iOS 11 i dalje prepun problema

poruka: 26
|
čitano: 11.961
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 11 i dalje prepun problema".
16 godina
neaktivan

ma ne! sto mu dabrova ontarija, moj kinez za soma i pol NDHKN nema nikakvih problema s MIUI-jem. sve radi k'o urica, čak i uz ažuriranja. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina

A Veeeeeelikog li problema 

A zbog čega uopće koristiti autocorrect funkciju onda?! 

Kod mene, kada želim napisati OS/iOS ponudi mi Hrvatska tipkovnica OŠ, koji ja naravno odbijem. 

Koliko god pisali, tipkovnica Uči što "Guzda" piše, i kada bi nekoliko puta stisnuo na "it" tipkovnica bi vrlo ubrzo pisala samo mali it! 

ATJ Lučko
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Re: iOS 11 i dalje prepun problema
ja autocorrect uopće ne mogu smislit, ne pišem književno i još je gore kad pišeš na dva jezika pa moraš stalno prebacivat

0 0 hvala 0
12 godina

Obečajem svečano da se neću buniti niti prigovarati, ukoliko osvojim onaj iphone 8plus na nagradnjači.

Čak nudim kompletno odbacivanje Lumie 830.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bugOS
HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kod mene, kada želim napisati OS/iOS ponudi mi Hrvatska tipkovnica OŠ, koji ja naravno odbijem. 

Koliko god pisali, tipkovnica Uči što "Guzda" piše, i kada bi nekoliko puta stisnuo na "it" tipkovnica bi vrlo ubrzo pisala samo mali it! 

Da, uopće nije problem da druga i jedanaesta najčešća riječ u jeziku  bivaju zamijenjene nečim besmislenim. Dapače, vjerujem da svatko želi izgledati kao budala koja ne zna napisati najobičniju prostu rečenicu.

15 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...
ja autocorrect uopće ne mogu smislit, ne pišem književno i još je gore kad pišeš na dva jezika pa moraš stalno prebacivat

lol, pa šta iOS tipkovnica još uvijek nema podršku za dva jezika istovremeno nego se mora prebacivati?

14 godina
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

Da, uopće nije problem da druga i jedanaesta najčešća riječ u jeziku  bivaju zamijenjene nečim besmislenim. Dapače, vjerujem da svatko želi izgledati kao budala koja ne zna napisati najobičniju prostu rečenicu.

U nekim slučajevima, kolega ja bih za vas slobodno mogao napisati/kazati da se pravite slijepi kod zdravih očiju. 

Obzirom "čovjeku" problem nastaje kod "riječi" I.T., ja ne vidim koju sličnost to ima, ustvari koju bi trebalo imati sa riječju it, koja i je u punom smislu i oblikom riječ?! 

Poanta je da je "jednom" vjerojatno napisano u nekom tekstu I.T., a mali od autocorrect-a si je to uzeo za osnovno polazište, pa sada svaki it podrazumijeva pod I.T.! 

Na kraju krajeva, niti mali it niti Veliki I.T. nisu nešto besmisleno, toliko o smislu  od mene! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Nije ni Apple što je nekad bio.

4 0 hvala 0
17 godina

pogledajte ovo:

https://mobile.twitter.com/lemiorhan/status/935578694541770752

o'šla jabuka u krasni...

17 godina

Moram priznat da sam razočaran s brzinom OS-a na iPhone 6. Ni blizu iOS 10-tki.

After Effects,Sony Vegas Pro,Nuke i Maya tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Nemoj tako ATJ, nije stvar u veličini problema.

Stvar je u očito lažnoj mantri "it just works".

Očito It doesn't work as ist sholuld.

Svaki software ima bugova pa tako i iOS,

nijedan software nije savršen pa nije ne appleov.

jaska jaska jaskaja
12 godina
neaktivan
Dead kaže...

Onda ja imam neki drugi iOS 11 kad tri SE-a i jedan 6s u mojoj obitelji nemaju nikakvih problema nakon update-a. Nema usporenja, nema pojačanog trošenja baterije..., dapače, sve je bolje. Ko koga ovde ...?

Kolega koji upravo sjedi metar udaljen od mene ima šesticu i svaki dan je želi baciti u zid jer mu je brutalno usporila.

6s i 5se imaju A9 proc, 6 ima A8 i gigu rama manje koji se ne mogu nositi s danjašnjim iOSom.

Zakurac onih 4k+ score na geekbenchu kad apple ostavi neki bottleneck (malo rama ili nešto drugo) 

koji će osigurati loše performanse u budućnosti i natjerati korisnika na upgrade. 

To se upravo događa vlasnicima šestica. 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
KRISTIJANJE kaže...
Dead kaže...

Onda ja imam neki drugi iOS 11 kad tri SE-a i jedan 6s u mojoj obitelji nemaju nikakvih problema nakon update-a. Nema usporenja, nema pojačanog trošenja baterije..., dapače, sve je bolje. Ko koga ovde ...?

Kolega koji upravo sjedi metar udaljen od mene ima šesticu i svaki dan je želi baciti u zid jer mu je brutalno usporila.

6s i 5se imaju A9 proc, 6 ima A8 i gigu rama manje koji se ne mogu nositi s danjašnjim iOSom.

Zakurac onih 4k+ score na geekbenchu kad apple ostavi neki bottleneck (malo rama ili nešto drugo) 

koji će osigurati loše performanse u budućnosti i natjerati korisnika na upgrade. 

To se upravo događa vlasnicima šestica. 

Upravo to, moja je zapravo greška što nisam malo duže sačekao s upgrade-om. Ovo je ništa drugo nego forsiranje da kada instaliraš iOS 11, ili ćeš kupiti android od isfrustriranosti ili ćeš nabaviti noviji model iPhone-a.

After Effects,Sony Vegas Pro,Nuke i Maya tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate
17 godina

imam ipad 2017(Released 2017, March... chip A9), sa iOS11 se potpuno izgubila fluidnost koju sam imao na iOS10. Lose lose...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

U nekim slučajevima, kolega ja bih za vas slobodno mogao napisati/kazati da se pravite slijepi kod zdravih očiju. 

Obzirom "čovjeku" problem nastaje kod "riječi" I.T., ja ne vidim koju sličnost to ima, ustvari koju bi trebalo imati sa riječju it, koja i je u punom smislu i oblikom riječ?! 

Poanta je da je "jednom" vjerojatno napisano u nekom tekstu I.T., a mali od autocorrect-a si je to uzeo za osnovno polazište, pa sada svaki it podrazumijeva pod I.T.! 

Na kraju krajeva, niti mali it niti Veliki I.T. nisu nešto besmisleno, toliko o smislu  od mene! 

Ja bih prije rekao da se ti praviš slijep.

Nije stvar u jednom čovjeku, nego se to očigledno događa svima (mnogima?).

Hundreds of iPhone Users Complain About the Word 'It' Autocorrecting to 'I.T' on iOS 11 and Later - Mac Rumors

Baš se praviš blesav... Nije "I.T" besmisleno, nego zamjena riječi "it" njom čini rečenicu besmislenom. Ne znam, ne želim dati hiljadu dolara da bi najbolji mobitel na svijetu od mene pravio nepismenu budalu, ali vama to očigledno ništa ne smeta što mi je potpuno neshvatljivo. Ja sam poludio kad mi je TouchPal (koji je besplatan) jednom izgubio rječnik i istog trena sam opet dobro razmotrio svu konkurenciju.

Blago Appleu kad imaju najnezahtjevnije moguće korisnike, ne mogu propasti ni da žele...

edit: btw, šta je uopće "I.T"? "Information technology" se, afaik, obično skraćuje kao "IT" bez točke iza "I".

KRISTIJANJE kaže...

Misliš "I.T just works"

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 8:59 (Mirko935).
15 godina
neaktivan

Kad smo kod bugova, je li primijetio još netko da i Weather app ima bug? Vidjeh ga na komentarima u članku koji sam linkao u prošlom postu, događa se i meni.

Dakle, widget prikazuje jednu temperaturu, uđeš, prikaže nešto drugo, promijeniš na drugi grad i vratiš natrag na trenutnu lokaciju, prikaže se treće. Izađeš, očekuješ da je samo stvar da se sad refreshalo pa će biti ok, ali ne. Kad pogledaš widget i uđeš je ponovo ista stvar. Pa ti znaj koja je prognoza točna.  Nije bogznakako bitno, ali stvarno iOS postaje smiješno pun bugova i bugića.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 8:53 (Mirko935).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Mirko935 kaže...

lol, pa šta iOS tipkovnica još uvijek nema podršku za dva jezika istovremeno nego se mora prebacivati?

