ChatGPT polako ubija Stack Overflow: Koliko još vr

poruka: 6
|
čitano: 2.177
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ChatGPT polako ubija Stack Overflow: Koliko još vr".
15 godina

Na čemu će se LLMovi trenirati kad stack overflow nestane? 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: ChatGPT polako ubija Stack Overflow: Koliko jo
jozef kaže...

Sami međusobno... reklo bi se krugodrk.

15 mjeseci
jozef kaže...

To je veliki problem s kojim ćemo se morati suočiti ili će se dogoditi tzv. kolaps modela kad AI bude treniran podacima koje je generirao AI. S obzirom na rast popularnosti AI-ja te na to da nemali broj portala objavljuje sadržaje generirane AI-jem, ne znam kako ćemo prevladati taj problem. No treba li kriviti nas konzumente tih usluga? Te usluge i postoje zato da se konzumiraju te znatno olakšavaju neke stvari. A i nije uvijek ugodno tražiti pomoć od drugih, ljudi su nerijetko i bezobrazni, dovoljno je jednom doživjeti neugodno iskustvo i vidjeti kako s AI-jem toga nema, pa da čovjek zauvijek pobjegne od foruma itd.

7 godina
sirka666 kaže...
jozef kaže...

Sami međusobno... reklo bi se krugodrk.

Sequel kaže...
jozef kaže...

To je veliki problem s kojim ćemo se morati suočiti ili će se dogoditi tzv. kolaps modela kad AI bude treniran podacima koje je generirao AI. S obzirom na rast popularnosti AI-ja te na to da nemali broj portala objavljuje sadržaje generirane AI-jem, ne znam kako ćemo prevladati taj problem. No treba li kriviti nas konzumente tih usluga? Te usluge i postoje zato da se konzumiraju te znatno olakšavaju neke stvari. A i nije uvijek ugodno tražiti pomoć od drugih, ljudi su nerijetko i bezobrazni, dovoljno je jednom doživjeti neugodno iskustvo i vidjeti kako s AI-jem toga nema, pa da čovjek zauvijek pobjegne od foruma itd.

P : Kako AI raspozna što je napisalo ono a što su napisali drugi?

O : AI ima pristup zapisniku svega što je ikada reklo na darknetu, samo nabaci pretragu i usporedi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2025 21:43 (gpd).
15 godina
Je, je. Taman ce se dozvolit da ovaj servis propadne, i da je potpuno neprofitabilan ima vrijednost. Ali udri clickbait, np ;)

0 0 hvala 0
12 godina

Ne kuzim kako bi WhatsApp i Telegram mogli zamijeniti site za postanje problema i rjesenja... AI bi mogao pomoci stacku da postane jedino mjesto gdje se moze naci kvalitetan odgovor.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice