Ha, ha, ha, ha. Znao sam, evo kreću kao naši vrli operateri sa poskupljenjem tako i ovi šupci sa lozinkama.
Pohlepna gamad. Treba sve to odjavit i vratit se na piratluk.
Ha, ha, ha, ha. Znao sam, evo kreću kao naši vrli operateri sa poskupljenjem tako i ovi šupci sa lozinkama.
Naravno. Nemam nikakve petplate na nijedan servis vec godinama ,a gledam sve sto mi padne na pamet sve dok je tu 1337x
Principijelno ne placam ideolosko politicka ispiranja mozga pod firmom serija i filmova koji dolaze preko Netflixova i Disneya pogotovo.
Moraju dizat cijene da se barem naplate od ove sake jada sta im je ostala za gledat ove poremecene remake-ove klasika
Moraju dizat cijene da se barem naplate od ove sake jada sta im je ostala za gledat ove poremecene remake-ove klasika
Sustiglo ih ono:go woke go broke ahahahah neka govnad. Pivara Bud je najviše najebala.
Nikakav problem, gusarski sadržaj u kombinaciji s optikom omogućuje da u kratko vrijeme skinem sve što poželim u najvećoj kvaliteti, i pritom je besplatno (osim optičkog interneta koji mi ionako treba za oba slučaja kako bih pristupio sadržaju).
To cu i napraviti. Netflix je stradao. Disney je ocito sljedeci. Poslije ide vjv i HBO koji mi je i najdrazi. Krepajte pohlepna gamad, lijeni sam smrad ali moja lijenost nestaje onog trenutka kad vidim da me se ide lesinariti. Te fore prodajte onim glupim amerikancima koji su ionako retardirani sami po sebi.
sirotinjo i Bogu si teška
Ja baš uzeo mjesec dana Disney+ da ko čovjek pogledam Mandaloriana i Guardians of the Galaxy 3.
Već podnosim zahtjev za osobni bankrot, ne znam šta će djeca jesti do kraja mjeseca.
I Disney ću odjavit i vozdra.
Ova poskupljenja nisu stvar prijeke potrebe već čisto kapitalističke pohlepe, a nošene hypeom i poskupljenjima svega unaokolo. Nikakav problem ali ovog puta bez mene.
Ako ću platiti, doniram novac torrent siteu s kojega skidam sve u vrhunskoj kvaliteti, što hoću, kada hoću, dobijem VIP status i hrpu karme, tako da nsam u problemu sa seedom.
Ova govna Netflix, HBO Max, Amazon prime, disney i ostali servisi neka rade druge poslove, ako misle tako derati ovce.
Dizanje cijena ne prolazi ni u bogatim Eu državama, prije nego kod nas.
Ne razumijem ovo "izlijevanje žuči" kada se najavi poskupljenje naknade nekog streaming servisa, ili uvođenje reda među korisnicima koji plaćaju kako bi se povećao profit. S jedne strane sve te kompanije su javne, što znači da su obvezne javno prikazivati profit na regularnoj bazi, i ako taj profit nije u skladu sa očekivanim/najavljenim, onda kreće padanje cijene dionica, ljudi dobivaju otkaze, plasira se manje kvalitetan sadržaj, itd..S druge strane, taj isti sadržaj košta novaca, i realno je očekivati da će sve to sve više koštati kako vrijeme prolazi, i naravno da će krajnji korisnik to trebati platiti (inflacija?) Svi koji se "prijete" da se vraćaju skidanju sadržaja s torrenta jer ovo smatrate "lopovlukom", razmislite malo tko je ovdje ustvari "lopov".
Ne razumijem ovo "izlijevanje žuči" kada se najavi poskupljenje naknade nekog streaming servisa, ili uvođenje reda među korisnicima koji plaćaju kako bi se povećao profit. S jedne strane sve te kompanije su javne, što znači da su obvezne javno prikazivati profit na regularnoj bazi, i ako taj profit nije u skladu sa očekivanim/najavljenim, onda kreće padanje cijene dionica, ljudi dobivaju otkaze, plasira se manje kvalitetan sadržaj, itd..S druge strane, taj isti sadržaj košta novaca, i realno je očekivati da će sve to sve više koštati kako vrijeme prolazi, i naravno da će krajnji korisnik to trebati platiti (inflacija?) Svi koji se "prijete" da se vraćaju skidanju sadržaja s torrenta jer ovo smatrate "lopovlukom", razmislite malo tko je ovdje ustvari "lopov".
Stvar je što im je servis za onu stvar. Imaš par SW serija koje se recimo iplate gledati ostalo je bezveze. Ovako će si pucati u nogu. Aktiviram D+ jednom godišnje pogldam SW i to je to. HBO i SST barem znaju da su za k**** pa imaju mizernu cijenu.
Stvar je što im je servis za onu stvar. Imaš par SW serija koje se recimo iplate gledati ostalo je bezveze. Ovako će si pucati u nogu. Aktiviram D+ jednom godišnje pogldam SW i to je to. HBO i SST barem znaju da su za k**** pa imaju mizernu cijenu.
a možda je i do tebe kad ti je sve za k.rac.
The Bear, The Orville, Loki, Moon Knight, Young Indiana Jones, National Geographic serije, The Simpsons + SW sve i svašta, + Marvel... guglaj, ima toga dosta.
Mi s ovih prostora smo rijetki koji se hvale na netu da će nešto faktički ukrasti jer ne žele plaćati te sadržaje legalno....
Zamislimo da tako krenemo i sa ostalim stvarima.... benzinom, strujom , prehrambenim proizvodima, tehničkom robom....
Naravno, dok nema primjerene sankcije, to tako može..... ali do kada....
U italiji ( a uskoro i udrugim zemljama EU ) kreće dosta oštro kažnjavanje ne samo davatelja usluge piratskog IPTV-a već i samih korisnika....
Ajde u Njemačkoj skini Netflix ili Disney seriju....
Ma slažem se ja da je ovo pohlepa vlasnika tih servisa ali isto tako je i benzin sve skuplji i skuplji pa nitko ne zaziva javno da natankamo auto do vrha i odemo bez plaćanja...
Ako nam nešto ne odgovara ( cijenovno ili sadržajno ) nemojmo koristiti.... ako to napravi većina ili barem veliki broj, servisi će ili morati spustiti cijene ili promijeniti politiku ili se na kraju pogasiti...
Ma slažem se ja da je ovo pohlepa vlasnika tih servisa ali isto tako je i benzin sve skuplji i skuplji pa nitko ne zaziva javno da natankamo auto do vrha i odemo bez plaćanja...
Ako nam nešto ne odgovara ( cijenovno ili sadržajno ) nemojmo koristiti.... ako to napravi većina ili barem veliki broj, servisi će ili morati spustiti cijene ili promijeniti politiku ili se na kraju pogasiti...
Brkas krusku i jabuku. Benzin se ne umnaza cudesno sam od sebe, nego svakom istocenom litrom nestaje. Digitalno smece koje Disney zadnje vrijeme snima i distribuira se umnaza samo od sebe, kao stanice tumora, te je jedino steta fotona i elektrona koji su potroseni da bi se prenijelo to smece s jedne strane svijeta na drugu.
Mi s ovih prostora smo rijetki koji se hvale na netu da će nešto faktički ukrasti jer ne žele plaćati te sadržaje legalno....
Zamislimo da tako krenemo i sa ostalim stvarima.... benzinom, strujom , prehrambenim proizvodima, tehničkom robom....
Naravno, dok nema primjerene sankcije, to tako može..... ali do kada....
U italiji ( a uskoro i udrugim zemljama EU ) kreće dosta oštro kažnjavanje ne samo davatelja usluge piratskog IPTV-a već i samih korisnika....
Ajde u Njemačkoj skini Netflix ili Disney seriju....
upravo tako. to ti je to naše poznato licemjerstvo. jednog dana kad netko od forumaša napravi ili stvori nešto svoje pa kad mu netko to bude koristio bez dozvole i pitanja da vidiš kako će se priča promijeniti. ovako je to uvijek to su pohlepne firme pa im imamo pravo ukrasti.
kod susjeda stablo limuna, nitko ih ne bere i skoro svi popadali na pod i trunu, da uberem jedan valjda bi me sačmaricom ganjao. sad zamisli da radi na nečemu mjesecima i da mu to netko koristi bez pitanja. haha.
kod nas vrijedi ona svoje precijenjujem, a tuđe podcijenjujem.
ne znam odakle je krenula ta fama o pohlepi. gotovo svi osim Netflixa i HULU rade trenutno bez profita i stvaraju samo gubitke, to je tako od početka i oni tek računaju da će postati profitabilni. neki se nadaju da će to biti ove godine. kako se ovdje piše ispada da oni zarađuju milijarde i uz to podižu cijene. pa oni su u startu krenuli sa niskim cijenama da bi privukli pretplatnike, sa računicom da će kasnije podizati cijene i uvoditi nove naplatne usluge kako bi počeli zarađivati.
Netflix and Hulu are the only two major streaming services that made a profit by the end of 2022. By contrast, Peacock, Disney+, Max (formerly HBO Max), and Paramount+ reported billions of dollars in losses in EBITDA
https://movieweb.com/is-streaming-actually-profitable/
Brkas krusku i jabuku. Benzin se ne umnaza cudesno sam od sebe, nego svakom istocenom litrom nestaje. Digitalno smece koje Disney zadnje vrijeme snima i distribuira se umnaza samo od sebe, kao stanice tumora, te je jedino steta fotona i elektrona koji su potroseni da bi se prenijelo to smece s jedne strane svijeta na drugu.
netko te tjera da ih plaćaš? koristiš? gdje je problem? ako će štancati kako jedu govna od jutra do mraka to je njihovo pravo, a ti vidi sviđa li ti se to gledati ili ne.
Jedina je razlika što ti je benzin potreban za svakodnevni život ( ako nekim čudom nisi konjanik ) dok recimo gledanja serija sa Disney+ ( ako ne želiš platiti ono što oni traže ) nije esencijalno za tvoj život i opstanak....
Svi pišu o pohlepnim kompanijama i kako nas gule pa je to izlika da se njihovo vlasništvo ukrade i korsti bez naknade....
Kad je inflacija divljala, svi su isto tako ( pohlepa ) govorili o velikim trgovačkim lancima kako stvaraju ekstraprofit na tome.... da li se išlo masovno u krađe iz supermarketa jer kao eto, nećemo potpomagati njihovo bogaćenje?
Vec sam rekao....digitalna buducnost.
ne znam odakle je krenula ta fama o pohlepi. gotovo svi osim Netflixa i HULU rade trenutno bez profita i stvaraju samo gubitke, to je tako od početka i oni tek računaju da će postati profitabilni. neki se nadaju da će to biti ove godine. kako se ovdje piše ispada da oni zarađuju milijarde i uz to podižu cijene. pa oni su u startu krenuli sa niskim cijenama da bi privukli pretplatnike, sa računicom da će kasnije podizati cijene i uvoditi nove naplatne usluge kako bi počeli zarađivati.
Netflix and Hulu are the only two major streaming services that made a profit by the end of 2022. By contrast, Peacock, Disney+, Max (formerly HBO Max), and Paramount+ reported billions of dollars in losses in EBITDA
https://movieweb.com/is-streaming-actually-profitable/
Citiraš me i pišeš o pohlepi i profitu što uopće nisma napisao. Napisao sam da svaki studio (čitaj: CEO i vlasnici) misli kako baš oni imaju super sadržaj koji je dovoljan da imaju profitabilan streaming servis. I onda su napravili tešku segmentaciju tržišta u kojoj se bore s ekskluzivnim sadržajem na kojeg troše nerezonski milijarde preplaćujući scenarije, filmska prava, franšize i slično smatrajući da će to biti dovoljno da privuku korisnike servisa. Nije ni čudo da nisu profitabilni. Svako od njih misli da je stručnjak za internet i ekonomiju 21 stoljeća. Neće oni svoje blago dati nekome drugome na prikazivanje jer je to samo njihovo blago. Pogledaj seriju o Spotifayu. I sad zamisli kako bi izgledali glazbeni servisi da svaka od izdavačkih kuća želi imati svoj glazbeni servis. E to ti se zove pohlepa. I nije ni čudo da svaki od tih losera nije u stanju napraviti normalnu aplikaciju za dovoljan broj TV i streaming uređaja. User experiance im je banana. HBO proces aktivacije je pain in the ass. Uzmi kao primjer SkyShowTime za koji moram sidelodati app na Firestick jer idioti imaju neke neke idiotske paranodine fantazije/strahove i ne žele app na otvorenim uređajima. Nisu bolje ni zaslužili nego da im se piratizira sadržaje dok god se to može. A to ti govori osoba koja je zadnji film skinula prije X godina. Upalio sam NAS na kojem imam par filmova nakon mislim 3 godine da vidim što uopće imam.