Najbitniji dijelovi su prešućeni...
Lopov za WSJ objasnio kako je jedno vrijeme živio
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.579
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav tekst! Kakva ništarija!
Apple iOS će dobiti zakrpu. Ljudska glupost neće.
zbog cega sam znao da je rijec o tamnoputoj osobi i prije nego sam vidio sliku..hm
zbog cega sam znao da je rijec o tamnoputoj osobi i prije nego sam vidio sliku..hm
Zato jer si rasist
Apple iOS će dobiti zakrpu. Ljudska glupost neće.
-neče, oboje.. tj osevi, uređaji.. uvjek imaju rupe-fičere-backdoorove, kako god ih nazvao, tj samo kad iscure incidentom se nazovu bug-propustom pri čemu je propust jedino u tome da je dospio do javnosti.. ostalo su priče za djecu-javnost i formalno pravno privid zakonitosti vlasti u poštivanju pravila koja recimo zaobiđu kad to žele, recimo borbom protiv terorizma-pedofilije i sl. .. dok bi za običan kriminal i niže rangirano morali ipak imati sudski nalog kojeg nemaju..
-tj kad se pokrpa jedna javno znana rupa, tad već imaš drugu za koju se još javno ne zna, no koji dan-mjesec kasnije će se priča-igrokaz ponoviti odnosno du-d-math i zaključite-zaključimo da rupa postoji i sad, samo je pitanje tko za nju zna ili javnosti..
-rekli bi zbog predrasuda-dogmi-stereotipa-generalizacije.. i bilo bi opravdano :)
-afrikaner.. tj boja kože nije kriterij osim ako smo rasisti, dok je porijeklo iz afrike, azije itd.. sasvim legitimno pri čemu ameri preferiraju kao politički korektno reći afro-amerikans.. mada je nama to prilično glupasti naziv koji bi se tad mogao primijeniti i na azijate kao azijo-amerikansi ili juro-euro-američani.. .. smiješno-nakaradno i povezano sa svijesti što u kojoj naciji-regiji nešto ima tradicionalno značenje koje se u amerikama za afrikance primarno asocira za robove no to je njihov kompleks-povijest, ne naš-naša.. pa nemamo realno razlog tako o tome misliti-nazivati ili izmišljati politički korektnije nazive rasa za npr azijate ili indo-europljane.. onak što su talijanci, španci, niskozemci.. vikinzi-germani-slaveni.. bugari-poljaci? otomani? što su ljudi na sjecištu triju kontinenata, recimo području perzije? perzijaneri? .. i to je pogrdno ili nije?
Zato jer si rasist
to nema smisla
mislim da sam samo negdje vidio podatak da u US velika velicina kriminala bude pocinjena od strane tamnoputih osoba
Da, to su sluzbeni podaci FBI-a.
čitav život krivo živimo od krađe popularne marke mobitela. stručnjak s milijun pratitelja iz zatvora ekipi s društvenih mreža objasnio kako: "morate samo napraviti ovo ..."