Koristite li ENC?

poruka: 17
|
čitano: 7.411
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koristite li ENC?".
8 godina
Koristite li ENC?

Po meni tko god se vozi po AC i ne koristi je blago rečeno debil, jer imat 21,74% popusta i ne koristit ga moraš stvarno bit pacijent ili te boli k.... za pare. Plus to da ti je ENC uređaj đaba ako ga uzmeš u zadnja dva paketa tako da ni to nemože bi izgovor. A najluđe je što svaki put kad dođem na naplatne kućice na enc-u nikoga, ovamo pa kolone i to večinom HR tablice.

I onda se kuka kako je AC skupa a ne žele koristit popust kojeg je tako jednostavno koristit!

Moj PC  
14 0 hvala 6
13 mjeseci
Re: Koristite li ENC?
nikonja kaže...

Po meni tko god se vozi po AC i ne koristi je blago rečeno debil, jer imat 21,74% popusta i ne koristit ga moraš stvarno bit pacijent ili te boli k.... za pare. Plus to da ti je ENC uređaj đaba ako ga uzmeš u zadnja dva paketa tako da ni to nemože bi izgovor. A najluđe je što svaki put kad dođem na naplatne kućice na enc-u nikoga, ovamo pa kolone i to večinom HR tablice.

I onda se kuka kako je AC skupa a ne žele koristit popust kojeg je tako jednostavno koristit!

Taj popust vrijedi za jednokratno korištenje (jednom godišnje)?

15 godina
Koristim od brata ENC, ali koliko pamtim na svaku uplatu koju napraviš dobiješ 20% više sredstava. Ali trebaš uplatiti barem 20 eura. Znači uplatiš 20 eura, a na ENC računu ti se prikaže 25 eura.

Generalno gledano, čak i ako povremeno koristiš autocestu će ti se vjerojatno isplatiti. Pogotovo jer nema roka u kojem moraš potrošiti sredstva, a i možeš uvijek posuditi uređaj nekom drugom bez ikakvih dodatnih komplikacija.

Nešto je bilo da će se taj popust ukinuti, ali valjda tek kad krene ovaj novi sustav naplate.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Stavim pedesetku jednom godisnje i to vec vise od desetljeca. Imam ENC od prve godine cim su ga uveli i prodavali "besplatno". Stvarno moras biti borderline retard da nemas ENC. Po ljetu kad idemo na more i s mora ne mogu se nacuditi koliko ljudi pusi na naplatnima.
Jedini je problem kaj je ENC, ovaj novi mali jako los proizvod i redovno imam dramu da mi ne prepoznaje na naplatnima.
2 mjeseca
Koristite li ENC?

Da. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koristite li ENC?

Ili ako uzmete sezonski ENC, onda od 1.11. do 1.4. popust je 33%. 

Malaka!

1 0 hvala 1
2 mjeseca
nikonja kaže...

Dolazimo do onoga od neki dan, čista tipična lijenost velikih hrvata. Problem je bilo otići pored branimirove ili ga uzeti kod naplatnih lučko, sa time da je novost unazad tjedan dana da se može naručiti i preko weba ( pozdravljam, konačno je hac zakoračio u 2025. ) mada vjerujem da se nekima niti to neće dati, čak i kad saznaju za tu info.

8 godina
Hrža kaže...
nikonja kaže...

Dolazimo do onoga od neki dan, čista tipična lijenost velikih hrvata. Problem je bilo otići pored branimirove ili ga uzeti kod naplatnih lučko, sa time da je novost unazad tjedan dana da se može naručiti i preko weba ( pozdravljam, konačno je hac zakoračio u 2025. ) mada vjerujem da se nekima niti to neće dati, čak i kad saznaju za tu info.

Ma moš mislit, ma da im ga predsjednih uprave HAC-a osobno donese i montira u auto nebi ga koristili jer "ko će to punit!!!!"... adio pamet iskreno!

14 godina
Koristite li ENC?

Ponukan vašim komentarima, upravo naručih ENC preko web-a 
Inače na autocesti sam doslovno dva puta godišnje pa nisam uopće ni razmatrao ni razmišljao o enc-u ali evo preobratili ste me 

Samo napomena, preko weba se može uzeti samo postpaid model.

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina

postpaid je i najbolji model otkad su preko ljeta ujednačili popuste

ne moraš misliti na bonove, imaš li na računu itd, staviš postpaid, naplati se jednom mjesečno s povezane kartice i ćao, imaš jednak popust i zaboraviš na sve

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
8 godina
koristim ENC za HAC i BINA Istra,tamo uzmam 32€ za 3 mjeseca popust 50% tunel i 20% ostale ceste po Istri
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nikonja kaže...

Doslovno ovo!

Suludo u današnje vrijeme, pogotovo jednostavnost nadoplate + ušteda.

I brzina prolaska.

Ako jednom u 3 mjeseca putuješ, svejedno ti se isplati. Neovisno o kilometrima

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
18 mjeseci
Koristite li ENC?

Nedavno uzeo treći ENC uređaj, posebno jer je drugi kojeg smo imali skoro 4 godine riknuo, a prvi nakon 6 godina isto (baterija otišla, saznali na ENC ulazu na AC prema moru pred manje od mjesec dana, nije htjelo očitati a ima para na njemu plus kod svake nadoplate dobije se dodatnih nešto para). Bez njega izlazak na AC bilo gdje je neizbježan, posebno po ljeti kad kažu gužve na Lučkom u smjeru Zagreba samo pogledam smjer Demerje i ENC izlaz i kažem si, eh da, smart choice so far. Plus ovog predzadnjeg sam dijelio sa 2 auta, ako bude lock sa regama auta, kupujem još jedan za drugo auto, nadopuna i nek stoji kad i ono rijetko ide AC negdje.

Best investition ever uz e-vinjetu godišnju za Sloveniju po autima i regama kad se ide prema Ljubljani nek stoji makar se koristi jednom mjesečno kad se mora radi posla do Slovenije nešto ili po ljude koje tamo pokupim na aerodromu Ljubljana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ENC je super, samo imam problema sa prepoznavanjem mog uređaja od strane čitača (?) na ulazu/izlazu sa autoceste.
Nekada se moram približiti rampi toliko da uz najsporiju vožnju auto registrira opasnost i uključi automatsko kočenje.
Jedan put (ljeto 2024) na ENC postaji Lučko mi je uređaj bio neprepoznat te sam morao izaći nazad na autoput prema gužvi na starim naplatnim kućicama Lučko.
Osobni uređaj je slabe kvalitete. Treba postojati mogućnost da se očita sa veće udaljenosti i pri većoj brznini.
Negdhe sam pročitao da se u takvim slučajevima treba promijeniti baterija.
vicious
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
viciousone kaže...
ENC je super, samo imam problema sa prepoznavanjem mog uređaja od strane čitača (?) na ulazu/izlazu sa autoceste.
Nekada se moram približiti rampi toliko da uz najsporiju vožnju auto registrira opasnost i uključi automatsko kočenje.
Jedan put (ljeto 2024) na ENC postaji Lučko mi je uređaj bio neprepoznat te sam morao izaći nazad na autoput prema gužvi na starim naplatnim kućicama Lučko.
Osobni uređaj je slabe kvalitete. Treba postojati mogućnost da se očita sa veće udaljenosti i pri većoj brznini.

Nikad nisam imao problema i nemam ga na šajbi.

Imam onaj mali model (novi?).

Čudno

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
viciousone kaže...

Ima to s baterijom ali ne može mi nekoliko godina uređaj malo raditi malo ne raditi zbog loše baterije, jednostavno imaju ili loše čitače ili su sami ENC uređaji shit.

I oba su mi radila problema - prije stari, sada ovaj novi mali.

No jako je jednostavno ako ga ne prepozna na ulazu, samo na izlazu odeš u traku gdje imaš živog čovjeka i daš mu uređaj s karticom i kažeš da ga nije očitao, on to sredi i naplati preko ENC-a.
Na izlazu me boli dupe, mogu stajati tri godine ako treba, ionako neću proći dokle god ga ne registrira, a uvijek ga na kraju registrira. 

Gledam te!
15 godina
Koristite li ENC?

meni krepala 2 komada - 1. mjesec prije isteka garancije, 2. mjesec nakon isteka

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice