Prema toj logici, SVI informaticari ce svi zivjeti 100+ godina.
Opet BOL pise tekstove ko Arena 80tih godina, ili Moja Tajna, ili...tko ce sve upamtiti nazive tih glasila lakih nota.
Prema toj logici, SVI informaticari ce svi zivjeti 100+ godina.
Opet BOL pise tekstove ko Arena 80tih godina, ili Moja Tajna, ili...tko ce sve upamtiti nazive tih glasila lakih nota.
Pijem beskofeinsku.
Valja l`ta za koju godinu više ?
Pijem beskofeinsku.
Valja l`ta za koju godinu više ?
Ako si kodirao u Pythonu, mozda.
Ako si na C -u, izgubio si koju godinu zivota
"istraživanje je financirao Institut za znanstvene informacije o kavi, neprofitna organizacija koju podupiru velike međunarodne kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom kave."
Kutija cigareta dnevno potiče zdravlje krvožilnog sustava. Istraživanje financirala udruga Hrvatskih plantažera.
Hvala Mladene na info. Od sad nadalje pit ću ih četiri umjesto dvije dnevno. 2 je 2, a 4 je 4. thx
pravim neku analizu do koliko budem dogurao i uvik ispadne 198 godina...znači sa kavama mogu zaokružiti na 200
Al stvarno, najbolji tulumi ujutro sa šalicom kave. Bas mi fali.
Prema istraživanju: ti ćeš umrijet lijep i mirišljav, a lik će živjet crn i smrdljiv. Eto što ti život.
ja imam 51 godinu, desetljećima pijem 5-6 šalica kave dnevno i to onih velikih
izgledam mlađe od 99% ekipe mojeg godišta, dapače, izgledam mlađe i od mnogih koji su 10 godina mlađi od mene
i ne lažem, tkogod me upozna misli da sam mlađi od 40
i gdje smo sad s takvim anegdotalnim primjerima?
i gdje smo sad s takvim anegdotalnim primjerima?
Genetika, a i malo imaš više kila, (sam si napisao 2m, 120 kg) pa su ti manje bore na licu.
Puno ljudi u četrdesetim i početku pedesetih relativno izgleda mlađe, ali kad uđeš u šezdesete sve se to poravna, više genetika ne pomaže.
Vidim fotke kolega s posla na team buildingu (od prije tri godine) koji su s 65 otišli u mirovinu, a pored njih ja i još mlađi od mene (žene i muškarci).
Na fotkama se točno vidi tko je koliko star, čista fotka ne laže, iako u prirodi mi se neki od 40-50 god. čine mlađi/e, na fotkama izgledaju točno koliko godina i imaju.
Osim toga, naviknemo na svoj i izgled naših bližnjih, pa i kolega s posla.
Nedavno mi je bio tehničar Tcoma. (dobio sam nakon 100 god. ponovo fiksni telefon, nisam ga mogao pokrenuti)
*Pitao me je; "jesam li k vama dolazio" ?
*Rekoh; "vi ne, kod mene je dolazio tehničar alen marić (izmišljeno ime i prezime, sjećam se imena i prezimena)
*On kaže; pa ja sam Alen Marić (nisam ga vidio 10 godina)
Auuu..klinac ja mu se ispričam, a lika nisam prepoznao.
*On meni kaže;
"Ha, čudo da me niste prepoznali, meni svi govore da izgledam mlađe"
Genetika, a i malo imaš više kila, (sam si napisao 2m, 120 kg) pa su ti manje bore na licu.
Puno ljudi u četrdesetim i početku pedesetih relativno izgleda mlađe, ali kad uđeš u šezdesete sve se to poravna, više genetika ne pomaže.
vjerojatno genetika, kad sam bio mlađi to je bio problem jer sam izgledao kao klinjo iz osnovne čak i u trećem srednje
u vojsci se jedini nisam brijao, malo paperja ispod nosa... zadnji mliječni zub izgubio sa 17 i to mi ga je zubarica morala čupat da oslobodi mjesta trajnom ispod njega
al eto, sad zato sjednem s kolegama koji su 40-50 godina i izgledam od svih osjetno mlađe, uživo i na slikama
Kod nekih kao da neki trigger proradi, dugo dugo su mladoliki i onda naglo ostare u godinu dvije. Meni je Manolić do stodruge izgledao isto skoro 10g mlađe, ne bih mu dao više od 92, najviše 95 i onda nakon toga baš se vidjelo da je propao i brzo je i otišao. On je inače tukao one Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato kapsule po deset komada na dan, oko njega praznih čahura kao 1942 onih od 7,9.