Cod 2 clan

poruka: 19
|
čitano: 8.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cod 2 clan

jeli ima netko clan u call of duty 2 a da ima svoj server i da se cesto igraju warovi , clan nesmije biti  low  bar donekle  pro ,  ja sam pro igrac , mogu poslati i ss da vidite moje rezultate Namigiva

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cod 2 clan
joc kaže...

jeli ima netko clan u call of duty 2 a da ima svoj server i da se cesto igraju warovi , clan nesmije biti  low  bar donekle  pro ,  ja sam pro igrac , mogu poslati i ss da vidite moje rezultate Namigiva

Ima, samo mi nismo sad cesto svi online, i nemamo trenutno server i neigramo bas cesto warowe, ali sad cemo sve to imat kad zavrsi skola, i prije, jer neki su maturanti, neki moraju ucit ovo ono, pa se nema bas vremena.
Igramo za sad na 1.0, i za uc treba minimum 600+ h, al ako je netko dobar pro i svi se sloze  onda taj more upast.
I don't care...
17 godina
neaktivan

problem je kaj ja igram na 1.3 verziji , hocete li vi prijeci na 1.3 ili ostajete na 1.0

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Cod 2 clan

sine moj ti si zaostao hahahah pa svi su ti na 1.3 svi skoro serveri 1.0 je puna bugova

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
razer1911 kaže...

sine moj ti si zaostao hahahah pa svi su ti na 1.3 svi skoro serveri 1.0 je puna bugova

pa zato i igra Namigiva
amd-ati
16 godina
neaktivan
joc kaže...

Ma da?
Tko ti je sponzor?....
16 godina
joc kaže...

problem je kaj ja igram na 1.3 verziji , hocete li vi prijeci na 1.3 ili ostajete na 1.0

aha, al neznam tocno kad, samo mi i sada igramo neke warove na 1.3, jer dosta nas može igrat i 1.0 i 1.3 (switcher)
razer1911 kaže...

Ma nismo mi zaostali, nego prijeći ćemo na 1.3, sad neznam tocno kad, mozda kad nabavimo org keyeve mozda prije nisam siguran, a nebi htio nista vise o tom rec, mozda nesto nebude istina.

Inace ja igram cod 2, dosta duugo, od samog pocetka na 1.3, al bio sam imao nekih problema poslje pa sad duga je prica i nakraju zavrsio u tom clanu, koji je odlican, a nobovi ne dolaze u obzir da uđu u clan, treba se imat skilla!
I don't care...
17 godina
Cod 2 clan

Evo par savjeta.

1.U hrvatskoj postoji samo jedan Pro igrac.

2.cod2 se igra samo 1.3v

3.Nije bitno tko kolko sati igre ima.

4.Bez orginala u vecini 99% slucajeva nema uspjeha.

5.Postoje tri vrste skilla.Low,Medium i High.U Hrvatskoj ima samo nekoliko high skill igraca(mogo bi ih nabrojit na prste jedne ruke).

6.CodHR zajednica je najveca cod zajednica u Hrvata i zato svim klanovima preporuka.Postanite dio potonje i sve ce vam dalje biti puno lakse.

7.Virtuoso je bio dio najboljeg cod2/cod4 klana.Sada samo spama ovdje :D

Me love u Not!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Evo par savjeta.

2.cod2 se igra samo 1.3v

5.Postoje tri vrste skilla.Low,Medium i High.U Hrvatskoj ima samo nekoliko high skill igraca(mogo bi ih nabrojit na prste jedne ruke).

6.CodHR zajednica je najveca cod zajednica u Hrvata i zato svim klanovima preporuka.Postanite dio potonje i sve ce vam dalje biti puno lakse.

Khm?
16 godina
VirtUoso kaže...
ukay1000 kaže...

Evo par savjeta.

2.cod2 se igra samo 1.3v

Khm?
 O pa nisam znao da Virtuoso igra cod tako dobroCool
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Cod 2 clan

Decki oprostite ali ja nisam taj Virtuoso o kojem vi pricate.Vec sam par puta to i rekao.Nije on jedini koji ima nick "virtuoso"....

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 2 clan

Evo jos jedan

.I on igra CoD garant!Neodlučan

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Evo par savjeta.

2.cod2 se igra samo 1.3v

"Registriranih".Je li?
Objasni mi molim te to "Low" "Medium" i " High Skill"Izlanuo se
17 godina
neaktivan
Cod 2 clan

Vidiš, uvijek sam misilo da si ti taj virtuoso.....igro u xeqte jedno vrijeme, sad u Rabbitsa, inače išli u istu srednju....

Nemoj tako, ima više high skilled igrača, po meni 2-3 iz rabbits 1st squada i još par iz imexa (govorim za cod4) a ni shentro nije loš =)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Vidiš, uvijek sam misilo da si ti taj virtuoso.....igro u xeqte jedno vrijeme, sad u Rabbitsa, inače išli u istu srednju....

Nemoj tako, ima više high skilled igrača, po meni 2-3 iz rabbits 1st squada i još par iz imexa (govorim za cod4) a ni shentro nije loš =)

Daj mi objasni to "High Skill" molim te!-Jer stvarno me zanima eto.
17 godina
Cod 2 clan

High skill bi se doslovno preveo kao visoka/velika vjestina/iskustnost/sposobnost/spretnost.To znaci da neko tko je high skilled igrac igra bolje od ostalih igraca,a opet postoje igraci koji igraju poput njega.Da se nejde u detalje igraci se rangiraju kao low,medium,high,ali opet postoji detaljnije izmedju potonjih rangiranja(nesto kao najbolji od najboljih).

Me love u Not!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

High skill bi se doslovno preveo kao visoka/velika vjestina/iskustnost/sposobnost/spretnost.To znaci da neko tko je high skilled igrac igra bolje od ostalih igraca,a opet postoje igraci koji igraju poput njega.Da se nejde u detalje igraci se rangiraju kao low,medium,high,ali opet postoji detaljnije izmedju potonjih rangiranja(nesto kao najbolji od najboljih).

Dakle ja sam "High Skill" onda,ok.Ipak dodem na server sa 50 slotova i budem prvi-sa M40A3.
Hehehhe.Glupo mi je to malo.Al aj dobro,ne zamaram se...
16 godina
neaktivan
Cod 2 clan

ako nekom triba clan za cod 2 nek se učlani u ovaj clan
http://www.xfire.com/clans/kzh23/

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cod 2 clan

hoce li netko u war 2 vs 2 ne brinite za server?sve po dogovoru

0 1 hvala 0
1