Mogao bi se novinar prvo dogovorit sam sa sobom o cemu prica sto se tice metaka/municije/projektila...
A i upotrijebit malo google jer M134 GAU-17 Gatling Gun ispaljuje 6000 metaka u minuti...tako da je brze od Phalanax-a...
Mogao bi se novinar prvo dogovorit sam sa sobom o cemu prica sto se tice metaka/municije/projektila...
A i upotrijebit malo google jer M134 GAU-17 Gatling Gun ispaljuje 6000 metaka u minuti...tako da je brze od Phalanax-a...
450 000 hitaca u minuti. To ne mogu preživjeti niti virusi gripe.
4500 metaka za Phalanx je oko 1100kg, kako se opskrbljuje oružje koje ispucava 450000 u minuti?
Isto AK47 koji ima rate of fire 600/min
nikako...
tzv. mnogopuc (Brixy)
Isto AK47 koji ima rate of fire 600/min
nikako...
Zato u TT podacima oruzja navodis i efektivnu brzinu paljbe koja je puno manja... pogotovo za oruzja kona imaju vise nacina uvoda municije... kalas ima okvir kapaciteta od 30, 45 i dobos od 90 komada...
Ako ne bi brojali "rucnu" verziju mini gun-a mislim da je MG42 jos uvijek "najbrze" lako pjesacko naoruzanje... zvali su ga Hitlerov cirkular i jako su ga se bojali jer je imao i specifican zvuk... kao sto ga i kalas ima kad ti ude u uho z as da je on i sa kilometra...
zar novi svjetski rat nije vec u toku?
Ako ne bi brojali "rucnu" verziju mini gun-a mislim da je MG42 jos uvijek "najbrze" lako pjesacko naoruzanje... zvali su ga Hitlerov cirkular i jako su ga se bojali jer je imao i specifican zvuk... kao sto ga i kalas ima kad ti ude u uho z as da je on i sa kilometra...
dužio sam ga par mjeseci, imao sam i par jugo kopija m53, ali i tog jednog original švabu
zanimljivo je da možeš podesiti brzinu paljbe, jednostavno par navoja manje zakreneš skrivač paljbe na vrhu, cijev putuje malo duže i samim time smanjuje se brzina paljbe
ofkors da nikad nisam mjerio koliko točno metaka izleti, ali razlika se itekako osjeti, od trrrrrrr kad je zategnut do kraja do tr tr tr tr kad je skrivač paljbe tek malo zategnut
ne znam, kod mojih je u komplet išlo dvije cijevi, jednu sam nosio ja, drugu pomoćnih s postoljem
možda vojska kad nabavlja dobije šest cijevi, pa stoje u skladištu, no mi smo dužili dvije rezerve po šarcu
Kako se kalibrira ciljanje ovako nečeg?
Sve te cijevi ciljaju u jednu točku?