CroHerze SAMP Server

poruka: 58
|
čitano: 33.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
CroHerze SAMP Server

Meni je bio Tomislav Zange,a sad mi je Tomislav Tomos.A koji je tebi nick bio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

On je Dexter.

Kako mi je žao što sam izgubio slike sa laptopa.

Ja nisam dugo igrao, možda 4 mjesca u 2009. Mile_Mitar, Juxy_Boss, Cris_Blake. Mile_Mitar sam bio do globala, Juxy_Boss od globala i onda promjenio u Cris_Blake da se riješim kredita {#} i otiša u PD, dogura do r5 i dalje se ne sjećam kako sam u FBI dospia.

Uglavnom sam bio GPF, pri kraju igranja PD i najkasnije FBI kad sam se ostavio SA:MPa i otišao na CorherzeFPS. Tamo bio admin na 1.6 serveru i Global Moderator, a najvažnije spamer kao i Dexter {#}

Sjeća li se tko Jack_Sit iz GPFa? Da bi život da prodivanim koju sa tim likom, imao sam mislim 80-ak slika njegovih provala i baza. Kasnije kad je doša Komadina za lidera, GPF je postaja sve gori jer nije bilo opuštene atmosfere. Bilo je toliko striktno da ni Jack_Situ nije da da se zajebaje i nije mu da njegov Big Smoke skin.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 13:38 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Da, Dexter Mouse (mijenjao sam često prezime), Vapora se sjećam :). 

Jbg, lako je bilo spamat kao Global Mod haha ^^ , ali nisu mi postovi bili draži od FBIa, pa su tako i pali za 50% kad sam pobrisao FBI podforum. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Ja kad vidim imena na listi umirem od smijeha,to je strava kakva sve imena ljudi mogu smislit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Da haha, znam da smo to jedno vrijeme strogo kontrolirali i banali glupa imena, jedan je lik bio jako uporan, jedno 2 sata je dolazio s imenima tipa Dexter_Smrdi, banao sam ga sigurno 20 puta.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Primjer glupavog imena,nagib uzbrdica.Kad sam bio GM na UQ sam ih pokikaoi pobano onako pozamasan broj :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Haha, svašta, ali da mi dolazi 20 puta i mijenja IP adresu... Jako uporan lik :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Imas svakakvih likova.Jednog sam bas pratio malo.Znaci liku je trebalo 45 minuta da prodje Rp pravila,da bi 5 min bio na serveru i nikad vise nije doso...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

A znam, u 3 godine sam se nagledao svačega, posebno zadnju godinu dok sam bio admin, vidio sam psovki za koje nisam ni zamišljao da mogu nekome pasti na pamet, lol... A koliko tek ufuranih likova i... po meni najgori... ulizice. Zbog tih prokletih ulizica mi se i zgadila igra, pa sam prestao igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

hahahaha na UQ ti je takvih pun server,Kad im vidim admine i GM pocnem plakat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Vidim i kad želim da otvorim CHRP developer log, prvo mi se otvori adfly, pretvorilo se u pravi biznis... Šteta.

EDIT: Mislim, vjerujem da košta, ali mi je draže bilo igrati na prosječnom modu sa 50 dobrih igrača.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 15:31 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: CroHerze SAMP Server
PLASMAorLCD kaže...

Da, Dexter Mouse (mijenjao sam često prezime), Vapora se sjećam :). 

Jbg, lako je bilo spamat kao Global Mod haha ^^ , ali nisu mi postovi bili draži od FBIa, pa su tako i pali za 50% kad sam pobrisao FBI podforum. {#}

sjećam te se ja, Bruno Corleone/Silliery sam se zvao..

to su bili dani, bilo nas je oko 10-20 online, znalo se ko je šta smio radit i niko nije kršio pravila, te nije bilo tog RPa i mutavog ic i ooc chata pa si mogo sve derat u ic :P

14 godina
CroHerze SAMP Server

Jel bio netko poceo igrat na bzone rpg? da nebudem sam :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Kakva je skripta na tom serveru? Jel klasicna GF ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xperiax1 kaže...

Kakva je skripta na tom serveru? Jel klasicna GF ili?

pojma nemam,al dobar je server samo što za neke poslove(cop,taxi,medic,fbi,hitman)treba biti u factionu

evo ti ip

93.115.207.238:7777

pa dodi vidit sad je malo ljudi jer je kod njih prosla ponoc al inace prek dana je 500 tinjak ljudi stalno

javi mi na pm ak ces igrat da te docekam na spawnu

nick mi je zelenbic_bug tako ti mora nick izgledat

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 23:16 (zelenbic).
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Ako je toliko ljudi onda je ok...

Ne igram ja na stranim serverima....

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 23:23 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroHerze SAMP Server

os igrat malo? pola sata ak netko hoce igrat posaljite poruku da vas malo uvedem u server ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

to su bili dani, bilo nas je oko 10-20 online, znalo se ko je šta smio radit i niko nije kršio pravila, te nije bilo tog RPa i mutavog ic i ooc chata pa si mogo sve derat u ic :P

Oo Bruno, pa đe si krvi ti. {#}

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
Slegy97 kaže...

Oo Bruno, pa đe si krvi ti. {#}

evo me, ja jos tu i tamo na CHDM, niko stari..

igro je Lukas(jony man), al' i on neđe uteko

bio i marc donedavno head, al je napustio sve pozicije

13 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Instaliro sam SAMP 0.3e al kad ubacim ip pise mi (Retrieving info...78.46.79.68:3022 i nece da mi uđe u server,mislim uđe al kad ono ucitava samo pise kako se nije uspijelo konektirati ili tako nes...pomoc??

dary555
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dary555 kaže...

Instaliro sam SAMP 0.3e al kad ubacim ip pise mi (Retrieving info...78.46.79.68:3022 i nece da mi uđe u server,mislim uđe al kad ono ucitava samo pise kako se nije uspijelo konektirati ili tako nes...pomoc??

men isto to

12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Jer se prešlo na Samp 0.3x -- taj moraš skinut ali prvo obriši 0.3e sa kompa jer će ti bit isti error

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Frisko otvorena zajednica.Skripta je u fazi izrade,od 0 se radi...

http://www.condition-roleplay.com/index.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CroHerze SAMP Server

Ajde upomoc :D

Znaci, volio bih vas iskusne igrace SAMP-a da pomognete nubini poput mene..

Da odem na CH server, ii COA?

Po vasem razgovoru CH mi se skroz nekako gdaio i admine zamisljam kao negu mafijasku bagru :P

Kakav je COA? 

BTW, ako vas zanima, igram na dva odlicna servera, jedan je Croatian Trucking (mozes biti kamiondija, mafijas, vojnik, policajac, ribar i pilot, i uglavnom je cilj igre da prevozis robu i zaradis novce), i server na kojem mozes biti policajac, assasin ili civil, i policajac ubija kriminalce, uhiti ih ili im naplati kaznu, assasin uglavnom ubija sve sto stigne (ali  ih nema puno jer moraju biti donatori za to), i mozete biti civil- te sve raditi po propisima i policija vam nista ne moze, ili uci u ducan i oplackati ga, te time postajete narancasti na mapi, i policija vas moze uhititi i naplatiti kaznu, ako nekoga ubijete ili opet opljackate postajete crveni i policija vas ubije... Veoma zabavno, konstantni kaos :D Cak postoje i fakcije sa svojim teritorijima pa se medusobno ubijaju sa drive-by ili si pljackaju ducane..  PM me ako zelite IP :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Cini se dobar server, ima solidnih 50 igraca u 7 ujutro... Ali je pun mentola kompletnih..

Cim sam se spawnao n eki debil me prebio na smrt...Okej, kazem, respawn i odem dalje..

Hodam cestom, istrci neki debil pocne random pucati i bacati granate... Posizim, ali ajde dobro, nastavim dalje..

Opet me isti mentol zatuce... Nastavim..

Sat vremena sve super, divno.. I secem ulicom, odjednom naleti je*eni tenk i pregazi me....

Obican skin od CJ im je 400 dolara mislim, ostali su po 200$, a spawnate se bez ikakve love...

Trenutno nemam vise volje za nastavljanje..

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...

Po vasem razgovoru CH mi se skroz nekako gdaio i admine zamisljam kao negu mafijasku bagru :P

Kakav je COA? 

BTW, ako vas zanima, igram na dva odlicna servera, jedan je Croatian Trucking (mozes biti kamiondija, mafijas, vojnik, policajac, ribar i pilot, i uglavnom je cilj igre da prevozis robu i zaradis novce), i server na kojem mozes biti policajac, assasin ili civil, i policajac ubija kriminalce, uhiti ih ili im naplati kaznu, assasin uglavnom ubija sve sto stigne (ali  ih nema puno jer moraju biti donatori za to), i mozete biti civil- te sve raditi po propisima i policija vam nista ne moze, ili uci u ducan i oplackati ga, te time postajete narancasti na mapi, i policija vas moze uhititi i naplatiti kaznu, ako nekoga ubijete ili opet opljackate postajete crveni i policija vas ubije... Veoma zabavno, konstantni kaos :D Cak postoje i fakcije sa svojim teritorijima pa se medusobno ubijaju sa drive-by ili si pljackaju ducane..  PM me ako zelite IP :)

Definitivno CoA,RP razina je mnogo veca,uskoro se prebacuju u fort carson,skripta nije nesta ali je dobra,i podrzava dobar broj igraca.

11 godina
neaktivan
Spicee kaže...
Raging-poopingbaby kaže...

Kakav je COA? 

Definitivno CoA,RP razina je mnogo veca,uskoro se prebacuju u fort carson,skripta nije nesta ali je dobra,i podrzava dobar broj igraca.

Igram sada na Croherze, u 7 ujutro imaju 40 igraca, dok CoA u 7 ujutro ima oko 10, a navecer imaju 50, eventualno 60, dok Croherze ima skoro 200 :D

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,
13 godina
CroHerze SAMP Server

Evo da malo dignem temu {#}

U Subotu 11.1.2014 u 20:00 se otvara CroHerze DM server,dolazi globalac i update,tako da ako tho hoce neka navratit,biti ce dobro {#}

Evo i teme tko ima forum acc moze pogledati http://croherze.com/forum/showthread.php?200707-GLOBAL-RESTART-CroHerze-DeathMatch-server!-SUBOTA-11-1-2013-20-H-!!!&p=2776760#post2776760

IP servera: 91.193.75.58:7000

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice