Nakon Isusa, traže se novi idoli sa novim ideologijama. Kao npr. "U se, na se i poda se."
Mađari podigli spomenik izumitelju bitcoina, Satos
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.505
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon Isusa, traže se novi idoli sa novim ideologijama. Kao npr. "U se, na se i poda se."
Ne znam ima li patetičnijeg nolifera na bugu od tebe. Prvi si da komentiras kripto teme sa gorčinom koje bi se posramila i turska kava.
Ne znam ima li patetičnijeg nolifera na bugu od tebe. Prvi si da komentiras kripto teme sa gorčinom koje bi se posramila i turska kava.
Bosanska kava,turci piju caj.
Tako komentiraju SAMO oni koji su "propustili vlak" pa su sad ogorceni na cijeli svijet i sve je to laz i namjesteno, a trebali bi biti ljuti na sebe jer cijeli zivot provode pred racunalom a nisu bili u stanju i zaraditi "posteno" od toga :D ja takve komentare samo ignore, i citam ih sa smjeskom u svojoj kuci, autu, na mobitelu, laptopu i racunalu kupljenom od kripto :D
Neka si se ti nama pohvalio ;)
A statua je pljunuti Satoshi.
klanjanje zlatnom teletu zvuči poznato ...