To je zbilja loše ako nema...Ja imam sony z5 Compact, i sonyeva tipkovnica je super, 3 jezika imam u njoj (hrvatski, engleski, portugalski) i odlično se snalazi i sama prepoznaje koji jezik pišem i correcta riječi. A vrlo brzo pamti moje riječi koje ja tipkam, i automatski mi kasnije korigira u te moje nove riječi.

Stoja
16 godina
Dead kaže...

Ima smisla to što govoriš, ali kako onda objasniti da mi kolega s broda ne prijavljuje nikakve probleme na svojoj pretpovijesnoj 5s? Nisam vidio kako mu ta petica es funkcionira, ali on kaže da je zadovoljan. Ili je manje zahtijevan?!

I ja sam zadovoljan sa svojim prastarim ipad trojkom, no to ne znači da je uređaj zgazilo vrijeme i to debelo. Al najviše ga je ubio iOS koji sa svakim upgradeom na noviju verziju ga sve više i više usporavalo. Sada je u takvoj fazi da kad u youtube aplikaciji stisnem fullscreen treba mu i do 2-3 sekunde da video se prebaci u fullscreen (ili nazad u normalno) Facebook trokira maximalno (jedva da se može normalno scrollati...) al začudo, baterija i dalje iznimno dobro drži, za lagano surfanje je ok, staviti online radio, igrati neke manje zahtjevne igre, radi super i ja sam zadovoljan, al je to daleko od odličnog uređaja...

Tako da je ista stvar i sa starijim iphonovima. Znam dosta ljudi koji imaju iphone ili neki drugi smartphone i 90% što rade na njemu je telefonski razgovori i SMS (eventualno malo viber i mail) to će raditi i na prastarom iphone4 bez problema i ljudi će biti zadovoljni. 

Sa druge strane imamo nekoga tko ima iphone 7 i pizdit će da mu se usporio i da trokira jer iz njega maximalno izvlači i želi da mu uređaj radi odlilčno. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Mirko935 kaže...

To je zbilja loše ako nema...Ja imam sony z5 Compact, i sonyeva tipkovnica je super, 3 jezika imam u njoj (hrvatski, engleski, portugalski) i odlično se snalazi i sama prepoznaje koji jezik pišem i correcta riječi. A vrlo brzo pamti moje riječi koje ja tipkam, i automatski mi kasnije korigira u te moje nove riječi.

Slažem se. I ja na BB-u koristim eng, njem i hrv zajedno bez problema odavno. Funkcionira super.

Čini se da postoji to (ili nešto slično) i na iOS-u, ali hrvatski nije podržan

https://www.apple.com/ios/feature-availability/#quicktype-keyboard-multilingual-typing

TouchPal na iOS-u podržava i hrvatski, ali za razliku od Android verzije, može (bar je mogao prije godinu dana kad sam ga isprobavao) samo dva, a ne tri jezika istovremeno. Bolje nego smeće od default iOS tipkovnice u svakom slučaju.

15 godina
KRISTIJANJE kaže...
ATJLučko kaže...

Očito It doesn't work as ist sholuld.

Svaki software ima bugova pa tako i iOS,

nijedan software nije savršen pa nije ne appleov.

tako je ali nikad niti jedan os nije imao toliko bugova kao 11.

koristim ih od cetvorke

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
15 godina
protjeran

Ne kužim kako si jedna tako ogromna, velika tvrtka može dopustiti ovako nešto?

Ko da ih nije briga, ne kužim, kao što se microsoft ponašao prema windows phoneu, dobro ne baš u tolikoj mjeri.

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iPhone 5s i 7 plus. Nikakvih problema... A baterija na 7 mi traje brdo! Guess I’m lucky 😜 It

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ko da ih nije briga, ne kužim, kao što se microsoft ponašao prema windows phoneu, dobro ne baš u tolikoj mjeri.

Zato je ih nije briga, žele lake pare i za sad im uspjeva ne samo njima nego i ostalima jer su ljudi prilično mutavi.

15 godina
PlayMaker10 kaže...
EZY-E kaže...

Zato je ih nije briga, žele lake pare i za sad im uspjeva ne samo njima nego i ostalima jer su ljudi prilično mutavi.

s obzirom na sve sto se dogadjalo oko ios11 ovaj tvoj post svejedno pokazuje koliko mozga nemas.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
11 godina
neaktivan

Kaj??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice