Ima ali nije za lice ali ako ti je lice nekako grubo, probaj pa nam javi utisak. Susjeda je stavila Veet "dole", i završila kod ginekologa.
Nesto nisam primijetio da su prestale ici na klasicnu depilaciju...
Meni treba jedan da izgeldam uredno kada to treba, a kad sam sa djevojkom onda bi mi lice trebalo da bude kao dječija guza, a to mogu postići samo sa novim žiletom (nije bitno je li jednokratni ili Mach 3 ili Fusion ili neki od Wilkinsonovih modela) i onda imam drugi problem.. tako brijanje da ispod kože stvori mi nekada dlaku koja počinje da raste gdje ne treba, pa sam se jedne jedva riješio jedne koja se uvrtala kao klupko (izgledalo na lijevoj čeljusti) kao da imam malu aknu. Pojede me to, kad sam je se htio riješiti tako mi je pukao fim da sam uzeo žilet (obični u papiru) i iglu dok se nisam sav isjekao i uskopao to.. pa onda Zagrebački melem je riješio sve.
Ovo me samo muči, mogu li sa serijom 9 dobiti takav efeketa "dječije guze", kao za klasičnim britciama.
* * * Skupo. Eto tako se zove. Masovna kontrola nisu tamo neki tajni projekti, droge, kamere, čipovi, ne, to je marketing.
Možda i nije skupo koliko nam je platežna moć slaba. Naravno govorim za nas koji smo ostali (za sada) u ovdje. Kada vidim koliko 4 patrone Fusiona koštaju na polici iznad kase - šlag me strefi, ne od cijene nego od neke nervoze.
Da sve je marketing i prodavanje magle.. Zamisli Signal pastu za zube ZA MUŠKARCE!
Brijem se dva do tri puta mjesečno i ovo bi mi se isplatilo za 999 života. Promo paket 3+2 Gillette Blue 3 mi traje već 2 godine i taman sam prešao polovicu.
Blago tebi. Ti si isti moj tata koji kaže njemu može biti 2 mjeseca jedan jednokratni Gilette sa tri nožića. Kod mene može 3 brijanja.. ostalo je patnja.
BTW: Zna li tko kakvi su japanci. Sjećam se da je nakon WW2 japanski neki premijer rekao da nije domoljubno da se koriste Gilette i napravili duplo oštriju oštricu.
Oprosti drpetric što je rasprava otišla u ovom smjeru.