s lovom. 
Ti i žena tzaradite  više od prosjeka , misliš zajedno imate više od prosječne hr plaće tipa 1000€ili svatko sam više ? Zašto ima dojam da žena zartadi puno, ti malo, pa sad ovdje pametuješ o  pametnom ulaganju jer te žena jaši pa joj moraš sve pravdati što trošiš . Kak bi bila fora da sam piknuo u istinu :) 

Nego jesi uplatio svu tu razliku koju si uštedio djetetu u fond ? Imajte svi fondove ?

Rabljena 3070 za 300€ako je ispravna je dobra kupnja, zašto bi to osporio, još ako si dobio godinu dana jamstva, definitivno nešto što se isplati uzeti. S24 si rekao da nije bio nov , morao je bit razlog zašto je toliko jeftiniji bio. 

Ko zna šted ? ok, koliko košta nečije vrijeme ? Moje košta puno, tvoje možda ne .
Prije će bit tko ima ne gnjavi se sitnicama, ko nema štedi .

Mislim da se Sony predstavnik ovdje mora direktno uključiti da nam razjasno neke stvari prije nego odlučimo tko je ovca, ovan, investitor, pametan i sl :) 

9 godina

ako nista, ovim potezom sonija je zavrsila era "jeftinih" konzola, i vise nece vrijediti ono "igraj dobro, igraj jeftino"....

u prijevodu, pc master race, aplovci i ini vise nisu jedini levati koji daju puno za hardver, sony JE jeftiniji jos uvijek, ali vise nije TOLIKO jeftiniji.

jednakost na djelu! vece cijene svima a ne samo njima :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 14:21 (Damir22).
Moj PC  
3 0 hvala 0
3 mjeseca
Damir22 kaže...

ako nista, ovim potezom sonija je zavrsila era "jeftinih" konzola, i vise nece vrijediti ono "igraj dobro, igraj jeftino"....

u prijevodu, pc master race, aplovci i ini vise nisu jedini levati koji daju puno za hardver, sony JE jeftiniji jos uvijek, ali vise nije TOLIKO jeftiniji.

PS Master Race ? 

9 godina
filip_medo kaže...
Damir22 kaže...

PS Master Race ? 

svi smo mi master race sada..... :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
16 godina
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...

Opet imaš viziju što sam ja rekao i vodiš raspravu, pa ja se slobodno mogu isključiti, možeš nastavit za oboje.

Ja samo govorim da svatko ima svoj odabir koji mu više odgovara, a ti to nikako prihvatiti i stalno uuvjeravaš sve da je to krivi odabir.  Ja nikoga u ništa ne uvjeravam, samo poštuj moj odabir i ne uvjeravaj me da je krivi jer kur.a znaš o meni, pokušavam ti do diskretno objaaniti ali nikako da ti dođe u glavu.  Koliko ti investicija imaš trenutno, ali stvarnih investicija koje donose lovu ?  Meni pričaš što ne znam, imam fondove za svakog člana obitelji, kripto, osiguranja za sve, dodatne mirovinske fondove,  kojekakve  druge investicije, isplatio djeci max stipendije iz firme , znači potrpao jaja u hrpu košarica, a ti meni pričaš o investicijama. Da ne spominjem investiciju u posao kojim se trenutno bavim i radi čeka ne moram razmišljati o financijama. Pa daj , stvarno ti je bolje ne komentiorati moje kompetencije i financije.  
Mogu zamisliti tebe kako nekom bogatom bankaru  ideš objašnjavati kako ne zna s lovom jer je kupio neku zvjerku od auta, a mogao je za manje love dobit bolji auto, što misliš što bi ti rekao  ? 

I sad te stvarno molim da više ko papiga ne ponavljaš koliko tko zna raspolagati s lovom. 
Ti i žena tzaradite  više od prosjeka , misliš zajedno imate više od prosječne hr plaće tipa 1000€ili svatko sam više ? Zašto ima dojam da žena zartadi puno, ti malo, pa sad ovdje pametuješ o  pametnom ulaganju jer te žena jaši pa joj moraš sve pravdati što trošiš . Kak bi bila fora da sam piknuo u istinu :) 

Nego jesi uplatio svu tu razliku koju si uštedio djetetu u fond ? Imajte svi fondove ?

