Slijedeci korak je da ai cita te iste viceve, pa se moze i zabavljati sam sa sobom.
Nije smiješno, umjetna inteligencija doista smišlj
- poruka: 17
- |
- čitano: 5.750
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Misusovo gdje ide ovaj svijet, imal tko pametan na njemu!
To samo govori koliko se humor srozao s ovim novim generacijama. Ja ne mogu shvatiti da je nekome Jimmy Carr smiješan.
To samo govori koliko se humor srozao s ovim novim generacijama. Ja ne mogu shvatiti da je nekome Jimmy Carr smiješan.
Potpis. Lik je kronično ne smiješan. Ko i Amy Schumer
Cinizam je postao novi standard humora
Moram priznat da se ne sjećam kad sam se zadnji put nasmijao od srca. U stvari sjeća: Bill Burr prije gro godina dok je još bio originalan i iskren
Moram priznat da se ne sjećam kad sam se zadnji put nasmijao od srca. U stvari sjeća: Bill Burr prije gro godina dok je još bio originalan i iskren
Bill Burr je na putu da postane George Carlin nase generacije. Jedan od rijetkih koje volim pogledati i poslusati
I onaj finac Ismo tu i tamo koji dobar set, ali on se ogranicio na jezicne razlike u svojim standupovima.
dođu dvije umjetne inteligencije u kafić... Ni jedna ne kaže ništa jer ih nitko nije ništa pitao...
eto, i ja pišem viceve! :D
a konobar je crnogorac pretpostavljam.
1. Zašto AI mora smišljati viceve?
Zato što su ljudi previše zauzeti da bi smislili nešto smiješno u stvarnom životu!
2. Pita jedan CPU drugi GPU: "Šta radimo danas?"
GPU odgovara: "Pa, smišljamo viceve, naravno! Moramo opravdati sav taj ugljični otisak."
3. Kako znaš da je AI preuzeo svijet?
Kad su jedini vicevi koje čuješ u kafiću smišljeni u server sobi!
2. Pita jedan CPU drugi GPU: "Šta radimo danas?"
GPU odgovara: "Pa, smišljamo viceve, naravno! Moramo opravdati sav taj ugljični otisak."
Pita CPU GPU: AGP?
- ne, PCIe
Brojni holivudski scenaristi izrazili su zabrinutost zbog upotrebe velikih jezičnih modela u zabavnoj produkciji te su nedavnim štrajkovima pisaca i glumaca u umjetnoj inteligenciji ukazali na direktnu egzistencijalnu prijetnju njihovim profesijama, umjetnosti i ljudskoj kreativnosti.
A tko kaže da ti isti scenaristi na ugovorima i plaći danas ne varaju tako da im skečeve i scenarije piše ai? Mislim, kako će netko dokazati da on nije smislio neki scenarij? Jedino da postoji zakon koji bi svaki Ai generirani tekst ili sliku prijavio zavodu za intelektualno vlasništvo, a to bi bilo nemoguće jer znamo da ima offline modela, samo downloadamo banku podataka na hard i s dovoljno jakim hardverom možemo generirati lokalno. Poslije je lako malo modificirati, sigurno lakše nego drljati iz nule. Možda bi bilo i bolje da neke scenarije piše Ai, barem nebibili vjerojatno počašćeni Acolyteom u kojem žensko "gasi vatru" pjenom u vakuumu svemira. Ili se nezaustavljivo opožari kamena kula za koju uzgred u SF nisu još razvili protupožarne alarme ili sredstva (eto tu pjenu za gašenje)...
Nema goreg nego imati kolegu koji te svako jutro doceka sa novim, dosadnim, vicem....
od neceg bezopasnog postane traumaticno iskustvo....
tako da je AI bolji u tome, drago mi je.... prestati ce dosadnjakovici viceve pricati, napokon!!!!!