Ispijanje kave dodaje gotovo dvije godine života

poruka: 13
|
čitano: 2.245
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ispijanje kave dodaje gotovo dvije godine života".
16 godina

Prema toj logici, SVI informaticari ce svi zivjeti 100+ godina.

Opet BOL pise tekstove ko Arena 80tih godina, ili Moja Tajna, ili...tko ce sve upamtiti nazive tih glasila lakih nota.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

3 1 hvala 1
3 godine

Pijem beskofeinsku.

Valja l`ta za koju godinu više ?

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 15:39 (Zaporožac).

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Ispijanje kave dodaje gotovo dvije godine živo
Zaporožac kaže...

Pijem beskofeinsku.

Valja l`ta za koju godinu više ?

Ako si kodirao u Pythonu, mozda.

Ako si na C -u, izgubio si koju godinu zivota 

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
8 godina

"istraživanje je financirao Institut za znanstvene informacije o kavi, neprofitna organizacija koju podupiru velike međunarodne kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom kave."

Kutija cigareta dnevno potiče zdravlje krvožilnog sustava. Istraživanje financirala udruga Hrvatskih plantažera.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
17 0 hvala 1
8 godina

Hvala Mladene na info. Od sad nadalje pit ću ih četiri umjesto dvije dnevno. 2 je 2, a 4 je 4. thx

1 0 hvala 0
6 godina

pravim neku analizu do koliko budem dogurao i uvik ispadne 198 godina...znači sa kavama mogu zaokružiti na 200

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Al stvarno, najbolji tulumi ujutro sa šalicom kave. Bas mi fali. 

0 0 hvala 0
13 godina
Radio sam sa jednim tipom nekih 5-6 mjeseci.
Rutina mu je bila prilikom dolaska na posao popiti 4-5 šalica kave i popuštit 4-5 cigareta.
U to vrijeme što smo radili skupa, tipu je koža na licu potamnila, a izgledao je kao da je ostario 15tak godina.

Ja popijem možda 2 kave godišnje. Ima lijep miris, dok joj je okus odvratan. Jedino ga mogu popraviti većom količinom šećera, a to ne želim. Prirodni sokovi (sa vitaminom C) i normalno spavanje/buđenje puno su bolji za organizam.
vicious
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
viciousone kaže...
Rutina mu je bila prilikom dolaska na posao popiti 4-5 šalica kave i popuštit 4-5 cigareta.
U to vrijeme što smo radili skupa, tipu je koža na licu potamnila, a izgledao je kao da je ostario 15tak godina.

Ja popijem možda 2 kave godišnje. Ima lijep miris, dok joj je okus odvratan. Jedino ga mogu popraviti većom količinom šećera, a to ne želim. Prirodni sokovi (sa vitaminom C) i normalno spavanje/buđenje puno su bolji za organizam.

Prema istraživanju: ti ćeš umrijet lijep i mirišljav, a lik će živjet crn i smrdljiv. Eto što ti život.

11 godina
viciousone kaže...

ja imam 51 godinu, desetljećima pijem 5-6 šalica kave dnevno i to onih velikih

izgledam mlađe od 99% ekipe mojeg godišta, dapače, izgledam mlađe i od mnogih koji su 10 godina mlađi od mene

i ne lažem, tkogod me upozna misli da sam mlađi od 40

i gdje smo sad s takvim anegdotalnim primjerima?

3 godine
picajzla0707 kaže...
ja imam 51 godinu, desetljećima pijem 5-6 šalica kave dnevno i to onih velikihizgledam mlađe od 99% ekipe mojeg godišta, dapače, izgledam mlađe i od mnogih koji su 10 godina mlađi od menei ne lažem, tkogod me upozna misli da sam mlađi od 40

i gdje smo sad s takvim anegdotalnim primjerima?

Genetika, a i malo imaš više kila, (sam si napisao 2m, 120 kg) pa su ti manje bore na licu.

Puno ljudi u četrdesetim i početku pedesetih relativno izgleda mlađe, ali kad uđeš u šezdesete sve se to poravna, više genetika ne pomaže.

Vidim fotke kolega s posla na team buildingu (od prije tri godine) koji su s 65 otišli u mirovinu, a pored njih ja i još mlađi od mene (žene i muškarci).

Na fotkama se točno vidi tko je koliko star, čista fotka ne laže, iako u prirodi mi se neki od 40-50 god. čine mlađi/e, na fotkama izgledaju točno koliko godina i imaju.

Osim toga, naviknemo na svoj i izgled naših bližnjih, pa i kolega s posla.

Nedavno mi je bio tehničar Tcoma. (dobio sam nakon 100 god. ponovo fiksni telefon, nisam ga mogao pokrenuti)

*Pitao me je; "jesam li k vama dolazio" ?

*Rekoh; "vi ne, kod mene je dolazio tehničar alen marić (izmišljeno ime i prezime, sjećam se imena i prezimena)

*On kaže; pa ja sam Alen Marić (nisam ga vidio 10 godina)

Auuu..klinac ja mu se ispričam, a lika nisam prepoznao.

*On meni kaže;

"Ha, čudo da me niste prepoznali, meni svi govore da izgledam mlađe" 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 15:58 (Zaporožac).
11 godina
Zaporožac kaže...

Genetika, a i malo imaš više kila, (sam si napisao 2m, 120 kg) pa su ti manje bore na licu.

Puno ljudi u četrdesetim i početku pedesetih relativno izgleda mlađe, ali kad uđeš u šezdesete sve se to poravna, više genetika ne pomaže.

vjerojatno genetika, kad sam bio mlađi to je bio problem jer sam izgledao kao klinjo iz osnovne čak i u trećem srednje

u vojsci se jedini nisam brijao, malo paperja ispod nosa... zadnji mliječni zub izgubio sa 17 i to mi ga je zubarica morala čupat da oslobodi mjesta trajnom ispod njega

al eto, sad zato sjednem s kolegama koji su 40-50 godina i izgledam od svih  osjetno mlađe, uživo i na slikama

13 godina
Zaporožac kaže...

Kod nekih kao da neki trigger proradi, dugo dugo su mladoliki i onda naglo ostare u godinu dvije. Meni je Manolić do stodruge izgledao isto skoro 10g mlađe, ne bih mu dao više od 92, najviše 95 i onda nakon toga baš se vidjelo da je propao i brzo je i otišao. On je inače tukao one Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato kapsule po deset komada na dan, oko njega praznih čahura kao 1942 onih od 7,9.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice