Kad nemas argumenata onda se prilazi taktici u kojoj se suptilo vrijeda i pokusava omalovazavat osobu sa kojojm si u razgovoru. Jel tako? Govoriti mu da se srozava i tako to. Od mog pisanja ovog teksta gore, ti nisi dao nikakav argument protiv toga. Osim sto si se uhvatio zadnje recenice koja te zapekla maksimalno.
Argumentirano te pobjedim i ti okreces vodu na svoj mlin spinom. Samo kaj te muci znanost i logika iza iste pa si mlin izgradio bez lopatica.
Nekoliko tvojih izjava iz ovog threada, sve bez ijedne reference:
"Jako je tesko citat ovu temu a pola ljudi ovdje nema osnovne biologije a kamoli virologije, farmakologije i epidemiologije."
"Ostavi se stvari koje ne razumijes, ne shvacas i uopce nemas veze sa tim podrucjem."
"Ne zelim ulazit u raspravu sa osobom koja ne moze kvalitetno vodit raspravu bez da sve iz podrucja molekularne biologije mora googlat."
"Pozdrav za sve kao ti koji bolje znaju od svakog od nas znanstvenika iz svojeg podrucja..." -> "Bavis li se izradom cjepiva" -> "Ne. Ne bavim se ja, ali kolege da. "
"...polupismenih primata koji sebi daju za pravo da bez ikakvih potkrepljujucih cinjenica baljezgaju o stvarima koje ne razumiju. "
"Nemas kapaciteta, znanja niti bilo kakvog obiljezja covjeka sa kojim se moze normalno raspravljat."
Referencu sigurno ne mislim iznosit sa svojim imenom i prezimenom javno, da bi mi se moglo prilaziti i vrijedati na osobnoj razini. To zaboravi.
Sve i jedan post, sa tematikom o kojoj pricam i dokazima o istoj mozes pronaci na stranicama google schoolar, pubmed ili bilo koji znanstveni casopis koji se bavi istom tematikom.
I da... jako je tesko citati temu od ljudi koji nemaju osnove. Zakljucak izveden iz njihovih postova. Samo jedan primjer izvaden ''unosenje mRNK u venu''. Niti je aplikacija takva, niti se unosi cista mRNA.
Tako je... ljudi se danas bave stvarima koje ne razumiju ili misle da razumiju jer su procitali wikipediju ili pogledali na YTu video.
Takoder, u temi ''hocete li se cijepiti'' sam objasnio kompletni nacin funkcioniranja ovog cjepiva sa molekularne strane. Nitko od ovih nije argumentirano pobio cinjenice iznesene u tom postu.
Ne bavim se izradom cjepiva. No moje kolege koji mi prikazuju real time podatke iz svojih postupaka mi daju uvid u trenutno stanje i kompletnu ignorantnost ljudi koji su protiv istog.
''polupismeni primati''... jasno da jesu.
Nema kapacitet shvatit da su ljudi u prahistoriji prilazili bozanstvima kao odgovoru na pitanja koje tada nisu mogli rijesiti. Vrlo jednostavno. Pod kapacitiran da bi vodio raspravu na razini koju ova tema zahtjeva.
Sad za ozbiljno. Podkapacitirano te pitam da li si se cjepio? I daj pojasni mi ovo što si naveo: "Ne bavim se izradom cjepiva. No moje kolege koji mi prikazuju real time podatke iz svojih postupaka mi daju uvid u trenutno stanje i kompletnu ignorantnost ljudi koji su protiv istog." - Ako sam dobro shvatio, imaš kolege koji se bave prikazom real time podataka i uvid u ignoranantnost ljudi... Ne razumijem, jel oni prave cjepivo, jesu li molekularni biolozi ili pak nekakvi statističari ignorantnosti ljudi?
A za ovo: "Nema kapacitet shvatit da su ljudi u prahistoriji prilazili bozanstvima kao odgovoru na pitanja koje tada nisu mogli rijesiti." - nevjerojatno je da su danas svi pohrlili rješenju u obliku cjepiva sa stažom od nepunih 6 mjeseci kao ultimativno rješenje. Ujedno nije niti ispitano pod niti jednom normom ispitivanja etc.etc..