CEZIH nedostupan u narednim danima, uputnice i rec

poruka: 6
|
čitano: 5.322
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "CEZIH nedostupan u narednim danima, uputnice i rec".
16 godina

cezih je smeće neviđeno, već najmanje 10+ godina slušam od supruge koja radi u ljekarni da im to govno svako malo ne radi...

Moj PC  
12 0 hvala 1
16 godina

To je balkanska anti-hakerska zaštita. Kad bi ih Akira i blokirala, ne bi bilo panike, ionako rijetko funkcionira.

2 1 hvala 0
16 godina
Re: CEZIH nedostupan u narednim danima, uputnice i
Aldo kaže...

cezih je smeće neviđeno, već najmanje 10+ godina slušam od supruge koja radi u ljekarni da im to govno svako malo ne radi...

Da, ista priča, obično pada petkom a drvlje i kamenje od pacijenata pokupe oni u ljekarni. I tako godinama.

Deckard
13 godina

ne može bit lošije od e-komunikacije, redovno svaki dan od 13-16 ispadanja konekcije, rušenje stranice i promišljanja o životu.

Halo Bing! Kako bratac?

0 0 hvala 0
12 godina

Eto možda ova migracija riješi neke probleme i dječje bolesti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eo, baš došoh iz apoteke i sve radi k'o urica. još danas. navali narode. tko jamio - jamio. 

usput, eo i jedne pohvalne: od svih vlasti i njezinih ministranata (od đe s bijo devesprve do danas), jedino (jedino!) korisno raji (= mi) što imamo je taj faking cezih, a uveo ga je (ma što mislili o njemu i makar bilo i točno) legendarni lički šerif, ginekolog (profi, ne kao mi) i bajker milinović. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2024 11:00 (Ajar).
Moj PC  
1 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice