Nikako ne razumim ovaj koncept di se AI najvise pokusava progurat na relativno nisko placenim pozicijama di je potrebna snalazljivost u vecini situacija. Pokusajte ga implementirat na relativno repetitivnim poslovima gdje su input i output poznati, pa onda gradite od tu. Mislin jasno mi je da je ovo samo jedan u nizu bolesnih odluka nekakvih odbora unutar firmi koji jedino vide povecanje profita i nista drugo ih ne zanima gdje sa svojim nerealnim ocekivanjima uvijek vode firme u propast i onda se samo prebacuju u iducu, al da bar pokusaj malo bit ne ociti, al jbg valjda su to ucili od nasih politicara
Australska banka mora ponovno zaposliti otpuštene
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.165
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije vratio sud radnike nego sama uprava kad su saznali da je AI odobrio Ivanu Pernaru gotovinski kredit od 200.000 AUD bez kolaterala.
Baš me zanima koliko plaćaju taj softver i održavanje hardvera kao UI, plus outsourcing Indijaca dali je to išta jeftinije od prvotnih radnika kojima su dali otkaz. Te koliko su ljutili svoje korisnike banke s takvim budalaštinama razgovora sa chat agentom.
Što sebe ne zamjene sa UI, bilo bi mnogo jeftinije za banke.

Hrvat su moj otac i Hrvatica mat, a ja sam njeva krv ... 😉
A KS (korisničko sučelje) nikada neće biti UI 😅
Nije bit ođe da se netko pravi Rvatnom nego očuvanje jezika i kulture neke nacije je bitno za opstanak i dakako radi se o principu. Ta ne moramo svi biti ili praviti se Englezima , zar nije ponižavajuće stiditi se svojega a veličati strano.

Hrvat su moj otac i Hrvatica mat, a ja sam njeva krv ... 😉
A KS (korisničko sučelje) nikada neće biti UI 😅
Nije bit ođe da se netko pravi Rvatnom nego očuvanje jezika i kulture neke nacije je bitno za opstanak i dakako radi se o principu. Ta ne moramo svi biti ili praviti se Englezima , zar nije ponižavajuće stiditi se svojega a veličati strano.
Poanta je u tome da te kratice koje si ti naveo ne postoje i ne koriste se, a engleske verzije su poznate svima i koriste se kao standard u online komunikaciji neovisno o jeziku