Krade li vam datoteka za hibernaciju gigabajte pro

poruka: 3
|
čitano: 906
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Krade li vam datoteka za hibernaciju gigabajte pro".
16 godina

Spori ste. Meni se upali za 38 sekundi bez fast startupa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Krade li vam datoteka za hibernaciju gigabajte
dejo6 kaže...

Spori ste. Meni se upali za 38 sekundi bez fast startupa. 

Hibernaciju i sleep sam koristio davnih dana vrlo kratko, sve dok nisam skužio da se računalo voli upaliti samo od sebe... npr u ruksaku, usred noći i sl.

Jedan tako dobar feature postaje poprilično beskoristan i opasan u sekundi.

Plus što mi se neka starija računala iz tog vremena nisu niti htjela probuditi iz hibernacije ili sleepa zbog loših drivera i sl.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina

Fast startup je super stvar, komp mi je up za 15 sekundi. No ne morate koristiti full hibernaciju za to. Ako koristite samo fast startup, no ne i hibernaciju, onda možete konfigurirati hibernaciju upravo za to:

λ powercfg.exe /? HIBERNATE

POWERCFG /HIBERNATE <ON|OFF>

POWERCFG /HIBERNATE /SIZE <PERCENT_SIZE>

POWERCFG /HIBERNATE /TYPE <REDUCED|FULL>

Alias:
POWERCFG /H

Description:
Enables/disables the hibernate feature or sets the hiberfile size.

Parameter List:
<ON|OFF> Enables/disables the hibernate feature.

/SIZE <PERCENT_SIZE> Specifies the desired hiberfile size as a percentage of the total memory size. The default size cannot be smaller than 40. This parameter will also cause hibernate to be enabled.

/TYPE <REDUCED|FULL> Specifies the desired hiberfile type. A reduced hiberfile only supports hiberboot.

Dakle, powercfg.exe /HIBERNATE /TYPE REDUCED

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice