Jednostavno, pored virtualne kartice koju dobiješ odmah besplatno, naručiš i fizičku karticu, njih dvije su kod mene različitih brojeva. I onda jednu vežeš na jedan Gpay, a drugu na drugi.
Kako koristiti Revolut - digitalni pametni mobilni
- poruka: 1.608
- |
- čitano: 736.613
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, zanima me slijedeće i dal' netko od vas to tako koristi?
Ideja mi je otvoriti jedan račun gdje cura i ja možemo uplatiti novac te ga svako koristiti za plaćanje za kućanstvo preko Google Pay, čitao sam nešto za grupni račun ali nema baš odgovora kako to funkcionira..
Hvala!
isto smo cura i ja radili.
ona je dodala karticu na gpay a ja sam imao fizicku.
svaki mjesec oboje uplatimo odredeni iznos na karticu i trosimo.
Tako je, jel to moguće uopće? Jer to bi nam bilo super :)
Znači jedan revolut account i da ima svako svoju karticu (Google pay) i troši taj račun.
Naručiš dvije fizičke kartice, svaka će imati svoj broj i svaku možeš povezati sa drugim mobitelom (GPay), a vezane su uz zajednički Revolut račun.
Možeš i kako su druge kolege napisale virtualna + fizička.
Meni je bila draža ova prva opcija u slučaju da zatreba nekad i fizička kartica.
Hvala ekipa! Mislim možda i bolje imati fizičke kartice, nije da to sad imam neki rok sve posložiti.
revolut stalno povećava nagrade za pozivanje ljudi.
meni sada daju 300kn. ako nekom treba javite.
Dakle pozvao curu na revolut, napravila account ali nikako stavit novce s Google Pay, koji inače koristi. Meni se ta opcija najviše sviđa jer u 2 klika prebacim novce. Isto ima mPBZ kao i ja, koristi Google pay za plaćanja i nije mi jasno zašto ne prolazi. Probao force quit, reinstall..
Meni isto tih dana nije prolazilo, sad radi normalno.
Za koliko dana tocno dodu novci od "refferea"?
Pozvao sam curu preko broj telefona. Stisnula je na link u SMSu. Instalirala, registrirala, napravila transakcije i narucila fizicku karticu. A 250kn jos nije sjelo.
Odmah nakon 3. transakcije, barem tako bilo kod mene (nekih par minuta).
Ne znam u cemu je problem onda. Napravila je puno vise od 3 transakcije, ali nista nije doslo.
Ne znam u cemu je problem onda. Napravila je puno vise od 3 transakcije, ali nista nije doslo.
Narucena kartica?
Unutar roka promocije?
Sve je bilo po PSu.
Transakcije više od 25kn,u revolut aplikaciji pod invite možeš vidjeti gdje je zapelo
Evo sjeli novci. Trebo sam prije pisat o tome.
Hvala svima na pomoci.
revolut stalno povećava nagrade za pozivanje ljudi.
meni sada daju 300kn. ako nekom treba javite.
ajde neko da pošaljem invite da i ja dobijem 300kn.
skupljam za monitor novi.
nisu li referal linkovi zabranjeni?
Imaš temu za takve stvari.
https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/revolut-pozivnice/271540.aspx
nisu li referal linkovi zabranjeni?
Jesu.
Poz ljudi. Imam revolut standard plan. Podigao neki dan 1700 kn sa bankomata i danas bacim oko i vidim da su mi uzeli 2% provizije. Krajem sedmog mjeseca sam isto podigao 1700 kn bez provizije na istom bankomatu.
Jesu to ukinuli bespla podizanje do 1700 kn za standard plan ili o čemu se radi?
Poz ljudi. Imam revolut standard plan. Podigao neki dan 1700 kn sa bankomata i danas bacim oko i vidim da su mi uzeli 2% provizije. Krajem sedmog mjeseca sam isto podigao 1700 kn bez provizije na istom bankomatu.
Jesu to ukinuli bespla podizanje do 1700 kn za standard plan ili o čemu se radi?
izgleda da si u pravu.
revolut pomalo uklanja besplatne opcije kojima su privukli ljude u početku.
plus plan (24,99kn/mjesečno) ima 1700kn na bankomatu bez provizije.
Koji šupci 😀. Nema džabe ni u stare babe više. Izgleda je to došlo sa onim upgrejdom sredinom 8. mjeseca.
Ma nisam vikendom radio isplatu s bankomata, bio je četvrtak.
Jel imao možda još netko sličnu situaciju?
Mozda ti nije Revolut zakucal proviziju nego banka ciji je bankomat.
Ma nisam vikendom radio isplatu s bankomata, bio je četvrtak.
Jel imao možda još netko sličnu situaciju?
A od koje banke je bankomat?
Meni u aplikaciji na Standard nema više opcije te od 1700kn besplatno, na plus ima. Jedino što je na standard ostalo je konverzija valuta do 7500kn bez provizije i besplatna kartica (virtualna naravno), ostalo ništa nema praktički.