Rabljena 3070 za 300€ako je ispravna je dobra kupnja, zašto bi to osporio, još ako si dobio godinu dana jamstva, definitivno nešto što se isplati uzeti. S24 si rekao da nije bio nov , morao je bit razlog zašto je toliko jeftiniji bio. 

Ko zna šted ? ok, koliko košta nečije vrijeme ? Moje košta puno, tvoje možda ne .

Mislim da se Sony predstavnik ovdje mora direktno uključiti da nam razjasno neke stvari prije nego odlučimo tko je ovca, ovan, investitor, pametan i sl :) 

I sa svim tim iskustvom izdvojit ćeš 1000 eura za ps5 pro sa 13 eksluziva . Mene bi bilo sram. Ja da kupim ps5 pro za 1000 eura i vidim komentar od djeteta bez fondova i bez staža od 25 godina da kaže kako je bolje kupit pc, propo bi u zemlju . Ljudi sa puno manje iskustva pametnije i rade i odlučuju, ali ne ljudi nego djeca , djeca pišu komentare kako je glupo kupit ps5 pro, ali eto imamo biznismena Pixela ovdje sa 25 godina staža, nezna ni on sam koliko fondova i koji uletava u to kao grlom u jagode. . Koji ima potrebu nekad bit snob da se bolje osječa. Mene bi sram bilo da ovako pišem po forumima,  i sad kad si butthurt onda izmišljaš floskule, sam sebi kažeš da loše investiraš, kad ti se isto kaže podivljaš, kad ego nema kaj za reć onda se izmišljaju floskule i neistine, ti imaš dojam? Ti imaš dojam da neznaš financijski raspolagat sa novcima, bolje da žena preuzme kormilo možda bi prije u penziju ,  svakako sretno sa šišanjem. 

A ti znaš koju kolekciju igara ima doma, što bi to sve trebao baciti da ti budeš sretan i da prijeđem na pc ???  Rekao sam ti imam i pc  i ps i igram kako mi se kada hoće. 

Ponavljaš se , sad više nisi zabavan , sad si postao dosadan. Da znamo tebe bi bilo sram, tebe ovo tebe ono, cijeli svijet se oko tebe vrti, sony će morati i tebe konzultirati oko svih budućih odluka.  

Samo ti slušaj djecu i sve druge, daleko ćeš dogurati.  Ja znam jako dobro koliko fondova imam , ali sigurno neću ovdjje pisati teb izvještaj.  To što nisi odgovorio niti na jedno pitanje nego se ponavljaš ko papiga mi je dalo odgovor na sva pitanja, sram te odgovoriti jer znaš kako stvari stoje pa nastojiš sramotit mene i ostale koji se neslažu  tobom. 

bojle se ti svojoj ženi obrati, možda sobiš plejku.  Ja sam se za svoju ženu financijski pobrinuo, ne moraš brinuti za to.  A što se mirtovine tiče mogu i sad , ali nisam od ljudi koji volji bit besposlen, volim svoj posao i radit ću ga dok mogu. 

Da volim biti snom, obožavam biti ovca, sjedim na kutijama love , preseravam se po forumu, budala sam, nemam pojma o poslu, lažov, potpuno si u pravu,  svi bi trebali uzet pc umjesto ps5 pro, evo slažem se s tobom. Hoćemo sad završit ili ćeš c/p svoje tri rečenice opet ?

E kad bi znao na koga si se namjerio i kome prodaješ pamet, ekipa tu pada sa stolaca od smijeha oko mene 

Daj mi preporuči još nekog boljeg frizera, apple i sony me slabo šišaju pa sam sav zarastao u vunu, ne znam kud bi s njom. 

I ako imaš preporuku kud još da investiram pametno da dobim više od 5% provrata koliko inflacija pojede ?  Samo nemij rec da uzmem s24 ultra jer taj i na polici u trgovini ako stoji mjesec dana izgubi pola vrijednosti 

Al stvarno reci na što bi ti potrošio tih 1000€(ne znam kako je sad s 800 došlo na 1000) ako ne smijem na ps5 pro, što da kupim ? 

0 0 hvala 0
9 godina

Vrijeme je novac. Trosit vrijeme tu na forumu je jako losa investicija.
Umjesto PS5 kupite kombajn s kojim cete moc zaradit. To se zove dobra investicija :P

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...
Peceno_pilence kaže...
Pixel kaže...

