Može li se, i kako, prevariti Face ID?

poruka: 39
|
čitano: 12.711
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Može li se, i kako, prevariti Face ID?".
9 godina
neaktivan
Re: Može li se, i kako, prevariti Face ID?
A tko je spominjao da se MORA gledati u njega?
Ja rekoh
10 godina
Pretpostavio sam ovakav tok diskusije. Je li "uzeti telefon u ruku, telefon otkljucan" bolje od "uzeti telefon u ruku, telefon nije otkljucan"?

0 0 hvala 0
10 godina
LunKraljPonoci kaže...
Pretpostavio sam ovakav tok diskusije. Je li "uzeti telefon u ruku, telefon otkljucan" bolje od "uzeti telefon u ruku, telefon nije otkljucan"?

Ili na drugi nacin "uzeti telefon u ruku , pogledati ti ga pa onda swipe up i telefon otkljucan" ili "uzeti telefon u ruku, telefon otkljucan"

9 godina
neaktivan
iPhone x će se pokušati otključati sam od sebe svaki put kada se aktivira ekran - podizanjem, tipkanjem, stiskanjem sleep tipke. Swipe
Radiš samo ako želiš doći na glavni ekran i neovisno od otključavanja. Možeš potegnuti, prije, za vrijeme, poslije ili nikad. Dovoljno je samo tvoje lice u vidnom kutu kamere od oko 45 stupnjeva. Probati pa pričati, molim
Ja rekoh
10 godina
A da odgovoris na moje pitanje?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LunKraljPonoci kaže...
A da odgovoris na moje pitanje?

S kim se ti razgovaraš, ovo si napisao kao novu poruku u temi!!!?

Ja rekoh
11 godina
neaktivan
Santana kaže...

bas me zanima kak ce radit kad dođe vrijeme maškara :D

Nekim ženama je maškare svaki dan, evo primjer

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0734/3067/products/PILATEN-Black-Mask-Tearing-style-Deep-Cleansing-purifying-peel-off-Black-Head-Close-Pore-Face-Mask_large.jpg?v=1476567794

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.11.2017 22:58 (Markić7).
10 godina
@Feudalac, a koga si ti pitao ovo "A tko je spominjao da se MORA gledati u njega?". Moj post ima smisla u odnosu na prethodni dok tvoj nema.
9 godina
neaktivan

Poruke se ne čitaju po redu već po strukturi, ako odgovaraš na odrwđenu poruku i postavljaš pitanje određenom korisniku, onda klikni na tu poruku da se rasprava može pouzdano pratiti. Vidis ovaj mali link ‘nadporuka’? Tako sam i ja tebe na tvoj komentar o džepu pitao o gledanju u telefon. Cijelo vrijeme to spominješ i sve konstrukcije gradiš iz toga, a to se ne mora ako ne želiš.

Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2017 11:38 (Feudalac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice