evo htio bi sve "gamere" kako vam se cini xfire program i clanbase liga....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
x-fire je odličan program
koristim ga preko 6 godina i odličan mi je
sve pohvale
Koju god igricu igrate na multiplayer,barem meni je nemoguce bez xfire-a a i cb dode dobro :D ja sam bio god dana na cb-u dok me nisu cigani banali zbog vrijedanja admina
Ma xf je zakon. COD se najviše i igra preko njega.
alo cod kazes
Meni je xfire stvarno odlican........Ja igram Cod4 Cod2
Xfire je odličan program, u tome se svi slažu. Ljudi ga većinom koriste za CoD i za neku besplatnu MP pucačinu. Meni za TF2 nikad nije zatrebao.
Ja preko Xfire uglavnom igram CoD4. Svakako dobar program. Mozes raditi screenshotove, snimati videe, broji ti koliko si sati igrao pojedinu igru. Ima stvarno zgodnih opcija.
čuo sam da se može mjeriti fps kako da to uključim
čuo sam da se može mjeriti fps kako da to uključim
Stisnes dvije tipke koji si namjestio za chat in-game i kad ih pritisnes pojavit ce se Xfire prozor i njegova traka dolje, na toj traci ce biti FPS.
Igra li ko Crossfire?
CoD2 I CoD4 (Bolji u 4...bio sam bolji u dvojci al sam se prebacio na 4 pa sam zaboravio..hahaha..)
Xfire - najbolji...
e ljudi ovo je moj xfire
mj95 pa slobodno me dodajte
sorry na dizanju stare teme,ali imam pitanje:
zašto mi xfire pokazuje servere samo od cod2 iako imam 11 detectanih igara?
thx
thx
zato jer ti od 11 igara samo cod 2 podrzava server ili multiplayer.
thx
zato jer ti od 11 igara samo cod 2 podrzava server ili multiplayer.
to sam i mislio ali zašto su onda igrice na popisu xfire stranice?
zato jer ih xfire podrzava. Ja imam recimo Call of Duty 4 i imam servere za njega i na popisu igara mi je a isto tako imam i guild wars za kojeg nema servera. Xfire ti ima podrsku za igre i automatski broji provedeno vrijeme u igri.
zato jer ih xfire podrzava. Ja imam recimo Call of Duty 4 i imam servere za njega i na popisu igara mi je a isto tako imam i guild wars za kojeg nema servera. Xfire ti ima podrsku za igre i automatski broji provedeno vrijeme u igri.
thx
de pisite usernameove ovdje da vas dodam.
mypet, koristim xfire 1 god i 9 mj. i imam preko 2000 h- prije koi dan presao tu brojku :)