I sa svim tim iskustvom izdvojit ćeš 1000 eura za ps5 pro sa 13 eksluziva . Mene bi bilo sram. Ja da kupim ps5 pro za 1000 eura i vidim komentar od djeteta bez fondova i bez staža od 25 godina da kaže kako je bolje kupit pc, propo bi u zemlju . Ljudi sa puno manje iskustva pametnije i rade i odlučuju, ali ne ljudi nego djeca , djeca pišu komentare kako je glupo kupit ps5 pro, ali eto imamo biznismena Pixela ovdje sa 25 godina staža, nezna ni on sam koliko fondova i koji uletava u to kao grlom u jagode. . Koji ima potrebu nekad bit snob da se bolje osječa. Mene bi sram bilo da ovako pišem po forumima,  i sad kad si butthurt onda izmišljaš floskule, sam sebi kažeš da loše investiraš, kad ti se isto kaže podivljaš, kad ego nema kaj za reć onda se izmišljaju floskule i neistine, ti imaš dojam? Ti imaš dojam da neznaš financijski raspolagat sa novcima, bolje da žena preuzme kormilo možda bi prije u penziju ,  svakako sretno sa šišanjem. 

A ti znaš koju kolekciju igara ima doma, što bi to sve trebao baciti da ti budeš sretan i da prijeđem na pc ???  Rekao sam ti imam i pc  i ps i igram kako mi se kada hoće. 

Ponavljaš se , sad više nisi zabavan , sad si postao dosadan. Da znamo tebe bi bilo sram, tebe ovo tebe ono, cijeli svijet se oko tebe vrti, sony će morati i tebe konzultirati oko svih budućih odluka.  

Samo ti slušaj djecu i sve druge, daleko ćeš dogurati.  Ja znam jako dobro koliko fondova imam , ali sigurno neću ovdjje pisati teb izvještaj.  To što nisi odgovorio niti na jedno pitanje nego se ponavljaš ko papiga mi je dalo odgovor na sva pitanja, sram te odgovoriti jer znaš kako stvari stoje pa nastojiš sramotit mene i ostale koji se neslažu  tobom. 

bojle se ti svojoj ženi obrati, možda sobiš plejku.  Ja sam se za svoju ženu financijski pobrinuo, ne moraš brinuti za to.  A što se mirtovine tiče mogu i sad , ali nisam od ljudi koji volji bit besposlen, volim svoj posao i radit ću ga dok mogu. 

Da volim biti snom, obožavam biti ovca, sjedim na kutijama love , preseravam se po forumu, budala sam, nemam pojma o poslu, lažov, potpuno si u pravu,  svi bi trebali uzet pc umjesto ps5 pro, evo slažem se s tobom. Hoćemo sad završit ili ćeš c/p svoje tri rečenice opet ?

E kad bi znao na koga si se namjerio i kome prodaješ pamet, ekipa tu pada sa stolaca od smijeha oko mene 

Daj mi preporuči još nekog boljeg frizera, apple i sony me slabo šišaju pa sam sav zarastao u vunu, ne znam kud bi s njom. 

I ako imaš preporuku kud još da investiram pametno da dobim više od 5% provrata koliko inflacija pojede ?  Samo nemij rec da uzmem s24 ultra jer taj i na polici u trgovini ako stoji mjesec dana izgubi pola vrijednosti 

Al stvarno reci na što bi ti potrošio tih 1000€(ne znam kako je sad s 800 došlo na 1000) ako ne smijem na ps5 pro, što da kupim ? 

Sad ispada da 95% ljudi na internetu "prodaje pamet" kako nije dobro uložiti u ps5 pro , tona komentara, tona jutjubera, naravno da ću se držati njih i zdravog razuma a ti se drži svojih promašenih investicija sa točno 13 ekskluziva.  Bez kvalitetnih argumenata koristimo se, "ponavljaš se, nisi vise zabava , postao si dosadan", i dalje pokušaj da sakriješ svoje loše financijske investicije iza uvreda, mene boli uvo šta ćeš ti kupit. Kupi šta hoćeš al nemoj mene i 95% ljudi uvjeravat kako je to dobra investicija i kako pc ne valja, kupio si ps5 pro? Super, šuti i igraj i ne komentiraj kako je ps5 pro bolji a pc loš, imaš tone komentara ovdje od drugih kako to nije istina,  o tome pričamo, ali ako nemožeš ovo navedeno po drugi put shvatit, onda baj baj i sretno. 

