Yup
stvar generalno radi kako se i reklamira.
Ni ja ni supruga nemamo nekih prigovora. Posebno je cool limitiranje vremena po aplikciji. Dakle moze se kostiti mobom ali nema igranja.
preporuka
Yup
stvar generalno radi kako se i reklamira.
Ni ja ni supruga nemamo nekih prigovora. Posebno je cool limitiranje vremena po aplikciji. Dakle moze se kostiti mobom ali nema igranja.
preporuka
Mislim da sam jedini problem imao s Youtube Kids (mislim da mora biti instaliran prije instaliranja Family Linka). Možda bi bilo dobro vidjeti i neki browsing history.
Ali slažem se, aplikacija radi.
Vidio sam i alternative s zanimljivim mogućnostima (recimo s GPS trackingom). Nije mi to bilo kritično, a kasnije kad su djeca veća, ionak ne bi imali FL instaliran.
Ovisi o dobi i ovisi o potrebama, ali koliko god mrzim, svejedno vidim da se život i trendovi mijenjaju. Baš kao što su se naši roditelji pitali kaj ti treba 18 brzina, ili C64 kad imaš 3 iz matematike... Sad je to njima potreba. Glupo mi je da mi dijete ne odgovori na WA, Viber ili kaj već... Neće dijete patiti ako ga i nema, no neće imati ni neke beneficije. Recimo samo da to što dijete nema, ne znači da će se ostatak društva prilagoditi djetetu (i recimo igrati više vani nego će moje dijete biti "samo).
Isprobao na zeninom mobitelu. Radi ocekivano, malo se bunila, ali naviknut ce se.
i još da netko roditeljima pojasni da ova aplikacija ne zamjenjuje potrebu da se s djecom razgovara i umjesto ograničenja uvede alternativa tom vremenu provedenom na mobitelu
meni nitko nije branio biti na Spectrumu cijelu noć i ujutro imati oči poput zombija zbog zračenja katodne cijevi tadašnje telke, a sad se brinemo za ekrančić koji držiš u ruci :-)
Radi, all... Kad npr. pokušaš prodati stari tablet na kojem je bio Family Link, shvatiš koji je to poluproizvod.
Uglavnom, nakon dosta utrošenih živaca, prošlo je tako da se ukine nadzor nad članom obitelji, makne account s tableta, napravi factory reset, a onda se ponovo upali nadzor nad članom obitelji na novom uređaju.
Radi, all... Kad npr. pokušaš prodati stari tablet na kojem je bio Family Link, shvatiš koji je to poluproizvod.
Uglavnom, nakon dosta utrošenih živaca, prošlo je tako da se ukine nadzor nad članom obitelji, makne account s tableta, napravi factory reset, a onda se ponovo upali nadzor nad članom obitelji na novom uređaju.
ček ček zar ne možeš po defaultu napraviti factory reset bez obzira koji je user vezan za taj mobitel?
Dal' još netko koristi ovaj Family Link puno je bagova ajmee..
Npr ne možes izbrisati stari uređaj koje je djete koristilo i sl