Googleov inženjer tvrdio da je chatbot postao razu
- poruka: 12
- |
- čitano: 5.938
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedna stvar je procijeniti nivo inteligencije a druga da li stoji stvarni um ili ne s druge strane konverzacije. Zato i jeste umjetna inteligencija.
ako je on tako kazao, to mora da je onda istina. Nikakve druge provjere nisu potrebne, objavimo vijest na svim većim i manjim portalima.
Ka sta nezko viruje u Boga, tako ovaj drugi viruje da ga nema….oba viruju i ni jedan nema dokaze.
Al da izjava velikog pere je bas ono cnn-netflixovska odnosno degenericna
Zasto bi ikako utjecalo na njegovo znanje i sposobnost jel on vjernik,ateist,musliman,krscanin, peder, vegeterijanac,vegan ili bilo sta drugo.
Jedini parametar je i treba biti njegovo znanje.
ma to su inženjerove traume iz djetinjstva, kad ga je u internetskoj sakristiji spolno zlostavljao churchbot, iako mu se tad dopalo.
Sve sto se desava je bozja volja, dakle, indirektno, bog je stvorio svjesni stroj. Posredstvom covjeka, jer kako znamo, cudni su putevi gospodnji.....
Čovječanstvo nije bliže umjetnoj (generalnoj) inteligenciji danas, nego što je bilo prije 30/40 godina.
Kako možeš dokazati da je nešto svjesno i razumno? Ja ne mogu dokazati za sebe da sam svjestan i razuman razuman.
Kako možeš dokazati da je nešto svjesno i razumno? Ja ne mogu dokazati za sebe da sam svjestan i razuman razuman.
Popni se na zgradu...imaš ih koliko hoćeš i baci se s 10 kata. Ako se ne baciš - svjestan si da bi dolje postao palačinka, a i razuman si je jer je svjesnost u skladu s razumom.