Kad će propasti AMD?

poruka: 118
|
čitano: 30.411
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kad će propasti AMD?".
17 godina
odjavljen
Re: Kad će propasti AMD?
funat kaže...
Anđeo bez falinge kaže...

Meni je jasno da se u Irskoj dobro zaradi ali mi opet nije jasno zašto netko kupi 32 Gb DDR 4 memorije na 3000 MHz za kućno, da ne kažem pokućno računalo na kojemu se igraju djeca..

Zato sto mogu:D

I nije na 3000 nego na 3400:p

Ti si isto u irskoj? Ja sam mislio da se meni obraca...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Kad će propasti AMD?

Pa i obratio se mozda tebi, al ja sam odgovorio. 

Nisam vise u Irskoj, prebacio sam se u Belgiju. Pozelio sam normalniju drzavu:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
Opalaa !! kaže...

Ne znaš koliko je ustvari nešto dobro ili loše dok to ne usporediš sa sličnim proizvodom, tak da.....

Bez obzira - cinjenica je da MS-ovi proizvodi evoluiraju non-stop.

A što je to točno "evoluiralo"?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
odjavljen
segregator kaže...

Oprosti, ucinilo mi se da su windows 10 nesto bolji od windows ME. Ne, ipak je potpuno isto. Molim da mi se udijeli karton...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
segregator kaže...

Oprosti, ucinilo mi se da su windows 10 nesto bolji od windows ME. Ne, ipak je potpuno isto. Molim da mi se udijeli karton...

offtopic

pls ajde mi pogledaj koliko u Irskoj košta ADATA 3000mhz XPG ddr4 1 stick od 8gb.. Tnx

ne mogu naci po normalnoj cijeni. Kada sam kupovao prije 2 mjeseca nisam imao dosta love pa sam uzeo jedan stick za 750 kn sad kosta skoro 900 kn kod nas...

17 godina
odjavljen
toxic kaže...
Friday kaže...
segregator kaže...

offtopic

pls ajde mi pogledaj koliko u Irskoj košta ADATA 3000mhz XPG ddr4 1 stick od 8gb.. Tnx

ne mogu naci po normalnoj cijeni. Kada sam kupovao prije 2 mjeseca nisam imao dosta love pa sam uzeo jedan stick za 750 kn sad kosta skoro 900 kn kod nas...

Evo pa vidi tu

Freak Show Inc.
17 godina
Kad će propasti AMD?

Nema :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
segregator kaže...
..

- najuočljivije je winver, sa 6.4 na 10. Ostalo se svodi na theme i sl.

sad npr na AMDu možeš najnormalnije koristiti calculator (on je evoluirao također, nema npr opciju grupiranja znamenki što je prije imao), kao na intelu (pa nije čisti offtopic, jer sam spomenuo AMD, dva puta..) :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
odjavljen
toxic kaže...

Svemir ti pokusava poruciti da kupis konzolu

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
toxic kaže...

Svemir ti pokusava poruciti da kupis konzolu

imam :)

neboj se znam se sluzit googlom ali rekoh s obzirom da si u Irskoj mozda imas neka saznanja itd.. pa eto ako ces imati info javi slobodno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 15:09 (toxic).
17 godina
odjavljen
toxic kaže...

neboj se znam se sluzit googlom ali rekoh s obzirom da si u Irskoj mozda imas neka saznanja itd.. pa eto ako ces imati info javi slobodno.

Ma zajebavam se malo. Jesi pogledao na computeruniverse i tih par popularnih sajtova vanka?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
toxic kaže...

Ma zajebavam se malo. Jesi pogledao na computeruniverse i tih par popularnih sajtova vanka?

Nije što nisam gledao, od ebaya, amazona, raznih njemackih shopova, alze itd.. ne znam vise gdje da pitam..

Mozda cu jednostavno uzeti neke druge pa upariti s ovima bitno je da je 3000mhz 1.35v cl16 i to je to.. 

8 godina
protjeran
Kad će propasti AMD?

Memorija nije ništa jeftinija nego kod nas. Uglavnom je skuplja.

Da, JA lično i osobno !

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Memorija nije ništa jeftinija nego kod nas. Uglavnom je skuplja.

Ma kod nas na zapadu samo muka. Prokleta je amerika i zlato sto sja...

Kak bi rekao Djole - jedva imam svirce placati

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 16:02 (Friday).
8 godina
protjeran
Kad će propasti AMD?

Uvijek si nekome na zapadu ako je Zemlja okrugla kao što nam kažu.

ili što stari ljudi rekoše, " Na koju god stranu svijeta se okreneš guzica ti je uvijek pozadi".

Da, JA lično i osobno !
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 18:15 (Anđeo bez falinge).

1 0 hvala 1
17 godina

Uvijek si nekome na zapadu ako je Zemlja okrugla kao što nam kažu.

ili što stari ljudi rekoše, " Na koju god stranu svijeta se okreneš guzica ti je uvijek pozadi".

i svaka točka na svijetu može se proglasiti centrom svijeta :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
neaktivan
Kad će propasti AMD?

amd može propasti za samo mjesec-dva, ako zaposle marissu the destroyer. malo dulje će im trebati ako nastave proizvoditi sve i svašta. dobro da još ne radi i sušila za kosu i vešmašine. i kutne brusilice. u mojem nekakvom autističnom svijetu amd je sinonim za grafičke kartice za uske i široke mase. tu su dobili prijelaznu zastavicu, ocjenu "isticao se" i značku primjernog proizvođača. ostalo - zddddravo. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kad će propasti AMD?

Ako žele propasti, trebali bi pod hitno prestati prodavati više desktop procesora od Intela. Povećanje tržišnog udjela neće te lako odvesti do bankrota. 

Ne laju bankari radi sela, nego da kupe jeftino. Kad bi recimo Keller rekao ovako nešto to bi imalo puno veću težinu. Zato, nije bitno što se priča, nego tko priča.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!

3 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Ajar kaže...

amd može propasti za samo mjesec-dva, ako zaposle marissu the destroyer. malo dulje će im trebati ako nastave proizvoditi sve i svašta. dobro da još ne radi i sušila za kosu i vešmašine. i kutne brusilice. u mojem nekakvom autističnom svijetu amd je sinonim za grafičke kartice za uske i široke mase. tu su dobili prijelaznu zastavicu, ocjenu "isticao se" i značku primjernog proizvođača. ostalo - zddddravo. 

17 godina
Paolo Maldini kaže...
Ajar kaže...

16 godina
hrvooje kaže...

Ako žele propasti, trebali bi pod hitno prestati prodavati više desktop procesora od Intela...

-više?

.. :))) .. 3:1 (a dodaj profit marginu) ili vidi graph.

opet DCB (dead cat bouncing..) koji tad najavljuje smrt.

17 godina
ihush kaže...
hrvooje kaže...

Ako žele propasti, trebali bi pod hitno prestati prodavati više desktop procesora od Intela...

-više?

Taj tržišni kolač su ugrabili prije 10 godina. Prije 6 mjeseci je bilo 90-10, a danas je 76-24. Znači -14% u 6 mj. Što kaže za godinu i pol 50-50. Rambox kaže, a ipak je on tu netko i nešto, da je na mindfactory već dugi niz tjedana AMD preko 50%. Onda Intelu ostaje manje od 50% :)

https://hothardware.com/news/amd-beats-intel-mindfactory

Kad uspoređuješ AMD i Intel, to je kao da moja baba uz cestu proda više kozjeg sira od Konzuma :) Eto takav je omjer resursa

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 13:00 (hrvooje).
16 godina
hrvooje kaže...
..

Kad uspoređuješ AMD i Intel, to je kao da moja baba uz cestu proda više kozjeg sira od Konzuma :) Eto takav je omjer resursa

-naravno da će baba prodati više..

(konzum, što će s praznim policama.. ili je amd-baba?)  .. naravno da ću kupit od babe, kozji.. ne ono nešto supstitut od nečeg što miriši ko brabonjak.. kao jedina sličnost-poveznica sa spomenutim papkarom ..

ali, problem je 'dublji', amd nema dovoljno resursa za više, dobavljačima.. ovo s maloprodajom je hype, sitno (mada bi da je moje bio vrlo zadovoljan..) :)

8 godina
neaktivan
Kad će propasti AMD?

Jedina mi je zelja da AMD napravi king of gaming CPU, pa da ga Luci kupi. Nakon toga, slobodno mogu propast. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hrvooje kaže...
ihush kaže...
hrvooje kaže...

-više?

Taj tržišni kolač su ugrabili prije 10 godina. Prije 6 mjeseci je bilo 90-10, a danas je 76-24. Znači -14% u 6 mj. Što kaže za godinu i pol 50-50. Rambox kaže, a ipak je on tu netko i nešto, da je na mindfactory već dugi niz tjedana AMD preko 50%. Onda Intelu ostaje manje od 50% :)

https://hothardware.com/news/amd-beats-intel-mindfactory

Ali baba još nije propala, a Konzum jest

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina

baba ili ali-baba.. oboje ima sjajnu budućnost, kao što već sutra mogu biti mrtvi :))

konzum.. to je baš ovih dana izvrstan biz, možeš zaraditi milijarde preko noći, izgubiti ih još lakše.. poker za poker-face, s razlikom da se sitnozubi ne smiju igrati sa šerifima koji imaju šestopuc (i šestu flotu)...

amd je ipak tranzistor, daleko jednostavnije nego gornja pitanja koja zadiru u bitak i općutak, nastavit će jednako kao i proteklih desetljeća.. sunce izlazi istočno, kiša pada, cpu kucka a članci-natpisi se smjenjuju kao i benčevi, suze i znoj što od pregorenog što od smijeha i temperature OCa.. :))

-ne znam, jesili li razmatrao društveni koncept, odnos ljudi i npr mobitela, bihejvor pa i vicevi-poštapalice.. osim dinamo-hajduk, ustaše-partizani, ... crveno-plavi (ili zeleni za vga)... meni to vuče na vjerske teme, dogme i tak to. Dublja studija, ankete-statistike, novi klaićev ri-eč-nik (po H.Vidiću) o terminologiji.. daj malo i taj aspekt. :))) baba je samo usputno upala u temu, sa sirom.. tema je AMD.

7 godina
neaktivan
Kad će propasti AMD?

Pomislih da bi bilo zanimljivo dic ovu temu iz mrtvila, na dan kad AMD lansira 32 jezgreni desktop procesor. Sreca da autor nije burzovni savjetnik LOL

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kad će propasti AMD?

Nemoj im trljati sol na ranu, AMD je trenutno u takvom zamahu da mi čak malo i žao Intela

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice