kaže đoksi:
Boris Johnson, koji je također u samoizolaciji, pozvao je sa svoga imanja Chequers građane da slijede pravila do 16. kolovoza kada Britanija prelazi na testiranje kotnataka za razliku od sustava samoizolacije kontakata.
- Moramo se prisjetiti da je izolacija vitalni alat u borbi protiv bolesti, poručio je.
-rekao bi (ja) napokon iz dupeta u glavu, tj samoizolacija kontakata bez testa je besmislica tj treba izolirati zaražene, ne nezaražene. Test! .. i sad će oni to napokon logično uvesti. Tek sad, tj za par tjedana.. no to se znalo oduvijek, jedino što u početku nismo imali test pa to nije bilo moguće tj tad je jedini odgovor karantena (slično no druga riječ, značenje od izolacije..).
Njemu vjerovati ista u ovom trenutku, veoma tesko.
Problem je aplikacija "NHS Track & Trace" koja koristi bluetooth za "skeniranje" i tada javlja dal si bio neciji kontakt. To je naravno nikakav sistem i mediji ovdje u UK su puni prica ljudima kojima je, blago receno, pun kufer aplikacije koja ih je u par navrata slala u izolaciju kada nisu imali simptome ni nista, a totalno je failala kada se zapravo i jesu zarazili. Nadam se da se od 18. to mijenja ko kaj je Bojo reko, al reko je on vec puno toga...
Takodjer, svoj plan povratka u "normalu" je nazvao "irreversible" tako da cekajmo do jeseni da vidimo i taj "irreversible" plan.
Slažem se.
Ma mislim da je i njima jasno da je sad moguće da virus zmutira "u krivom smjeru", pa "pinganjem" aplikacije i smaoizolacijom imaju kakvu-takvu kontrolu ako naglo krene po zlu, štajaznam, ljudima počnu oči ispadati.
Fakat se toplo nadam da će uspjeti dobiti imunitet krda bez... zakrčenja bolnica itd.
A BoJo... ja mislim da on ima neku erektlnu disfunkciju pa da ga ovo pali kad živi opasno. Naprasni idiotski Brexit, pa negiranje virusa, pa totalni lockdown, pa sad opet aaaajmo... Još je i patološki lažov... ali... narod ga voli, baš im je super. Onda sve 5.