https://www.hcl.hr/vijest/playstation-5-pro-nece-garantirati-60-fps-a-developeri-nisu-obavezni-dostaviti-vise-30-fps-a-220029/

Vidi komentare, njima bacaj lovačke priče o fondovima i gro iskustvu, svi oni bolje znaju od tebe bez 25 godina staža, fondova i "gro" iskustva. . Ama baš nijedan pozitivan komentar o Ps5 pro. Nijedan! MIslim da svi oni skup sa 95% ljudi na internetu i skup samnom padamo sa stolca o kakvom wannabe bussines manageru se radi  sa fulanim investicijama od tastature, miša a i sad ps5 pro. . Ajd ne sramoti se više.

Kako je kolega spomenuo svakako loša investicija trošiti vrijeme na nekoga ko jako loše financijski raspolaže sa novcem. Tako da baj baj.

S tobom nešto stvarno nije uredu, ali mislim ozbiljno, ne znam jesu ti socijalne vještine na nuli ili jednostavno ne vidiš dalje od svog nosa i nečitaš napisano.

Jedini koji vrijeđa si ti jer ljude s drugačijim stavom nazivaš pogrdnim imenima. 

Po stoti oput ti kažem i daj sad zapamti ,  ja ne tvrdim da je ps5pro dobra investicija, pročitaj ovu rečenicu par puta prije nego mi odgovoriš opet isto !!!!!!!!

Po stoti put, konzola nije investicija, barem ne meni , to je igračka za zabavu i kriterij meni osobno tu nije primarno cijena u odnosu na druge opcije nego koliko ću se ja osobno zabavljati i što meni donosi u mojoj situaciji !!!! 

Nikoga ja ništa ne uvjeravam, jedini koji toi radi je ti s hrpu glupih komentara drugih ljudi i slikica što je ko rekao.  Znači opet si napšisao identičan post kao i dvadeset prije toga.

Ama baš niti jedan pozitivan komentar o ps5 pro ????? Pa večina recentija je pozitivna, kometar je naravno na cijenu da je neočekivano visoka. 

Tih 95% koje ti spominješ su samo ljudi koji su se nakačili na internet, ne 95% (ne znam kako si došao do brojke) svih , hrpa njih su klinci kojima roditelji kupuju igračke i li mlađa populacija bez love i naravno da su skočili na noge radi skuplje konzole. Neka kupe pc i rješen problem kako ti kažeš, ne vidim što se bune.  Eto pc gaming je jeftin i ne vidim onda učemu je problem !

Sprdaš se konstantno s mojim iskustvom i znanjem, jadno da ne može jadnije, a upravo zbog toga zaboli me i za cijenu konzole i ekipu poput tebe jer ne moram gubit vrijeme razmišljajuči koliko što košta. 

Nemaš pojma apšsolutno čimne se bavim i potpuno si profulao,tj rekao sam ti ali očito ne čitaš.  Znači osobno sam napravi negoliko game engina dok još nisu postojali danas razvikani unity , unreal i sl i izdao  hrpu igara s njima, imam dev verzije konzola za koje sam radio, radi sam ozbiljne stvari dok si ti izgleda još bio u pelenama, tako da stvarno prestani seruckat i pridruži se slobodno cijelom internetu i ekipi koja jedino zna seruckat u komentarima , a u životu ništa nije napravila osim piratizirala igre loje igra.  Ja se nemam čega sramit, naprotiv, mogu birat gje ču raditi i koji posao i zaradit time dobru lovu. A tise smije  i pametuj koji si pametno investirao u mobitel (koji ti služi isključivo za gluposti) više nego što mjesečno zaradiš umjesto da si uložio lovu u nešto gdje imaš povrat love i zaradu, takav lik priča o pametnim investicijama. 

I nauči što su investicije pa nećeš lupetati gluposti.

I sažetak, znam da teško probaviš puno teksta:
1. Ja nikoga u ništa ne uvjeravam niti smatram dobrom investicijom, trošenje novaca na igačke  kojagod bila nije investicija nego trošak. Tvoj pc je čist gubitak love jer ti ne služi za posao kao niti večini. Ti i jedini koji toliko žestoko forsira svoje mišljenje i to toliko agresivno da graniči s bolesnim, pa pogledaj koliko si posova napisao gdje na silu uvjeravaš mene da je ps5 pro loš izbor !

2. Jedino što želim da prihvatiš ( a nevjerojatno koliko ti to ne ulazi u glavu, meni nepojmljivo da netko toliko ograničen može biti) da nismo svi isti i da svatko ima svoje kriterije koji mu odgovaraju, meni ps5 , tebi pc i to je to. Nema univerzalno bolje. Svatko bira za sebe i ne uvjerava drugog da je to najbolji izbor jer nije svakome !!!

Mogu ti i ja linkat isad hrpu članaka s pozitivnim osvrtima kao i komentarima ljudi koji će uzeti pro, ali vjerujem da si ih vidio samo mudro zaobišao.

Toliko od mene jer zaita više nema što reći, dosadni smo već svima i ne da mi se borit s vjetrenjačama i oko stvari kje nit isam rekao nit itvrdim, nađi neku drugu žrtvu pa zlostavljaj. Ako nastaviš samnom budu admini imali posla

2 0 hvala 0
3 godine

A bokte jeste ga nadrobili ovih par stranica

Ovog viteza šta oće sve uvjeriti da je PS5 Pro bacanje para treba stvarno poslati na promatranje....

Ja sam primarno PC gamer, imao sam sve konzole do sada osim Series X-a i ne pada mi na pamet nekome soliti pamet što je za njega bolje, osobno ne bih nikad uzeo Pro uz PC, to čekam Switch 2.

Je li za većinu PS5 Pro bacanje para i preskup ? Vrlo vjerojatno je.

Je li Pro donosi jači,bolji perfomans? Donosi.

Hoće li ga određeni ljudi kupiti? Hoće.

Nekome je puno dati 10 eura za Big Mac, a netko uzme 3 jer uživa u tome i ne brine ga koliko košta.

Svatko sa svojom lovom radi što ga briga, daj Bože da smo svi ko kolega Pixel koji ne mora "brinuti" o novcima, pa da izvadi bunt novaca i pali, njegova stvar.

Neki ljudi zarađuju mjesečno po 5-10 tisuća eura i ne vidim problem ako bi se netko počastio iz gušta za ovakve stvari,mislim ljudi danas imaju mobitele od soma eura, voze aute od 30-50k eura na kredit i žive na pašteti, a kada netko ko je financijski neovisan njega se proziva 

3 0 hvala 1
13 godina

Negdje sam procitao da ako nesto kupujes i ne mozes to dva puta kupit, onda znaci da si to ne mozes priuštiti i da to ne kupujes.Recimo da imam 800e i hocu kupit ps5pro mogu si samo jedan priustit ali ubiti si ne mogu ni taj jedan "priuštiti.Ps5slim kosta nekih 400e njih mogu 2 komada kupit i mogu si priuštiti, takvo je nekakvo pravilo.

E sada tko koliko zarađuje je njegova osobna stvar nema smisla ovdje drobit o usporedbi pc-ps5..
Na temu ps5 pro ocekujem da ce igre radit na 40-45 fpsa uz poboljšane vizualne efekte naspram ps5 slim i ako tako bude vrijedi dati 800e ili 700e na nekoj akciji za isti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo ako nekoga zanima imamo već i usporedbu jedne igre ps5 standarsd vs pro : 

Poprilično dobar update iako ne bez mana, ali dobar uvid u ono što možemo očekivari od pro.

0 0 hvala 0
16 godina

Mac mi je sluzbeni :D

PS5 Pro cu uzeti jer zelim sto brze uci u igru, malo odigrati (u dnevnom boravku na TVu) i ugasiti - jer nemam puno vremena. I igrati cu sa sinom isto (family friendly games).

PC mi ne treba jer koristim sluzbeni Mac za posao.

Meni je bitnija jednostavnost uporabe i da sto manje vremena provedem "slažući" si konfiguraciju (to sam radio kada sam bio mlad).

Kao sto rekao, svakom svoje. To sto ce netko iz PCa "izvući više" i moze koristiti za druge stvari meni nista ne znaci jer ja ne cu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice