Ovoj trojici poginulih JAKO PUNO ZNAČI taj opoziv.....
I dalje TVRDIM da su automobili godinama daleko od autonomne vožnje.
Svi koji se usude pustiti automobilu da sam upravlja želim sreću.... da sretno stignu na cilj.
Ovoj trojici poginulih JAKO PUNO ZNAČI taj opoziv.....
I dalje TVRDIM da su automobili godinama daleko od autonomne vožnje.
Svi koji se usude pustiti automobilu da sam upravlja želim sreću.... da sretno stignu na cilj.
Nije opoziv ako je over the air software update koji će se sam od sebe instalirati. *ebo vas click bait vaš više
Nije opoziv ako je over the air software update koji će se sam od sebe instalirati. *ebo vas click bait vaš više
Baš, kad Tesla radi ovakve nadogradnje onda je to automatski update, a ovako je opoziv... zanimljivo.
Platiš i budeš beta tester ovakvih vozila... Ne hvala.
Baš, kad Tesla radi ovakve nadogradnje onda je to automatski update, a ovako je opoziv... zanimljivo.
Ma i za Teslu masovno guraju taj izraz osim kojih specijaliziranih tj. nemalicioznih medija koji znaju o čemu pričaju.
Ma i za Teslu masovno guraju taj izraz osim kojih specijaliziranih tj. nemalicioznih medija koji znaju o čemu pričaju.
Ja sam do sada kad se kod Tesle nađe neka greška koja se softverski riješi vidio da kažu kako postoji problem koji će se popraviti on air nadogradnjom sofzvera bez potrebe za odalazak u servis... nisam baš viđao naslove koji pričaju o opozivu čak ni kad su "hardverski problemi".