Ne znam ja o kakvoj vi privatnosti pricate.
Jednostavno sve kaj mi treba radi na linuxu i tak mi je puno ugodnije iskustvo korištenja racunala.
Moje mišljenje o W11 je loše i trpaju ga sa stvarima koje ne koristim, a nedaju mi opciju da to lagano maknem i obrišem.
Kome ne rade neki alati ili igre na linuxu taj ga ne moze koristit.
Hoces igrat BF6 online na linuxu ? Jednostavno nije moguce i nemas izbora. Instaliraj si win11 igraj BF6 i ne brini.
Zbilja nije bitno.
Može se instalirati Linux na Windowsu
Windows Subsystem for Linux (WSL)

. Kao Jehovini svjedoci, samo s pingvinom umjesto Biblije. "Do you have a moment to talk about our pinguin?". I onda ako koristiš nešto drugo, automatski si pećinski čovjek koji nije vidio svjetlo dana. Strašno kakav mentalitet. Nisam nikad vidio da netko gura Windowse drugima pod nos onako kako guraju Linux linuksaši. Posebna vrsta ljudi, nemogu izdržat 15 minuta da nekome ne kažu kak je Linux bolji i da su oni prešli na Linux, a povećalom treba nać onoga koga stvarno boli ona stvar za to. Valjda im to dodatno tipkanje po terminalu daje osjećaj moći, kao da su hakeri iz Matrixa. Samo što umjesto da probiju sigurnosni sustav CIA-e, oni pokušavaju instalirati printer. Klik klak, sudo apt-get install ego boost. Mumbo jumbo.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.