Stvarno nismo znali. Veliki brat nas špijunira? Amerikanci, svjetski branitelji slobode, zadnji bastion demokracije nas prati, manipulira i ucjenjuje? Ma, nemoguće...
Google priznao da Chrome može prikupljati podatke
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.152
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa navodno su ljudi slobodni izabrati vlast koja ih nece spijunirat, varat, krast, ugnjetavat itd. Zasto to ne cine nema puno veze sa demokracijom.
Au, breaking news, otkrili su toplu vodu. Pa to zna svaka budala i njegov brat, što bi rekli....stari Kinezi.
Zamisli, stranice mogu prikupljati podatke o tebi u inkognito kartici. Ovo je nečuveno!
Pa navodno su ljudi slobodni izabrati vlast koja ih nece spijunirat, varat, krast, ugnjetavat itd. Zasto to ne cine nema puno veze sa demokracijom.
Ozbiljno to misliš ili se zajebavaš. Citirati ću Emmu Goldman; Kad bi izbori nešto mogli promijeniti, već bi se našao netko da ih ukine.
Ozbiljno to misliš ili se zajebavaš. Citirati ću Emmu Goldman; Kad bi izbori nešto mogli promijeniti, već bi se našao netko da ih ukine.
Narod zna birati vlast i bez "izbora". Nekad ljudi kao da misle da povijest pocinje od 95.?
Je li Google priznao da "Chrome može prikupljati..."
Ili da "Chrome prikuplja.."
To su dvije različite stvari, prva je jasna svakoj tehnički pismenoj osobi, i nije potrebno priznanje Googla,
a druga je ozbiljno priznanje.
Svi me prate, stalno se osvrćem na ulici, gledam prati li me tko...
Baš me zaboli što me Google prati.
Bitno mi je da mi to ne utječe na slobodu pretraživanja interneta i brzinu veze.
Dok mi ne počnu pratiti kreditne kartice i koristiti ih, nisu mi bitni.